li-cbc-620-810x500-1-810x500.gif

CBC nemôže prestať obhajovať "prechody" detí, aj keď ľavičiari na celom svete od nich ustupujú

13
Kultúra života
V článku sa dočítate:
  • Nová politika podporuje blokátory puberty pre neplnoleté osoby.
  • CBC intenzívne propaguje hnutie transrodových osôb.
  • Blokátory puberty majú nebezpečné a nezvratné účinky.
  • Progresívny establišment ignoruje dôkazy o škodlivosti blokátorov puberty.

Pošlite dnes Daniele Smithovej poďakovanie za nedávnu prorodinnú politiku

V reakcii na novú politiku premiérky Alberty Danielle Smithovej’v oblasti blokátorov puberty pre neplnoleté osoby a následné vyhlásenie lídra Konzervatívnej strany Pierra Poilievre’a, že aj on je proti nim, štátny vysielateľ zintenzívnil svoju propagandistickú kampaň v prospech hnutia transrodových osôb. Dňa 14. februára CBC uverejnila článok - čo je pozoruhodné, bez titulku - s názvom “Ako hormonálne blokátory pozastavujú pubertu.” Podtitul: “Pre dospievajúcich s rodovou dysfóriou môžu blokátory puberty získať viac času na preskúmanie svojej identity.Okrem iných nepravdivých tvrdení sa v článku uvádza, že zmeny spôsobené blokátormi puberty sú úplne zvratné.

Možno anonymnému autorovi článku CBC ušla správa o nebezpečenstve blokátorov puberty, ktorú v roku 2022 uverejnil denník New York Times - azda najvýznamnejší progresívny denník na svete. New York Times tu neuvádzam preto, že by som bol fanúšikom týchto novín, čo samozrejme nie som, ale len preto, aby som poukázal na to, že vznikajúci konsenzus o nebezpečenstvách blokátorov puberty je taký jasný, že ho nemôže ignorovať ani médium, ktoré dôsledne obhajuje transrodovú agendu. Správa má názov “Zastavili pubertu, ale je za to cena? ”- a dospela k záveru, že áno, určite je. Úryvok:

Ale keďže sa čoraz viac adolescentov identifikuje ako transrodové osoby — v Spojených štátoch je ich odhadom 300 000 vo veku 13 až 17 rokov a nevyčísliteľný počet mladších — medzi niektorými lekármi rastú obavy z dôsledkov týchto liekov, zistilo sa v prieskume New York Times. Tieto otázky podnecujú vládne preskúmania v Európe, podnecujú tlak na ďalší výskum a vedú niektorých významných odborníkov k prehodnoteniu, v akom veku ich predpisovať a na ako dlho. Malý počet lekárov ich neodporúča vôbec. Holandskí lekári prvýkrát ponúkli blokátory puberty transrodovým adolescentom pred tromi desaťročiami a zvyčajne po nich nasledovala hormonálna liečba, ktorá mala pacientom pomôcť pri prechode. Odvtedy sa táto prax rozšírila aj do iných krajín, pričom protokoly sa líšia, výsledky sú málo zdokumentované a lieky na toto použitie nie sú schválené vládou, vrátane amerického Úradu pre kontrolu potravín a liečiv. Podľa prehľadov vedeckých prác a rozhovorov s viac ako 50 lekármi a akademickými odborníkmi z celého sveta sa však objavujú dôkazy o možnom poškodení pri používaní blokátorov.

The Times uvádza, že blokátory puberty sa zvyčajne opisujú len ako odklad, bez trvalých zmien – presne tak ich opísala CBC. Štúdie, Times teraz priznáva, ukázali, že blokátory puberty majú vplyv na hustotu kostí u dospievajúcich – čo je veľmi znepokojujúci vedľajší účinok, ktorý má za následok slabšie kosti náchylnejšie na zlomeniny. “Bude to mať&nbspcenu,”uviedol lekár Mayo Clinic”dr. Sundeep Khosla, ktorý vedie laboratórium pre výskum kostí. “A cenou bude pravdepodobne určitý deficit kostnej hmoty.” Výskum, ako je tento – ktorý je k dispozícii už nejaký čas – je dôvodom, prečo mnohé európske krajiny ustupujú od používania blokátorov puberty. Ideologické klapky na očiach zabránili mainstreamovým médiám, aby o tomto výskume informovali oveľa skôr.

Tí, ktorí sú natoľko paranoidní, že majú podozrenie, že ani Times nie sú dostatočne progresívne, by si však mohli vziať príklad zo známeho transgenderového chirurga dr. Marci Bowersovej, ktorá poznamenala, že zmeny spôsobené blokátormi puberty sú často trvalé a zanechávajú ich bez sexuálnych funkcií. “Je to tak trochu prehliadaný problém, že v našom informovanom súhlase s deťmi, ktoré podstupujú blokátory puberty, sme to’v istom ohľade tak trochu prehliadli.”

Vďaka tomu má Fínsko zastavilo používanie blokátorov puberty; významné švédske zdravotnícke inštitúcie urobili to isté; britská’National Health Service priznala, že na rozdiel od tvrdení transrodových aktivistov a ich politických a tlačových podporovateľov jednoducho ešte’nevieme všetky účinky. V skutočnosti štúdie ukázali, že účinky blokátorov puberty sú “ničivé” a “nezvratné.”Rozšírenie týchto praktík v priebehu niekoľkých rokov je monumentálny škandál a CBC, Trudeauovi’liberáli, Singhova’NDP a zvyšok kanadského progresívneho establišmentu sú jeho súčasťou.

Pošlite Daniele Smithovej poďakovanie za nedávnu prorodinnú politiku dnes