Doug_Ford_in_Sudbury_-_2018_27028364947-1-e1707999626374-810x500.jpg

Jordan Peterson kritizuje Douga Forda za to, že odmietnutím zákazu zmeny pohlavia sa postavil na stranu "mrzačiteľov detí

8
Kultúra života
V článku sa dočítate:
  • Známy kanadský psychológ obvinil premiéra z podpory mrzačenia detí
  • Premiér odmietol zákon, ktorý by zakázal chirurgickú a chemickú premenu detí
  • Peterson nazval Fordovu voľbu neospravedlniteľným aktom zbabelosti
  • Smithová pripravuje legislatívu na ochranu detí pred extrémnou transgender ideológiou

Známy kanadský psychológ Dr. Jordan Peterson obvinil ontarijského premiéra Douga Forda, že sa postavil na stranu mrzačiteľov detí, pretože odmietol predložiť zákon, aký pripravuje premiérka Alberty Danielle Smithová, ktorý zakáže lekárom chirurgickú alebo chemickú premenu detí.

“Mali by ste sa hanbiť @fordnation,” napísal Peterson v nedeľu na X (predtým Twitter) v príspevku, ktorý obsahoval odkaz na správu denníka Toronto Star vysvetľujúcu, prečo sa Ford rozhodol nenasledovať Smith’ovú.

“Hovorím to s plným vedomím, že ste lepší ako vaše politické alternatívy, Ale toto je neospravedlniteľný akt zbabelosti.”

Peterson potom pokračoval a Fordovi odkázal: “Doslova ste sa postavili na stranu mrzačiteľov detí v mene falošného súcitu, ktorý nenávidí všetko, čo vy a konzervatívci hypoteticky zastupujete.”

Posledný týždeň Ford na otázku novinárov, či bude nasledovať Smithov’príklad v otázke zákazu transgenderových operácií pre neplnoleté osoby, odpovedal, že vo svojej provincii neprijme “žiadne podobné opatrenie”.

“Máme tu zákon, nechávame všetko na pokoji,”povedal Ford, ktorý sa v podstate rozhodol súhlasiť s mainstreamovým príbehom, že chirurgická alebo chemická zmena tela dieťaťa, aby sa pokúsilo byť niečím iným, než je jeho pohlavie, je nejakým spôsobom formou “starostlivosti.”

Dňa 31. januára Smith oznámilzrejme najsilnejšiu prorodinnú legislatívu v Kanade, ktorá chráni deti pred život meniacimi takzvanými “operáciami horného a dolného” pohlavia, ako aj ďalšími extrémnymi formami transgender ideológie.

Smithová uviedla, že jej vláda z Jednotnej konzervatívnej strany (UCP) čoskoro predloží legislatívu, ktorá by v prípade schválenia zakázala lekárom v provincii lekársky alebo chirurgicky “transformovať” deti mladšie ako 17 rokov. Nová legislatíva bude tiež vyžadovať súhlas rodičov so zmenou priezviska v škole. Na jeseň príde ďalšia legislatíva, ktorá zakáže mužom, ktorí o sebe tvrdia, že sú ženy, súťažiť v&nbspženských športoch.

Alberta&nbsppripravované predpisy zahŕňajú zákaz takzvaných “horných operácií (mastektómie, konštrukcie prsníkov), ako aj “dolných operácií (vaginoplastiky, faloplastiky) pre deti do 17 rokov. Pubertu blokujúce lieky a krížové pohlavné hormóny sú tiež obmedzené pre osoby staršie ako 16 rokov, ale len so súhlasom rodičov.

Ak ide o Forda, minulý týždeň jeho kancelária vo vyhlásení pre Toronto Star uviedla, že je “jasné, že sa naďalej sústredíme na plnenie záväzkov, ktoré sme prijali počas kampane.”

“Čo nezahŕňa”zopakovanie zmien, ktoré minulý týždeň predstavila vláda Alberty,” dodal úrad.

LifeSiteNews spustila kampaň Hlas voliča, v ktorej ďakuje Smithovej za jej vedenie pri zákaze lekárom chirurgicky alebo chemicky “transformovať” deti.

Kampaň Koalícia za život (CLC) pochválila rozhodnutie Smithovej’predložiť zákon, ktorý zakáže lekárom chemicky alebo chirurgicky “transformovať” deti, a nazvala ho “politickým zázrakom.”