shutterstock_58031779-810x500.jpg

Prečo chlapci strhávajú dávkovače tampónov zo stien na pánskych toaletách

76
Kultúra smrti

(LifeSiteNews) - Naša kultúra sa úplne zbláznila a dokonalým príkladom toho je skutočnosť, že chlapci na stredných školách majú viac zdravého rozumu ako ich učitelia. Je niečo hlboko zákerné na tom, čo spoločne robíme mladým ľuďom tým, že im od útleho veku vnucujeme ideológiu LGBT - a potom, čo je ešte horšie, ich karháme a trestáme, keď reagujú tak, ako by mali reagovať zdraví chlapci. 

Napr. na Brookfieldskej strednej škole v Connecticute riaditeľa Marca Balandu rozzúril čin “vandalizmu”, ku ktorému došlo na chlapčenských” toaletách. Dňa 24. januára o 9:30 ráno bol na chlapčenských toaletách nainštalovaný dávkovač tampónov. O 9:52 bol odtrhnutý zo steny a hodený na podlahu, pričom tampóny sa povaľovali všade naokolo. Dávkovač bol nainštalovaný na základe zákona štátu Connecticut, ktorý nariaďuje, aby boli na každej strednej škole aspoň na jednej mužskej toalete k dispozícii menštruačné pomôcky zadarmo, aby sa tak vyhovelo študentom, ktorí sa označujú za transrodové alebo intersexuálne osoby.

Riaditeľ bol rozzúrený. “Som si vedomý, že zákon hovorí o ‘mužských’toaletách,’ ale dnešné činy, ktoré viedli k vandalizmu a ničeniu majetku, boli dielom nezrelých chlapcov, nie mužov,” napísal Balanda v liste študentom a zamestnancom, ktorý získala tlačová agentúra. “Použite radšej svoje slová na začatie dialógu, než aby ste používali svoje ruky na ničenie niečoho.”Poznamenal tiež, že je znechutený. 

Očividne, chlapci v skutočnosti”nesmú vyjadrovať názory, ktoré pred desiatimi rokmi všetci zastávali o sexe a pohlaví”preto”bol na začiatku do ich kúpeľne umiestnený dávkovač tampónov. Ak by niektorý z týchto chlapcov upozornil na to, že je smiešne umiestniť ho tam, dialóg by zahŕňal prevýchovu alebo ešte niečo horšie. Kanadského stredoškoláka vylúčili zo školy za vyjadrenie kedysi úplne banálnych názorov na binárny sex po tom, čo ho zatkla a odviedla polícia. Tento “dialóg” je vlastne jednosmerným monológom, ktorý má len raz prijateľný výsledok. 

PODROBNOSTI: Kanadský vojenský predstaviteľ prikazuje vojakom, aby sa podriadili politike tampónov na mužských toaletách: správa

Podľa the New York Post, “obyvateľ Ridgefieldu Alex Harris, ktorý je v Ridgefield CT Pride’v poradnom výbore, ”uviedol, že “tento smutný incident je dokonalou príležitosťou na vyučovanie”, pretože “školy majú za úlohu odovzdávať našej mládeži vedomosti a pochopenie reality. Menštruácia a trans alebo nebinárne osoby sú jednoduché fakty reality, ktoré nikoho neohrozujú.” hovorca štátneho ministerstva školstva Matthew Cerrone súhlasil a uviedol: “Otvorený dialóg v školskej komunite môže pomôcť každému pochopiť zákon, zabezpečiť školské prostredie a podporu všetkých študentov.” 

Všetko to je odpad. “Dialóg” znamená “jednosmernú prevýchovu.” “Pochopiť zákon” znamená “robiť to, čo”sa vám povie.” “Všetci študenti sú podporovaní” znamená, že zodpovední LGBT aktivisti dostanú možnosť umiestniť dávkovače tampónov na chlapčenské” toalety bez ohľadu na to, či sa kvôli tomu cítia nepríjemne a sú podporovaní, a ak sú proti, tak sa im povie, že sú “nezrelí” (duh), “odporní” (nie) a nie sú spojenci. Ak si niekto z nich náhodou myslí, že muži nemenštruujú a že chlapci nemajú vagíny ani menštruáciu, bude čeliť následkom. Kedysi mali muži za úlohu naučiť chlapcov byť mužmi; teraz muži ako Bandera, Harris a Cerrone požadujú, aby akceptovali, že niektoré dievčatá sú chlapci. Toto je zvrátené prevrátenie výchovy a je to zlovestné a nechutné. 

John Barile, školský inšpektor v Brookfielde, novinárom povedal, že “vandalizmus sa riešil s dotknutým študentom.”Chudák chlapec, ktorý je rozumnejší ako ktokoľvek, kto ho učí, musel pravdepodobne napísať “Chápem, že niektorí chlapci majú vagíny a menštruujú” 1000-krát v nádeji, že tomu možno aj začne veriť. Je’ťažké uveriť, že takto sa v roku 2024 zaobchádza s chlapcami v Amerike, ale je to’pravda."  

Odpovedané:Trudeau sa celosvetovo vysmieval za to, že nariadil menštruačné výrobky v pánskych’kúpeľniach