Virgin-Atlantic-Pride-flight-2019-YouTube-screenshot-810x500.png

Únos leteckého priemyslu spoločnosťou DEI, ktorý stelesňuje generálny riaditeľ United Scott Kirby

26
Kultúra smrti

“Únoscovia” už dlho predstavujú hrozbu pre americký letecký priemysel.

Na konci 60. a v 70. rokoch 20. storočia náhly nárast počtu únosov komerčných lietadiel - často na komunistickú Kubu Fidela Castra”- spôsobil zavedenie bezpečnostných kontrolných stanovíšť a obmedzení týkajúcich sa postupov pri nastupovaní do lietadla.

Letecká verejnosť akceptovala ďalšie problémy výmenou za väčší pocit bezpečnosti.

Po 11. septembri 2001, keď 19 teroristov unieslo štyri komerčné lietadlá a vletelo s nimi do veží Svetového obchodného centra, Pentagonu a ich cieľom bola budova amerického Kapitolu, ale ich útok bol zmarený, bol vytvorený Úrad pre bezpečnosť dopravy (TSA), ktorý na cestujúcich v leteckej doprave uvalil oveľa prísnejšie a nepohodlnejšie požiadavky.

Znovu, lietajúca verejnosť akceptovala ďalšie problémy výmenou za väčší pocit bezpečnosti.

Ale teraz je celý letecký priemysel — letecké spoločnosti, riadenie letovej prevádzky (ATC), výrobcovia lietadiel a vládne agentúry poverené dohľadom nad hladkým a bezpečným fungovaním tohto obrovského odvetvia — unesený nie šialenými teroristami, ale zvláštnou ideológiou, ktorá sa môže ukázať ako najväčšia hrozba pre bezpečnosť a ochranu v histórii letectva: neomarxizmus prebudených DEI.

“Neomarxizmus prebudených DEI.” To’je veľa slov, ale je to’názov tohto monštra, ktoré podobne ako vo filme Invázia zlodejov tiel, kde boli členovia ľudskej rasy zákerne vymenení za identické, ale bezduché mimozemské repliky, sa dôležité aspekty tohto odvetvia vymieňajú za niečo, čo sa stále podobá na leteckú spoločnosť, ktorú sme’všetci poznali— a kedysi milovali—, ale v skutočnosti je to nový subjekt: je neoddeliteľnou súčasťou vznikajúcej neomarxistickej spoločnosti.

Strašidelné je, že pri vstupe na letisko alebo pri nástupe do lietadla vyzerá všetko takmer rovnako, ale veci už nie sú také, ako sa zdajú. Nemali sme si to’všímať, ale väčšina z nás — cestujúcich aj zamestnancov — to teraz cíti.

Kým sa wokeizmus, sprevádzaný praktikami prijímania zamestnancov DEI (Diversity, Equity, and Inclusion), postupne vkrádal do leteckého priemyslu a USA. armáde už od čias Obamovej administratívy, práve COVID-19 predstavoval pre ideológov woke DEI zlatú príležitosť konečne premeniť letecký priemysel na tvora, ktorý by sa im viac páčil.

Možno zámerne extrémna “vakcína” COVID-19 nariaďuje vynútili odchod tisícov skúsených pilotov leteckých spoločností a dispečerov letovej prevádzky zo zamestnania, čím vytvorili ideológom DEI dokonalú príležitosť na zaplnenie kokpitov a riadiacich veží rasovými, sexuálnymi, rodovými a inými menšinami.

Skúsenosti sa obetujú na oltár ideológie DEI

Vlani kapitán leteckej spoločnosti v článku písanom preLifeSiteNews účinky núteného očkovania pilotov a posádky a zvýšené mandáty politiky prebudenia, najmä presadzovanie DEI pred schopnosťami a skúsenosťami pri prijímaní nových pilotov a pracovníkov riadenia letovej prevádzky (ATC), ktorých je v súčasnosti veľký nedostatok.

“Ako skúsení profesionálni piloti sme ja aj mnohí moji kolegovia znepokojení trendmi, ktoré vidíme v našom odvetví,” povedal kapitán Bradley Reed. “Bezpečnosť sa vymieňa za obavy z DEI woke a zdravotné normy pre pilotov sa uvoľňujú, aby sa zohľadnili nežiaduce reakcie na experimentálnu vakcínu COVID-19 ‘vaccine’, ktoré boli vyžadovaná hlavnými dopravcami pre posádky v kokpite.”

Ďalší pilot vysvetlil nedávno na X:

Ako pilot leteckej spoločnosti pracujúci 39 rokov vám môžem povedať, že kvalifikácia nových pilotov v leteckých spoločnostiach vrátane veľkých leteckých spoločností je nižšia ako kedykoľvek predtým kvôli tomuto & nedostatku pilotov na pracovisku.

