Untitled-3-810x500.png

CPS z Montany odviezla 14-ročné dievča do Wyomingu na "transgender" operáciu proti vôli rodičov

29
Kultúra smrti

V kontroverznom a srdcervúcom prípade bol Úrad na ochranu detí v Montane obvinený z násilného prevozu 14-ročného dievčaťa z rodiny v Montane do Wyomingu na liečbu zmeny pohlavia, čo viedlo k úplnému odňatiu starostlivosti jej rodičom.

Mediálna zástupkyňa rodiny Mattie Watkinsová prezradila portálu The Gateway Pundit strastiplný príbeh rodiny Kolstadovcov z Montany.

Čítajte: Alberta oznámila politiku rodičovských práv zameranú na ochranu detí pred transrodovou ideológiou

Todd a Krista Kolstadovci sa zaplietli do právneho a emocionálneho boja o svoju 14-ročnú dcéru po tom, čo CPS v Montane podnikla drastické kroky, ktoré sa rovnajú “únosu.”

V apríli 2023 schválil zákonodarný zbor štátu Montana zákon č. 99, ktorý zakázal lekársku transformáciu maloletých. V auguste sa však odohrala séria udalostí, ktoré významne ovplyvnili rodinu Kolstadovcov.

Jich dcéru previezlo montanské CPS do Wyomingu, štátu s inými zákonmi týkajúcimi sa lekárskej transformácie neplnoletých, na liečbu jej náhle vzniknutej “rodovej dysfórie” napriek výslovnému nesúhlasu rodičov.

V auguste 2023 polícia informovala Kolstadovcov o textovej správe od ich dcéry, v ktorej tvrdila, že má samovražedné sklony. Polícia im oznámila, že ich dcéra údajne požila čistič kanalizácie a predávkovala sa ibuprofénom.

Todd Kolstad, veterán amerických vzdušných síl, vo videu uviedol:

Naša 14-ročná dcéra už dlhší čas bojuje v škole so šikanou. V priebehu rokov sme absolvovali mnoho stretnutí so školskými systémami, ktoré sa snažili tieto problémy riešiť.

Presťahovali sme sa dokonca z okresu Flathead v západnej Montane do oveľa menšieho mesta v okrese Valley vo východnej Montane v nádeji, že to našej dcére umožní nový začiatok v novom školskom systéme a novom prostredí. Dňa 18. augusta 2023 nám zavolala miestna mestská polícia. Informovali nás, že naša 14-ročná dcéra píše kamarátke, ktorú stretla na školskom atletickom mítingu, že sa chce zabiť.

Treba poznamenať, že naša dcéra sa s týmto dieťaťom stretla osobne len raz niekoľko mesiacov predtým a odvtedy s ním viedla len telefonické rozhovory. Túto hrozbu sme brali vážne a s dcérou sme sa porozprávali. Vedeli sme však, že bojuje s úzkosťou, pretože v pondelok sa mala začať škola. Bola na nás veľmi nahnevaná aj preto, že sme jej povedali, že musí dať dvojtýždňovú výpoveď na letnej brigáde, aby sa mohla sústrediť na nástup do 9. triedy.

Nemocnica nenašla žiadne stopy po čističi kanalizácie a ibuproféne, čo neskôr potvrdila negatívna toxikologická správa. Napriek tomu dievča, ktoré si teraz želalo volať “Leo” a používať mužské zámená, prijali na pozorovanie, počas ktorého personál ignoroval námietky Kolstadovcov” založené na ich viere a hodnotách.

[Zdroj: Reddux]
Krista vo videu uviedla: “Nemocnica naďalej volala našu dcéru Leo, hoci je’maloletá, a po tom, čo som uviedla, že je to’proti našej vôli, nášmu náboženstvu a našim základným rodinným hodnotám, mi nemocnica povedala, aby som zavolala ich právnika, ak mám problém, pretože oni urobia to, čo im povie pacient.”

“Povedal som im, že podľa štátneho zákona 99 nesmú podľa zákona poskytovať transrodovú starostlivosť ani transformovať naše dieťa. Ich odpoveď bola, že neposkytujú chirurgické zákroky ani hormóny, takže’sa pohybujú v šedej zóne zákona. Ďalej som im vysvetlila, že podľa môjho chápania zákona je maloletá osoba maloletou osobou a nie je’žiadny rozdiel medzi štvorročným a štrnásťročným dieťaťom a uprednostňujeme, aby sa [ona] volala svojím rodným menom.”

