nfl-810x500.jpeg

NFL bude pred Super Bowlom hostiť LGBT "Pride Night" s radikálnou aktivistickou skupinou GLAAD

24
Neutral

Národná futbalová liga (NFL) tento týždeň organizuje tretí ročník “Pride Night” na Super Bowle, čo vyvolalo pobúrenie fanúšikov. 

Prvýkrát Super Bowl privítal pro-LGBT podujatie v roku 2018, keď liga podporila bývalého homosexuálneho hráča Esera Tuaola’“Inclusion Party” v Minneapolise. Podľa pro-homosexuálneho blogu “OutSports.”

Podľa vyhlásenia vydaného 22. januára spoločnosťou NFL, “Noc hrdosti” bude obsahovať červený koberec a vystúpenie “nebinárnej” speváčky VINCINT. Uskutoční sa aj panelová diskusia s bývalými homosexuálnymi hráčmi.  

Fanúšikovia NFL vyjadrili frustráciu z ligy po tom, čo začala prijímať wokeizmus po hráčoch, ktorí v roku 2016 pokľakli na protest proti národnej hymne. Odvtedy sa v lige zaviedli proti iniciatíve Black Lives Matter a rôznym iniciatívam v oblasti rozmanitosti, rovnosti a inklúzie  

Jonathan Beane, senior viceprezident a hlavný manažér pre rozmanitosť  inklúziu NFL, uviedol, že tohtoročné podujatie je  ďalším silným krokom k urýchleniu akceptácie a prejavom neochvejnej podpory NFL komunite LGBTQ.”  

A petíciu, ktorá nazýva “Noc hrdosti” “hriechom pohoršenia”, spustila organizácia Return to Order, ktorá je spojená s katolíckou organizáciou Tradícia, rodina, majetok.Doteraz získala viac ako 43 700 podpisov. 

Tento rok&nbspsa Super Bowl koná v Las Vegas v Nevade, známom aj ako mesto hriechu. Predstavia sa v ňom šampióni NFC San Francisco 49ers a šampióni AFC Kansas City Chiefs. Vyrovnanému súboju sa pravdepodobne dostane ďalšej pozornosti vďaka tomu, že popová hviezda Taylor Swift chodí s tesným zakončovateľom Chief’s Travisom Kelceom, ktorý je plateným hovorcompre injekciu COVID-19 spoločnosti Pfizer’s.   

“Noc hrdosti” sponzoruje spoločnosť Smirnoff vyrábajúca alkohol a bude o nej informovať CBS Sports, GLAAD a účty NFL’na sociálnych sieťach.