shutterstock_62519554-810x500.jpg

Bidenova administratíva žaluje Tennessee za trestanie "transrodových" prostitútok, ktoré vedome šíria HIV

19
Kultúra smrti

V článku sa dočítate:

  • Biden žaluje Tennessee za trestanie šírenia HIV bez vedomia partnera.
  • ACLU tvrdí, že zákon diskriminuje HIV pozitívnych ľudí.
  • Ministerstvo spravodlivosti USA žaluje Tennessee za rovnaký dôvod.
  • Bidenova administratíva uprednostňuje ideológiu pred verejnou bezpečnosťou v otázke HIV/AIDS.

Bidenova administratíva žaluje štát Tennessee za zákon, ktorý pod zámienkou boja proti diskriminácii trestá úmyselné šírenie HIV sexuálnym partnerom bez ich vedomia.”

Ako už LifeSiteNews informoval, ľavicová Americká únia občianskych slobôd (ACLU) žaluje Tennessee kvôli zákonu o prostitúcii s priťažujúcimi okolnosťami, podľa ktorého “sa osoba dopúšťa prostitúcie s priťažujúcimi okolnosťami, ak s vedomím, že je infikovaná vírusom HIV, vykonáva sexuálne aktivity ako podnikanie alebo je chovancom v dome prostitúcie alebo sa zdržiava na verejnom mieste s cieľom nechať sa najať na sexuálne aktivity.”

AcLU tvrdí, že zákon a štátna’požiadavka na doživotnú registráciu sexuálnych delikventov porušujú federálny zákon o Američanoch so zdravotným postihnutím tým, že trestajú HIV pozitívnych prísnejšie ako tých, ktorí túto chorobu nemajú, čo sa považuje za chránené postihnutie.

15. februára Ministerstvo spravodlivosti USA (DOJ) oznámilo, že žaluje Tennessee z rovnakého dôvodu. 

Zákon “povyšuje konanie, ktoré by inak bolo priestupkom, na trestný čin, pretože osoba má HIV, bez ohľadu na akékoľvek skutočné riziko poškodenia” a kategorizuje “prostitúciu s priťažujúcimi okolnosťami” ako “násilný sexuálny trestný čin”, ktorý vyžaduje “registráciu odsúdených v registri sexuálnych delikventov Tennessee, vo väčšine prípadov doživotne”, uvádza sa v tlačovej správe ako prvky, proti ktorým ministerstvo spravodlivosti namieta.

“Vykonávanie štátnych trestných zákonov, ktoré zaobchádzajú s ľuďmi odlišne len na základe statusu HIV a ktoré nie sú založené na skutočných rizikách poškodenia, diskriminuje ľudí žijúcich s HIV,”uviedla asistentka generálneho prokurátora Kristen Clarkeová z Oddelenia občianskych práv ministerstva spravodlivosti”Ľudia žijúci s HIV by nemali byť vystavení odlišnému systému spravodlivosti založenému na zastaraných vedeckých poznatkoch a mylných predpokladoch. Táto žaloba odráža záväzok ministerstva spravodlivosti’zabezpečiť, aby ľudia žijúci s HIV neboli terčom útokov kvôli svojmu postihnutiu.”

Prípad vyvolal nedôveru medzi konzervatívcami, pričom Not the Bee’s Harris Rigby opining, “Predstavte si, že máte akúkoľvek inú smrteľnú, chronickú chorobu a myslíte si, že máte právo ju dávať iným ľuďom. Toto je tá istá vláda, ktorá nazvala odporcov masiek vrahmi, vysmievala sa našim právam a zatvárala školy a kostoly kvôli Covidu!!!

 

Nie je to prvýkrát, čo Bidenova administratíva uprednostnila prebudenú ideológiu pred verejnou bezpečnosťou v otázkach týkajúcich sa HIV/AIDS.

Vlani sa v USA Food & Drug Administration (FDA) ďalej uvoľnilapravidlá pre homosexuálov na darovanie krvi, pričom odporučila nový súbor otázok a podmienok, ktoré by sa vzťahovali na všetkých potenciálnych darcov bez ohľadu na sexuálne preferencie. Propagácia homosexuality a transgenderizmu prostredníctvom všetkých oblasti vlády patrila medzi hlavné priority Bidenovej vlády.