Truck-810x500.png

Vodič z Floridy obvinený z trestného činu za zanechanie stôp po výpaľoch na priechode pre chodcov "Pride crosswalk

28
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Mladý vodič z Floridy obvinený z trestného činu za poškodenie dúhovej vlajky na ceste.
  • Vandalizmus na ceste považovaný za zločin z nenávisti podľa rady pre ľudské práva.
  • Mainstreamové a LGBT médiá prekrútili titulky o incidente, aby podnietili emócie.
  • Advokát vyzýva na prepustenie politického väzňa a odsudzuje dvojité štandardy v spoločnosti.

Mladý vodič z Floridy bol obvinený z trestného činu po tom, čo bolo jeho nákladné auto zachytené na videu, ako úmyselne zanecháva stopy po vypaľovaní na mestskom priechode pre chodcov namaľovanom vo farbách dúhovej vlajky.

Dylan Brewer, 19-ročný z Clearwateru na Floride, bol podľa vyhlásenia policajného oddelenia v Delray zatknutý a obvinený z trestného činu poškodzovania cudzej veci v hodnote viac ako 1 000 dolárov a bezohľadnej jazdy.

“V nedeľu 4. februára 2024 večer svedkovia nahlásili, že Brewera spozorovali, ako úmyselne vykonal viacero výpalov so svojím vozidlom nad priechodom pre chodcov LGBTQ pride na križovatke NE 1st Street a NE 2nd Avenue,” vysvetľuje sa v policajnom vyhlásení. “Bezohľadné konanie spôsobilo značné škody na maľbe ulice, ktorá slúži ako symbol jednoty a inklúzie pre komunitu LGBTQ.”

Brewer sa v pondelok 12. februára prihlásil na policajnom oddelení v Delray a bol prevezený do väznice okresu Palm Beach. Na druhý deň skoro ráno ho prepustili po zložení kaucie vo výške 5 250 dolárov.

Rada pre ľudské práva okresu Palm Beach vo vyhlásení uviedla, že vandalizmus by sa mal považovať za “zločin z nenávisti,” podľa správy South Florida Sun-Sentinel.

Mainstreamové a na LGBT orientované médiá sa pokúsili svoje titulky k príbehu o incidente čo najviac podnietiť:

“Muž zatknutý po tom, čo vandalsky poškodil nástennú maľbu South Florida LGBTQ Pride, tvrdí polícia,” jeden miestna televízia uviedla.

“Muž z Floridy zatknutý za poškodenie križovatky Pride namaľovanej na počesť obetí nočného klubu Pulse,” blahoželal titulok The Advocate, dlhoročnej publikácie pre homosexuálov.

Naopak, Pink Newshrubo prikrášlený titulok kričal, “Tínedžer zatknutý po tom, čo pamätník streľby v klube Pulse zdemoloval nákladným autom čo naznačovalo, že v Orlande vrazil nákladným autom do pamätníka nočného klubu Pulse.

“Dylan Reese Brewer (19) bol zatknutý a čelí obvineniu z trestného činu ublíženia na zdraví za to, že prešiel autom cez nástennú maľbu LGBTQ,” napísal jeden používateľ stránky Florida X. “Majte na pamäti, že’obvinia tohto 19-ročného mladíka z ‘trestného činu z nenávisti’, ale odmietnu to urobiť, keď sa transgender terorista zámerne zameriava na kresťanské deti a vraždí ich.”

“Tiež stojí za zmienku, že tí istí ľudia, ktorí ho odsudzujú, sú tí istí, ktorí jasali nad miliardami a miliardami ničenia majetku, ktoré na nás BLM rozpútal,” pokračoval.

“Vyzývam na okamžité prepustenie politického väzňa DYLANA BREWERA,” písal všetkými písmenami advokát Anthony Sabatini, floridský republikán kandidujúci do Kongresu v 11. obvode štátu’

“GOV. DESANTIS MUSÍ NEODKLADNE UDELIŤ PARDON ZA FAKTICKÝ ZLOČIN PREJAZDU Cez LGBTQ VLAJKU,”vyzval a dodal, že dúhové farby “NIKDY NEMALI BYŤ DOVOĽENÉ, ABY SA TAM UMIESTŇOVALI.”