Matt-Walsh-e1707481511464-810x500.jpg

Matt Walsh odhaľuje plány FAA na zníženie počtu bielych mužov v leteckom priemysle

22
Kultúra smrti

The Daily Wire’s Matt Walsh zdieľal videozáznamy na X z diaľkového stretnutia úradníkov Federálneho úradu pre letectvo (FAA), ktorí diskutovali o nevyhnutnosti znížiť počet bielych mužov v celom leteckom priemysle.  

“Získal som interné zábery, na ktorých vedúci úradníci oddelenia FAA’Flight Program Operations - ktoré je zodpovedné za všetky aspekty prevádzky lietadiel - pracujú na pláne na zníženie počtu bielych mužov v letectve,”začal Walsh’mimoriadne vlákno.  

Aj keď sa toto stretnutie uskutočnilo v apríli 2022, ako poznamenal Walsh, jeho obsah sa s pokračujúcim vývojom vo všetkých aspektoch leteckého priemyslu stal len znepokojivejším. 

LifeSiteNewspredtým informoval, že celý letecký priemysel — letecké spoločnosti, riadenie letovej prevádzky (ATC), výrobcovia lietadiel, FAA a ďalšie vládne agentúry  poverené dohľadom nad hladkým a bezpečným fungovaním tohto obrovského odvetvia — sa zmocňuje ideológia diverzity, rovnosti a inklúzie (DEI), čo sa môže ukázať ako najväčšia hrozba pre bezpečnosť a ochranu v histórii letectva.  

FSA bola vytvorená kvôli bezpečnosti, nie na nápravu vnímanej ‘nerovnosti’ 

Znepokojujúca diskusia medzi úradníkmi vo videoklipoch zrejme naznačuje, že FAA opustila svoje prvoradá smernica “poskytovať najbezpečnejšiu a najefektívnejšiu leteckú technológiu a vzdušný priestor na svete” a namiesto toho teraz povyšuje úvahy o prebudení DEI nad všetko ostatné.  

Nikde v klipoch nie je vidieť, že by úradníci diskutovali o tom, aký vplyv na bezpečnosť bude mať silné donútenie leteckého priemyslu zbaviť sa bielych mužov.    

“Zábery sa začínajú slovami úradujúcej zástupkyne prevádzkového riaditeľa FAA Angely McCulloughovej, ktorá hovorí, že viac pracovníkov musí prejsť z “rampy do kokpitu,” čo znamená, že chce, aby sa viac manipulantov s batožinou stalo pilotmi leteckých spoločností,” vysvetlil Walsh.  

Naopak, zástupca prevádzkového riaditeľa zdôraznil, že predstavitelia FAA “musia byť ochotní viesť rozhovor o tom, čo’nám stojí v ceste, aby sme k niektorým z týchto vecí pristupovali inak, ako sme k nim pristupovali v minulosti.”   

ČÍTAJTE: Woke DEI hijacking of airline industry epitomized by United drag queen CEO Scott Kirby

McCullough potom obvinil účastníkov stretnutia — z ktorých väčšina sa zdá byť bielymi mužmi stredného veku — z “vnútornej zaujatosti” v ich divízii Flight Ops.  

“V celom vašom programe veľmi silne dominujú muži. Jednoducho je,” vyhlásila. “A naozaj v ňom dominujú bieli muži.”   

Na miesto toho, aby sa ohradil voči McCulloughovým’prebudeným tvrdeniam o DEI, David ‘Wil’ Riggins, viceprezident FAA’pre prevádzku letových programov, sám skúsený pilot a biely muž, skrútil pred silou ideológie woke DEI a zatlieskal McCulloughovi.  

“To’je skvelé, úprimne,” povedal Riggins. “To sú slová, ktoré naozaj musíme nejaký čas prehlbovať a premýšľať o nich.” 

Walsh uviedol, že v posledných týždňoch členovia leteckého priemyslu povedalijemu, že “DEI ohrozuje verejnosť a odvádza ich pozornosť od práce.”   

Nedávno sme mali transgenderového pilota, ktorý počas skúšobnej lehoty v prvom roku opakovane dostával negatívne hodnotenia od kapitánov, s ktorými lietal, týkajúce sa prístupu, CRM a úsudku, ale Úrad hlavného pilota (CPO) nebol ochotný tento problém riešiť.  

Ak by nešlo o transgenderového pilota, osoba by pravdepodobne úspešne neukončila skúšobnú dobu. Zhodou okolností má tento CPO vo svojich radoch riadiaceho pilota, ktorý nedávno prešiel transformáciou a môže sa k týmto záležitostiam vyjadriť. 

“Spoločnosť Delta bežne robí výnimky pre pilotov s transidentifikáciou, pokiaľ ide o normy úpravy a správania,” písal Walsh, citujúc svoj zdroj. “Interne Delta dokonca vydala dlhú príručku pre pilotov, ktorí sa domnievajú, že sa narodili v nesprávnom tele.” 

Walsh citoval ďalší zdroj, ktorého “prácou je navrhovať pokročilé vojenské systémy”, ale ktorý je “neustále odkázaný na návrhy DEI, ako napríklad ‘bezpečnostné pásy zahŕňajúce pohlavie.’”  

Najímame absolventov vysokých škôl s nulovými skúsenosťami, ktorí dostanú pridelený projekt a okamžite začnú presadzovať tieto nezmysly. Pre kontext: pracujem v oblasti, kde je mojou úlohou navrhovať vojenské systémy pre bojovníkov … a musím sa stretávať s novými zamestnancami, ktorí mi podsúvajú nápady o bezpečnostných pásoch zahŕňajúcich pohlavie. Spoločnosti sa skladajú z (2) typov jednotlivcov – tých, ktorí jedia, spia a dýchajú DEI/ESG (zámeno v ich e-mailovom podpise ľudia), a tých, ktorí držia jazyk za zubami a robia prácu. 

“Je len otázkou času, kedy táto kombinácia nekompetentnosti a protibelošskej diskriminácie povedie k veľkej leteckej katastrofe. Letecký priemysel potrebuje úplne nový mandát — taký, ktorý’sa zameriava výlučne na bezpečnosť — skôr, než zomrie veľa ľudí,” varoval Walsh.  

“DEI sa chystá ľudí k*lovať,” povedal Libs of TikTok’Chaya Raichik v reakcii na Walshovo’vlákno.  

Elon Musk, generálny riaditeľ spoločnosti SpaceX, potom naplno potvrdil, že ľudia budú zomierať kvôli politike DEI v leteckom priemysle, a povedal jednoducho: “100 %.”  

Čítajte: Generálny riaditeľ United Airlines Scott Kirby podnecoval šikanovanie nevaxujúcich zamestnancov, tvrdí žaloba