Screen-Shot-2024-02-23-at-3.40.35-PM-810x500.png

Homosexuál vyhodený z diskusnej relácie LGBT, vyhrážali sa mu po tom, čo podporil zákaz zmeny pohlavia v Alberte

18
Kultúra života
V článku sa dočítate:
  • Homosexuálny moderátor vyhodený za podporu zakázaných zákrokov na deťoch.
  • Smithová chce zakázať chirurgickú a chemickú "transformáciu" detí.
  • Moderátor dostal vyhrážky a homofóbnu rétoriku od LGBTQ komunity.
  • Smithová chce zakázať zmeny pohlavia u detí a mužov v ženských športoch.

Pošlite dnes Daniele Smithovej poďakovanie za nedávnu prorodinnú politiku

Vedúci talkshow LGBT bol vyradený zo svojej relácie a zo strany kolegov homosexuálov a členov “komunity LGBTQ” sa na neho zniesla vlna kritiky za to, že podporil pripravovanú legislatívu premiérky Alberty Danielle Smithovej”, ktorá zakáže chirurgickú alebo chemickú “transformáciu” detí.

7. februára bolo Davidovi Oultonovi, ktorý moderuje reláciu “Face to Face With David” na LGBT sieti OUTtv, oznámené, že jeho relácia bude zrušená vzhľadom na to, že podporil Smith’ovú pripravovanú legislatívu zakazujúcu “zmenu pohlavia” pre maloletých.

Oulton sa obrátil na X (predtým Twitter), aby zdokumentoval, čo sa stalo, vrátane vyhrážok “násilím” a toho, čo nazval “homofóbnou rétorikou smerujúcou” jeho smerom za podporu Smitha.

“Zaujímavé Odkedy som (homosexuál) vyjadril svoju podporu pre@ABDanielleSmith, jediné vyhrážky násilím alebo homofóbna rétorika smerujúca mojím smerom pochádzali z LGBTQ komunity. Jeden sa dokonca vyhrážal môjmu psovi,” napísal Oulton minulý týždeň na X (predtým Twitter), poznamenal, ako sa vyhrážal dokonca aj jeho psovi.

Dňa 31. januára Smith oznámil najsilnejšiu prorodinnú legislatívu v Kanade, ktorá chráni deti pred život meniacimi tzv. chirurgickými zákrokmi “zhora a zdola”, ako aj inými formami transgender ideológie.

Pripravované nariadenia Alberty’zahŕňajú zákaz takzvaných “operácií hornej” časti tela (mastektómie, konštrukcie prsníkov), ako aj “operácií spodnej” časti tela (vaginoplastiky, faloplastiky) pre deti do 17 rokov. Pubertu blokujúce lieky a krížové pohlavné hormóny sú tiež obmedzené pre osoby staršie ako 16 rokov, ale len so súhlasom rodičov.

Oulton bol podporovateľom Smitha aj Zjednotenej konzervatívnej strany, ktorú Smith vedie, a minulý mesiac zverejnil svoju fotografiu s premiérom a ministerkou umenia, kultúry a postavenia žien UCP Tanyou Fir po tom, ako sa s nimi stretol, aby hovorili o “problémoch LGBTQ+ komunity.”

Smith, hoci je proti niektorým aspektom transrodového hnutia, podporuje “homosexuálne manželstvá.”

Ako poznamenal Counter Signal, Oulton uviedol, že po tom, ako vyjadril podporu Smithovej’novej politike, začal dostávať “veľmi nepríjemné komentáre z prostredia LGBTQ+ komunity a mnohé z nich sa odvolávali na sieť.”

Povedal, že  ľudia sa mu vyhrážali, že zrušia svoje predplatné u OUTtv, ak ho vyššie postavené osoby nevyhodia.

Oulton povedal, že sa snažil presvedčiť OUTtv, aby pochopila dôvody jeho názorov, ale sieť mu namiesto toho oznámila, že ruší jeho reláciu.

Oulton poznamenal, že jeho “coming out” ako “homosexuála” bol jednoduchší ako jeho “coming out ako stúpenca UCP.”

“Povedal som, že je to”akoby po mne išla dúhová mafia,” povedal a dodal, že “trans aktivisti a drag queens zverejňujú na internete” nadávky na neho derogatívne urážky.”  

Smithová uviedla, že jej vláda z Jednotnej konzervatívnej strany (UCP) čoskoro predloží legislatívu, ktorá by v prípade jej schválenia zakázala lekárom v provincii lekársky alebo chirurgicky “transformovať” deti mladšie ako 17 rokov. Nová legislatíva bude tiež vyžadovať súhlas rodičov so zmenou priezviska v škole. Na jeseň príde ďalšia legislatíva, ktorá zakáže mužom, ktorí o sebe tvrdia, že sú ženami, súťažiť v ženských športoch.

Kampaň Life Coalition (CLC) pochválila Smithovo’rozhodnutie zaviesť legislatívu zakazujúcu lekárom chemicky alebo chirurgicky “transformovať”deti a nazvala ho “politickým zázrakom.”

Pošlite list s poďakovaním Danielle Smithovej za dnešné prorodinné politiky