Čítajte: Transgender ideológia zapríčinila, že deti sú menej bezpečné pred sexuálnymi predátormi

Dalšie komplikácie spôsobila nemocničná asistentka, ktorá s dievčaťom diskutovala o “top operácii” (plánovaná dvojitá mastektómia), čo viedlo k sťažnosti od Kristy Kolstadovej:

Nemocnica dala našu dcéru pod 24-hodinový dohľad, pretože išlo o hrozbu samovraždy. Nemocnica umiestnila pred jej dvere pomocníka, ktorý začal hovoriť o tom, že má vrchnú operáciu a ako sa identifikuje ako nebinárna. Namietala som a nahlásila som to ako nevhodné službukonajúcemu lekárovi. Vtedy mi bolo povedané: ‘Prečo vás viac nezaujíma, že sa vaša dcéra pokúša ublížiť sama sebe, než to, o čom hovorí pomocník?"’

Montánske oddelenie CPS a nemocničný personál dôsledne odmietali obavy Kolstadovcov’ a autoritu rodičov. Napriek ochote poskytnúť psychiatrickú starostlivosť bola ich dcéra nakoniec prevezená na liečbu do Wyomingu.

Sestry ju opakovane odmietali ako “len nevlastnú mamu” a podkopávali jej rodičovskú autoritu. Krista je v živote svojej dcéry&nbspod jej približne siedmich rokov, keď sa v roku 2017 vydala za Todda.

Kolstadovci súhlasili s&nbspústavnou starostlivosťou a poradenstvom, aby riešili historické problémy s&nbspduchovným zdravím svojej dcéry, ale vyjadrili obavy z&nbspnápadu poslať ju do Wyomingu, ktorý nemá zákony proti&nbsppremene&nbspdetí.

Po oznámení o voľnom lôžku vo Wyomingu na poslednú chvíľu a bez súhlasu rodičov CPS a polícia predložili súdny príkaz na prevzatie dievčaťa do starostlivosti s odvolaním sa na odmietnutie rodičov poskytnúť zdravotnú starostlivosť. Komunikácia s ich dcérou bola prerušená.

“Boli stanovené súdne termíny a Kolstadovcom bol pridelený verejný obhajca, ktorý im odporučil, aby “hrali pekne” s CPS, povedal Watkins.

Po prevoze do Wyomingu boli dcére Kolstadovcov’ vykonané opatrenia na sociálnu zmenu, ako napríklad zväzovanie hrudníka, a teraz sa s ňou konzultuje antikoncepcia na zastavenie menštruácie, čo sú opatrenia, ktoré sú v súlade s modelom kritizovaným ako rýchla cesta od sociálnej k zdravotnej zmene.

“27. septembra sudca dočasne zablokoval SB 99, kým pacienti a zdravotnícki pracovníci nepodajú žalobu. Odvtedy dostala hrudný pás, ktorý môže obmedziť dýchanie, porušiť kožu a spôsobiť modriny alebo zlomeniny rebier. V súčasnosti je na konzultácii na antikoncepčnej ‘menštruačnej terapii’ na zastavenie menštruačného cyklu,” povedal Watkins.

Prípad naberá ďalší medzinárodný spád, keďže Kolstadovci’ dcéru možno pošlú žiť k jej biologickej matke do Kanady ktorá bola posledných sedem rokov neprítomným rodičom a kde ordinuje aj Dr. Wallace Wong, psychiater s kontroverzným postojom k liečbe “trans” detí v náhradnej starostlivosti.

Wong sa v minulosti nechal počuť, že nabáda rodičov, aby využívali drastické opatrenia na skrátenie čakacích lehôt na liečbu pri zmene pohlavia.

Čítajte: RCMP bude financovať ‘zmeny pohlavia’ pre dôstojníkov až do výšky 75 tisíc dolárov: správa

Watkins napísal:

V Kanade je tiež Dr. Wallace Wong – dokonalý príklad rizika nesprávneho postupu voči problémovým, pohlavne zmäteným deťom umiestneným do štátnej starostlivosti. Tento psychiater je okrem svojej súkromnej praxe zodpovedný za deti, ktoré sú v súčasnosti v starostlivosti Ministerstva pre rodinu a rozvoj detí B. C. ’

Súdny prepis prednášky, ktorú Wong predniesol rodičom v roku 2019, ukazuje, že sa chválil 125 % nárastom ‘trans’detí v náhradnej starostlivosti od roku 2010, čím sa ich celkový počet zvýšil zo 4 na 500. V roku 2019 bolo v pestúnskej starostlivosti v B.C. 5 713 – 6 263 detí, čo predstavuje 7,98 % ‘trans’ v porovnaní s 0,33 % populácie podľa štatistického úradu Kanady. Bližšie sa zhodovali s vládnymi údajmi z roku 2010, keď bolo v pestúnskej starostlivosti v B.C. 8 264 detí. Štyri ‘trans’ deti, ktoré uviedol Wong, by predstavovali 0,44 %.