Okrem toho, z dôvodu masívneho odchodu do dôchodku budú môcť noví prví dôstojníci postúpiť na kapitána oveľa rýchlejšie ako v minulosti. To znamená, že neskúsení prví dôstojníci nebudú mať čas’učiť sa od skúsených kapitánov pred tým, ako sa povýšia. Okrem toho táto administratíva a odbory chcú starých, skúsených pilotov vyhodiť.

A nie je to’len v kokpite. Palubný personál, ktorého najdôležitejšou funkciou bola donedávna bezpečnosť cestujúcich, čoraz viac slúži ako prostriedok signalizujúci oddanosť leteckej spoločnosti’ideológii DEI. V roku 2022, The Epoch Times reportoval:

Jedna letuška spoločnosti Southwest, hispánka, povedala: “Ohrozujú bezpečnosť kvôli rase, rodovej identite a sexuálnym preferenciám … Riskujú životy ľudí’kvôli agendám.”

Ale tiara nosia muži letušky s veľkými vlasmi —a veľkými nohami, ktorí sa snažia chodiť na vysokých podpätkoch — bezpečnejšie alebo menej bezpečné pre cestujúcich?

Nikde inde nebola ochota leteckej spoločnosti upustiť od akejkoľvek pretvárky zdravého rozumu v prospech signalizácie cnosti taká ohromujúca ako v reklame na mesiac hrdosti holandskej kráľovskej leteckej spoločnosti KLM z roku 2017, ktorá sa strašne pokazila. Samotná reklama nepredstavuje’nebezpečenstvo, ale naznačila svetu ochotu ľudí v centrále spoločnosti obetovať bezpečnosť, aby mohli vysielať svoju poslušnosť a vernosť globálnemu džuggeru LGBTQ.

Grafika z už odstránenej reklamy spoločnosti KLM na sociálnych sieťach z roku 2017

Výroba komerčných lietadiel:

“Kvalita obetovaná požiadavkám DEI

Nie sú to len letecké spoločnosti, ale aj popredný americký výrobca osobných lietadiel, s ktorými letecké spoločnosti lietajú, sa vyhýba bezpečnosti ako svojmu prvoradému záujmu.

“Pozrime sa bližšie na Boeing a DEI!” písal James Lindsey na X, pričom upriamil pozornosť na národného’hlavného výrobcu komerčných lietadiel.

“Firemné dokumenty spoločnosti Boeing’v SEC odhaľujú, že počnúc [rokom] 2022 bol zmenený plán ročných bonusov na odmeňovanie generálnych a výkonných riaditeľov za zvyšovanie zisku pre akcionárov a uprednostňovanie bezpečnosti tak, aby boli odmeňovaní, ak dosiahnu ciele DEI.

Lindseyho’správa nasledovala len niekoľko dní po tom, čo sa zistilo, že spoločnosť Boeing pri montáži úplne nového lietadla 737-900 MAX spoločnosti Alaska Airlines vynechala najmenej štyri z upevňovacích skrutiek, čo spôsobilo, že sedem minút po štarte sa z trupu lietadla vysadila zátka servisných dverí.

Lindseyho’správa zaujala Elona Muska’

“Chcete lietať v lietadle, v ktorom uprednostnili najímanie DEI pred vašou bezpečnosťou?"” Musk pýtal sa na X.

“To sa skutočne deje,” dodal.

Federálne vládne agentúry sú v prekvapujúcej miere ovládané ideológiou DEI

Demokratický prezident Joe Biden v priebehu niekoľkých dní po svojej inaugurácii dosadil na post ministra dopravy Peta Buttigiega, ktorý bol do tejto funkcie vybraný nie kvôli svojim skúsenostiam v akejkoľvek sfére národného’ale preto, že je homosexuál.

Pod jeho záštitou sa nedostatok letových dispečerov rozrástol do kritických rozmerov, keďže prepracovaní zamestnanci trávia dlhé hodiny riadením tisícov letov denne na národnej oblohe.

“Nedostatok riadiacich letovej prevádzky v USA má za následok vyčerpanú, rozptýlenú a demoralizovanú pracovnú silu, ktorá je čoraz náchylnejšia na nebezpečné chyby,” vyhlásil príspevok na X od The New York Times, ktorý odviedol zázračnú’prácu a v sérii článkov informoval o zhoršujúcej sa situácii v národných kontrolných vežiach’.

“Vzorec incidentov odhaľuje do očí bijúce slabiny v systéme leteckej bezpečnosti,” Times poznamenal.

