Screenshot-2024-02-07-11.03.57-AM-810x500.png

Verný správca katolíckej školy v Ontáriu je naďalej terčom útokov po tom, ako sa postavil proti LGBT agende

19
Kultúra života

Stojte na strane Natalie Benoit: Ďalší verný správca katolíckej školy v Ontáriu bol zrušený. Je’prenasledovaná za“zločin”, že sa snaží udržať svoju katolícku školskú radu vernú cirkevnému a biblickému učeniu.

V urážke zastupiteľskej demokracie jej väčšina kolegov správcov Niagara Catholic District School Board (NCDSB) Natalie Benoit’nedávno zakázala prijímať korešpondenciu zo zasadnutí rady na obdobie piatich mesiacov, do konca júna.

Oveľa vážnejšie však je, že čelí samostatnej, neopodstatnenej sťažnosti, ktorú podal miestny pro-LGBT aktivista v súvislosti s&nbspfinančnými správami o&nbspvolebnej kampani Natalie z roku 2022. To by potenciálne mohlo viesť k uvoľneniu Nataliinho&nbspkresla správcu. Hoci je to nepravdepodobné, zákon dokonca umožňuje uväznenie!

Natalia sa 31. januára 2024 postavila pred súd, ktorý má rozhodnúť o jej osude.

Všetko toto prenasledovanie je politicky motivované.

Je to pomstychtivá taktika zrušiť ju za to, že sa verejne postavila proti vyveseniu vlajky LGBT Pride, ako to vyžadovala jej viera a svedomie. Keď rada prvýkrát hlasovala o vyvesení kontroverznej, protikatolíckej vlajky, hlasno sa proti tomu postavila.

Natalia sa potom na zasadnutí rady 23. mája 2023 pokúsila prijať návrh, ktorý by’zabránil zamestnancom školskej rady obhajovať “stranícke, politické alebo sociálne politické záležitosti.”

Aj keď to v’jej návrhu nebolo výslovne spomenuté, účinne by to’zabránilo vyveseniu vlajky homosexuálov a transrodových osôb Pride v ktorejkoľvek budove NCDSB.

No, ako si viete predstaviť, dav LGBT a ich odkazoví mediálni spojenci sa rozzúrili a obvinili ju zo všetkých možných podlostí.

Prevzali najmä video zverejnené na sociálnych sieťach, v ktorom sa jeden z rodičov hneď po zasadnutí rady, keď jej návrh neprešiel, vyjadril Natalii, že je nevhodné, aby katolícka rada vyvesovala vlajky LGBT Pride.

Natalia s rodičom súhlasila a zdôraznila, že katolíci by nemali vyvesovať žiadne symboly, ktoré sú v rozpore s učením Cirkvi. Uviedla rozumné prirovnanie, že: “No, vôbec akákoľvek vlajka … Ako nacistická vlajka, tú tiež nechceme vyvesiť, nie?"”

Na základe tejto jednoduchej poznámky rada rozhodla, že porušila kódex správcu tým, že “prirovnala nacistickú vlajku k vlajke Pride.”

No, ona ich vôbec’neporovnávala.

Pouze uviedla príklad inej ideológie, proti ktorej Katolícka cirkev vystupuje.

Mohla’uviesť aj desiatky iných príkladov a všetky by boli správne. Katolícka cirkev je proti nacizmu. Je proti homosexuálnym činom. Je proti transvestitizmu a transrodovému životnému štýlu. Je proti rasizmu. Všetky tieto tvrdenia sú pravdivé.

Stojíme na strane Natalie Benoitovej: Fondom života

Podstata porušenia zákona o financovaní volieb spočíva v tom, že Natália pri vykazovaní výdavkov urobila nevinnú chybu, keď nezaznamenala 259,90 USD zo svojich osobných prostriedkov ktoré vynaložila na nákup trávnatých tabúľ pre svoju kampaň. Nezabúdajte, že išlo o jej prvú kandidatúru!

“Nemyslela som si, že’musím nahlasovať svoje vlastné príjmy,”vysvetlila novinám. “Je to chyba a bola som v tom poctivá.”

Pozoruhodné je, že keď pro-LGBT starosta mesta St. Catharine’s urobil podobnú chybu, ale za masívne vyššiu sumu 50 000 dolárov, bol nie trestne stíhaný. Dostal len varovanie, aby to už nerobil.

Natalia, ktorá je kresťansky, konzervatívne zmýšľajúcou osobou, je stíhaná v plnom rozsahu zákona.

Prečo nie je’Natalii poskytnuté rovnaké zaobchádzanie ako “progresívnemu” starostovi?

Môže ísť o politicky motivovaný súdny proces, ktorého cieľom je vyslať odkaz všetkým ostatným zvoleným úradníkom: “Neopovážte sa odporovať agende LGBT, inak sa vám stane to isté!”

Natalia je matka v domácnosti so štyrmi malými deťmi. Nemá žiadne peniaze a nemohla si dovoliť právnika. Koalícia Campaign Life preto súhlasila s crowdfundingom do výšky 5 000 dolárov, aby si mohla prenajať obhajcu, ktorý ju bude zastupovať na súde 31. januára.

Prosím, postavte sa na stranu Natálie tým, že teraz prispejete? Kliknite sem alebo na odkaz nižšie.

Staňte sa súčasťou Natalie Benoit: Kampaň za život

Keď čakáme na rozsudok, modlite sa, prosím, aj za jej ochranu a za to, aby jej právnik dokázal hovoriť s múdrosťou.

Pretlačené so súhlasom Kampaň za život.