Jan-27-protest-at-Heritage-News2Share-Youtube-Screenshot--scaled-810x500.jpeg

Nahnevaní ľavičiari hrozia, že ak v roku 2024 zvíťazí GOP, pôjdu po konzervatívcoch do ich domovov a kostolov

49
Neutral

Nahnevaní radikálni ľavičiari usporiadali pred washingtonským sídlom konzervatívnej nadácie Heritage Foundation hlasný protest proti jej iniciatíve “Projekt 2025”, ktorej cieľom je pomôcť konzervatívnym politikom ukončiť moc “Hlbokého štátu”, ak a keď republikáni zvíťazia v roku 2024 v súbojoch o Bielu snemovňu, Senát a Snemovňu reprezentantov USA.

“Stála byrokracia a jej podporovatelia majú strach z Projektu 2025, snahy zabezpečiť, aby bol budúci konzervatívny prezident pripravený vládnuť od prvého dňa,”napísal Mike Gonzalez z Heritage Foundation’niekoľko mesiacov pred uskutočnením protestu.

“Obyvatelia stáleho štátu sa nemýlia, keď sa rozčuľujú,” dodal.

A rozčuľovali sa na z plných pľúc a s megafónmi, pričom zašli až tak ďaleko, že sa pokúsili obkolesiť budovu Heritage Foundation’žltou páskou pripomínajúcou miesto činu s nápisom “Zastavte projekt 2025.”

Odstrániť “Zastavte prevrat 2025!”protestujúci sa očividne snažili zastrašiť konzervatívnych zamestnancov a politikov na Kapitole a v celom hlavnom meste krajiny, kde sú spomienky na protesty pred domami konzervatívnych sudcov Najvyššieho súdu stále čerstvé v mysliach všetkých”ľudí.

“Musíme ísť zistiť, kde bývajú, kam chodia do kostola, s kým sa stretávajú a birddog, ktorý (sic) a—-,” vyhlásil jeden aktivista deklaroval davu.

“Musíme ich zahanbiť. To je taktika,”povedali. “Zistiť, kde žijú. Zistite, kde majú kanceláriu!” povedal ďalší rečník a vyzval dav, aby “narušil bežnú činnosť” konzervatívcov.

Ľavica: História útokov na konzervatívnych kresťanských politikov v ich domovoch

V máji 2022 po úniku návrhu väčšinového stanoviska napísaného konzervatívnym sudcom Samuelom Alitom, z ktorého vyplýva, že súd sa chystá zrušiť rozsudok Roe v. Wade, protestujúci zostúpili do susedstva konzervatívnych sudcov, čo malo zasiahnuť strach v srdciach sudcov’ rodiny a priateľov.

Susedia a rodinní príslušníci mali skutočný dôvod na obavy.

Uprostred protestov bol jednej noci pred domom sudcu Bretta Kavanaugha’v Marylande zatknutý 26-ročný muž a obvinený z pokus o atentát.

“Je to’strašný zážitok,”povedal jeden zo susedov, ktorý opísal protesty. “Majú bubny, majú megafón a skandujú, kričia všelijaké veci … Susedom povedali ‘f— vám, f— vašim deťom,’ také veci – a tak’urážajú susedov a zastrašujú ich.”

Kavanaugh bol raz prinútený utiecť zadnými dverami reštaurácie kvôli obťažovaniu zo strany pro-potratových demonštrantov.

Tak isto ľavičiari hrozili narúšať omše v katolíckych kostoloch, najmä v kostole sv. Petra’a svätého Jozefa’s, ktoré sa nachádzajú bezprostredne severne a južne od budovy amerického Kapitolu.

Projekt 2025 a potenciálne znovuzvolenie Donalda Trumpa’zasahujú strach v ľavicových srdciach

S Projekt 2025 prechádzajú konzervatívci do ofenzívy spôsobom, aký tu nebol minimálne jednu generáciu, alebo možno nikdy predtým.

“Trumpova administratíva s najlepšími úmyslami jednoducho začala pomaly. A Heritage a naši spojenci v rámci Projektu 2025 veria, že sa to nesmie nikdy zopakovať,” povedal prezident Heritage Foundation Kevin Roberts v nedávnom rozhovore pre New York Times interview.

Roberts vysvetlil, že si predstavuje zničenie administratívneho štátu, jeho obrovskej politickej moci a vplyvu, ktorý má na suverenitu jednotlivcov v USA. “Jediný spôsob, ako to dosiahnuť …, je znížiť počet nevolených byrokratov, ktorí majú túto moc namiesto Kongresu,” povedal.

Roberts minulý mesiac ohromil globalistických ľavičiarov a zároveň potešil konzervatívcov, keď sa zúčastnil na panelovej diskusii Svetového ekonomického fóra (WEF) — “Čo očakávať od prípadnej republikánskej administratívy?” — keď povedal, že budúca republikánska administratíva musí odmietnuť “všetko, čo’bolo kedy navrhnuté na Svetovom ekonomickom fóre.”

“A ak môžem, budem úprimný a poviem, že program, ktorý musí mať každý jeden člen administratívy, je zostaviť zoznam všetkého, čo’bolo kedy navrhnuté na Svetovom ekonomickom fóre, a vzniesť (proti) všetkým, vo veľkom.”

“Každý, kto nie je pripravený to urobiť a odobrať túto moc nevoleným byrokratom a vrátiť ju späť americkému ľudu, nie je pripravený byť súčasťou budúcej konzervatívnej administratívy.”

Ľavičiari sú z Projektu 2025 viac vystrašení, ako keď Hillary prehrala s Trumpom

“Radikálna ľavica dáva naplno najavo svoje obavy z Trumpovho víťazstva v roku 2024. Značné úsilie sa vynakladá na budovanie a organizovanie obnovy ‘Zastavte prevrat’ a ‘Hnutí odporu’ pre očakávanú inauguráciu Donalda J. Trumpa za 47. prezidenta v roku 2025,” Jessico Bowman, tajomník libertariánsky orientovaného Republikánskeho zoskupenia pre slobodu, povedal Breitbart News.

“Nadácia Heritage Foundation’‘Project 2025’ radikálnu ľavicu vyľakala ešte viac ako zistenie, že Hillary Clintonová nebola v roku 2016 zvolená za prezidentku a že Donald Trump sa stal 45. prezidentom,” dodal Bowman. “Bezostyšná koordinácia a jazyk, ktorým sa ľavica vyhráža priaznivcom Donalda Trumpa a ich nenávisť voči prezidentskému kandidátovi, by mali znepokojovať všetkých Američanov.”

Viac ako 75 organizácií sa pripojilo k poradnému zboru projektu Heritage Foundation’a zahŕňa celé národné konzervatívne hnutie’.

Členmi rozrastajúcej sa koalície sú American Principles Project, Alliance Defending Freedom, Claremont Institute, Family Research Council, Hillsdale College, Moms for Liberty, America First Legal a Young America’s Foundation.