22Maria22-Childers-810x500.jpg

Zamestnanec "transrodovej" škôlky, ktorý zneužíval dievčatko, sa vyhol väzeniu

294
Kultúra smrti

Ako už poznamenali mnohí komentátori, vždy sú to’tí, ktorých najviac podozrievate. 

Feministický portál Reduxx opäť zverejnil desivý príbeh o ďalšom pedofilovi s transidentifikáciou, ktorý zneužil dieťa - tentoraz dojča - a v podstate mu to prešlo. (Na okraj treba dodať, že Reduxx robí neustále fenomenálnu investigatívnu žurnalistiku o trans hnutí - zvyčajne sú to hrozné a depresívne veci, ale veľmi dobre podané.)  

Podľa Reduxxu muž, ktorý sa identifikuje ako žena a volá sa Maria Childers “sa po obvinení zo sexuálneho zneužívania dieťaťa dohodol na priznaní viny a vyhne sa väzeniu, pokiaľ splní určité podmienky.”Nie je prekvapením, že Childers, ktorý v skutočnosti pracoval v škôlke, “si najal prominentného trans aktivistického právnika, aby ho v tomto nechutnom prípade zastupoval.” 

Reduxx mal predtým informoval o Childersovom’zatknutí vo februári minulého roka, keď jeden z Childersov’ spolupracovníci v škôlke poslali na oddelenie komunitných služieb anonymné oznámenie, v ktorom tvrdili, že Childers mal “nevhodné poznámky na adresu dojčaťa pri výmene plienky a nevhodne sa ho dotýkal” v novembri 2022. Od ich decembrovej správy získal Reduxx súdne záznamy o sťažnosti, “z ktorých vyplynulo, že bol obvinený z fyzického aj sexuálneho zneužívania, keď bol zamestnaný v škôlke.”  

Čítajte: Nemecká ekumenická pro-LGBT skupina priznáva, že v minulosti podporovala pedofíliu

Reduxx uvádza podrobnosti o sexuálnom zneužívaní, ale nechcem tu uvádzať žiadne podrobnosti. Stačí povedať, že podrobnosti obsiahnuté v správe, na ktorú odkazujeme vyššie, sú drásajúce, najmä ak vezmeme do úvahy, že boli spáchané na malom dievčatku—Childersová na otázku pracovníčky škôlky, ktorá videla, čo sa deje, a všimla si utrpenie malého dieťaťa’tvrdila, že “sa jej to páči” a že zneužívanie “jej spríjemnilo deň.” Tento nahlásený incident priviedol 8. februára minulého roka do škôlky pracovníčku prípadu aj policajta z policajného oddelenia v Paducah, ktorí mohli obvinenia potvrdiť. 

Z Reduxx: 

Ak bol Childers nahlásený vedeniu Akadémie, dostal len “písomný záznam”…Po tom, ako bol odvedený na policajnú stanicu na výsluch, Childers spočiatku tvrdil, že dojčaťu vôbec nevymenil plienku”…“. Neskôr sa priznal, že tak urobil, keď mu policajt predložil dôkaz v podobe textovej správy, ktorú poslal riaditeľke škôlky’potvrdzujúcej, že dieťaťu’vymenil plienku. Potom sa snažil poprieť, že by niekedy povedal niečo nevhodné, ale priznal, že často hovorí veci, ktoré sú “vytrhnuté z kontextu.” 

Childers bol umiestnený do väzby a obvinený z jedného prípadu sexuálneho zneužitia obete mladšej ako 12 rokov 1. stupňa a troch prípadov trestného činu zneužitia dieťaťa mladšieho ako 12 rokov 1. stupňa. Následne bol umiestnený do väznice McCracken County Jail…Hoci Childers bol políciou aj väznicou pôvodne označený ako “muž”, z interných dokumentov, ktoré získal Reduxx vyplýva, že jeho zaznamenané pohlavie neskôr väznica McCracken County Jail zmenila na “ženské”. 

Mesiac po obvinení si Childers najal trans aktivistickú právničku Madison Leachovú, muža, “ktorý sa pred siedmimi rokmi začal identifikovať ako ‘žena’ a “bol prvým otvoreným transrodovým kandidátom, ktorý sa uchádzal o verejnú funkciu v západnom Kentucky,” kandidoval ako demokrat na miesto prokurátora okresu Calloway. Má za sebou dlhú históriu trans aktivizmu; jeho rozhodnutie zastupovať údajného pedofila vinného z hrozného zneužívania detí by malo tento aktivizmus uviesť do kontextu. Jedným z Leachových’prvých krokov bolo vzniesť námietku proti tomu, že Childers “nemal počas pobytu na samotke vo väznici McCracken Country prístup k estrogénu” a podať žiadosť o zníženie Childersovej’ väzby. 

Vzdor tomu, že Childers je nebezpečný násilník na deťoch, Leach vyhral a Childersovi znížili väzbu zo 100 000 dolárov na nepatrnú záruku 5 000 dolárov, ktorá našťastie zahŕňala “zákaz kontaktu s deťmi.” Pedofila potom minulý mesiac prepustili z policajnej väzby—a je to ešte oveľa, oveľa horšie. Dňa 29. januára “Childers uzavrel s prokurátormi zjavnú dohodu”v ktorej priznal vinu a následne “jeho obvinenie zo sexuálneho zneužívania obete mladšej ako 12 rokov 1stupňa bolo zmenené na priestupok triedy A a zvyšné obvinenia zo zneužívania boli stiahnuté.” 

Podľa Reduxxu dostal Childers 12-mesačný trest, ale sudca Joseph Roark “zadržal rozsudok a uložil podmienečné prepustenie na 6 mesiacov” ak bude Childers pol roka dodržiavať podmienky súdu, neodsedí si žiadny trest odňatia slobody. V skutočnosti nemusí dostať ani záznam v registri trestov, čo znamená, že budúci zamestnávatelia nebudú vedieť, že je nebezpečný pedofil, ktorý sa dopustil sexuálneho zneužitia najmenej jedného malého dievčatka. Zdá sa, že toto je spravodlivosť v Amerike v roku 2024—muž, ktorý sa nazýva ženou, môže zneužiť dieťa, zabezpečiť si právnika trans aktivistu, ktorý je tiež mužom identifikujúcim sa ako žena, a tento právnik ho môže v podstate opäť dostať na slobodu, zatiaľ čo celý čas budú súdy, policajti a tlač označovať oboch mužov za ženy. 

Čítajte: Predseda kanadskej LGBT ‘pride’ skupiny obvinený zo sexuálnych trestných činov voči deťom