Obdivuhodná správička spoločnosti Post Millennial ďalej odhalila:

Zdroj Federálny letecký úrad (FAA) v rámci svojej iniciatívy v oblasti diverzity a inklúzie kladie dôraz na zamestnávanie ľudí s “ťažkým mentálnym postihnutím”.

Podľa svojej webovej stránky FAA tvrdí, že “osoby s cieleným alebo ‘ťažkým’ zdravotným postihnutím sú najviac nedostatočne zastúpeným segmentom federálnej pracovnej sily.”

V rámci svojho programu pre ľudí so zdravotným postihnutím agentúra uvádza, že “aktívne prijíma, zamestnáva, podporuje, udržiava, rozvíja a presadzuje ľudí so zdravotným postihnutím.”FAA sa v rámci svojej politiky zameriava na tieto zdravotné postihnutia: “sluch, zrak, chýbajúce končatiny, čiastočné ochrnutie, úplné ochrnutie, epilepsia, ťažké mentálne postihnutie, psychiatrické postihnutie a trpaslíctvo.”

Preťahovaný generálny riaditeľ United Airlines Scott Kirby sa zahráva s ohňom

Chlapcom z plagátu — alebo kráľovnou — vzostupu ideológie DEI v leteckom priemysle ’woke je generálny riaditeľ United Airlines Scott Kirby, ktorý je rovnako známy tým, že sa na podujatiach objavuje prezlečený za drag, ako aj tým, že v organizácii, ktorej šéfuje, presadzuje radikálnu agendu DEI.

Výkonný riaditeľ spoločnosti United Airlines tancujúci v ženských’šatách na firemnom podujatí

Na jednej strane je možné’odmietnuť Kirbyho’drag vystúpenia ako nič viac než párty správanie, všetko v dobrej zábave. To bolo možno pravdepodobné pred desiatimi rokmi, ale keďže škodlivá nákaza transgenderizmu zachvátila toľko mladých životov a zmrzačila telo i dušu, Kirby’s virálne drag videá slúžia mladým ako potvrdenie: “Generálny riaditeľ United Airlines získava veľa pozornosti a má radosť z cross dressingu; možno to’skúsim; možno to dokonca posuniem o pár krokov ďalej; možno som’trans.”

Ako taký, Kirby sa zahráva s ohňom.

“Toto je Scott Kirby, generálny riaditeľ spoločnosti United. Rád sa oblieka do drag,” začína séria príspevkov na X od Libs z TikToku. “United najala drag queen ako svoju generálnu riaditeľku a teraz sa United zamerala na začlenenie drag do svojho podnikania a sponzorovanie drag show.”

Post obsahuje viacero fotografií Kirbyho v drag — často oblečeného ako ženské popové spevácke hviezdy — ako aj iných mužských zamestnancov United oblečených ako ženy.

Akokoľvek sú video a obrázky Kirbyho znepokojujúce, znepokojujúcejšie sú’jeho budúce plány pre spoločnosť.

V rozhovore pre Axios Kirby priznal, že radikálne zmení zloženie posádok lietadiel United’United. “Zaviazali sme sa, že 50 percent (50 %) tried budú tvoriť ženy alebo ľudia inej farby pleti.”

“Dnes je len 19 % našich pilotov v United Airlines žien alebo ľudí inej farby pleti,” lamentoval. Potom sa pochválil: “A mimochodom, zo všetkých údajov, ktoré som’videl, je to’najviac zo všetkých leteckých spoločností v krajine.”

‘Hovorí váš kapitán’

Kapitánka United Airlines Maya Tallmanová, muž, ktorý sa identifikuje ako žena, predsedníčka nového výboru DEIB leteckej spoločnosti’

Pod vedením Kirbyho, United Airlines’ extrémnej oddanosti ideológii DEI sa predsedníčkou nového “výboru pre rozmanitosť, rovnosť, začlenenie a príslušnosť (DEIB)” spoločnosti UAL stala pilotka mužského pohlavia, kapitánka Maya Tallmanová, ktorá sa identifikuje ako žena.

Libs of TikTok vložili niekoľko obrázkov šéfa DEIB spoločnosti UAL, ktorý vyzýva svojich nasledovníkov: “Modlite sa, aby sa United zamerali na bezpečnosť rovnako, ako’sa zameriavajú na rozmanitosť.”

Najdôležitejšia vec, ktorú musíte vedieť o prebudenom neomarxizme DEI, je, že je’nebezpečný, ak nie zlý. Jeho cieľom nie je zlepšiť alebo rozšíriť letecký priemysel; jeho cieľom je vyhĺbiť ho a nahradiť väčšinu všetkých aspektov leteckého priemyslu neštandardnými praktikami a personálom.

Prečo je cestovanie v USA leteckou dopravou naďalej mimoriadne bezpečné, ale ako dlho to bude trvať, to si každý’môže domyslieť.