Wong, ktorý má privilégiá v Kalifornii a školí lekárov pre Svetovú odbornú asociáciu pre transrodové zdravie (WPATH), potom rodičov strašil lžou, že ‘trans-deti’ sú vystavené väčšiemu riziku samovraždy, a inštruoval ich, ako manipulovať dlhé čakacie lehoty tým, že ich deti sa budú vyhrážať samovraždou.

Rodina Kolstadovcov v súčasnosti hľadá finančné prostriedky pre súkromného advokáta, aby získala svoju dcéru späť do svojej starostlivosti, a o dary sa uchádza prostredníctvom kampane GiveSendGo. Prispieť môžete ZDE.

Krista povedala,

Todd a ja našu dcéru nadovšetko milujeme. Nie sme naivní a chápeme, že máme v rukách dospievajúce dievča, ktoré väčšinu svojho života bojovalo s problémami s duševným zdravím. Systém našej dcére nepomohol. Namiesto toho ju systém naučil, ako využiť samotný systém ako zbraň, aby dostala to, čo chce.

Nedomnievame sa, že by sa systém snažil liečiť jej problémy s duševným zdravím. Namiesto toho sa násilne zameral na transrodovú zložku a na to, aby nás nútil robiť veci, ktoré sú v rozpore s našimi rodinnými hodnotami, náboženským presvedčením a základnými morálnymi zásadami. Našej rodine už bolo spôsobené veľa škody. Koľko rodín ešte tento systém zničí?

Je štát Montana ochotný otvoriť dvere a vziať každé problémové dieťa, ktoré sa hnevá na svojich rodičov, umiestniť ich do skupinových domovov a porušovať ich práva ako opatrovateľov, poskytovateľov a rodičov a morálne znižovať a ničiť naše rodinné jednotky?

Toto je lekársky únos a musí sa to zastaviť. V súčasnosti máme len verejného ochrancu práv, ktorého rada bola, aby sme hrali peknú hru. Čas sa nám kráti. Ak existuje nejaký advokát, ktorý je ochotný bojovať za nás pro bono, kontaktujte nás.

Prosím, zvážte možnosť prispieť ZDE.

Gubernátor Montany Greg Gianforte (R-MT) vydal vyhlásenie týkajúce sa tohto sporného prípadu starostlivosti o deti.

Vyhlásenie guvernéra je síce dlhé, ale kritizované pre nedostatok konkrétnych informácií o prípade. Kritici tvrdia, že vyhlásenie neobjasňuje, či bolo dieťa skutočne odobraté z rodiny kvôli tomu, že odmietla podporiť jeho rodovú identitu.

Čítajte: Senát štátu Ohio prehlasuje guvernéra. DeWine’veto zákona zakazujúceho transrodové lieky, operácie pre deti

V sérii svojich tweetov Gianforte napísal:

Aby mali čo najlepšiu šancu dosiahnuť svoj plný potenciál, deti si zaslúžia vyrastať v šťastných, zdravých domovoch s milujúcimi rodinami. Žiaľ, tento ideál sa nie vždy realizuje.

Nanešťastie sa v našej spoločnosti nachádzajú deti, ktorých život, zdravie a blaho sú vážne ohrozené zneužívaním a zanedbávaním, a len v krajnom prípade by mali byť odobraté z domova.

Po vypočutí nedávnych obvinení súvisiacich s prípadom starostlivosti o dieťa som požiadala viceguvernérku Kristen Jurasovú – skúsenú právničku, ústavnú konzervatívkyňu, matku a babičku – aby ho preskúmala.

Konzultáciou s riaditeľom DPHHS a osobným preskúmaním dokumentov k prípadu poručíčka Jurasová dospela k záveru, že DPHHS a súd pri riešení tohto tragického prípadu postupovali v súlade so štátnou politikou a zákonom.

Požiadal som viceguvernéra, aby pokračoval v monitorovaní prípadu podľa jeho vývoja.  Ďalej, zákon č. 99 Senátu, ktorý som podpísal v apríli 2023, zakazuje lekárske a chirurgické zákroky na liečbu neplnoletých osôb s pohlavnou dysfóriou a tiež zakazuje používanie zdrojov daňových poplatníkov na takéto zákroky.

Naša administratíva bude naďalej presadzovať politiky, ktoré posilňujú naše rodiny a chránia deti z Montany, ako napríklad to, čo sme urobili na podporu adopcií a zákazu trvalých, invazívnych, život meniacich lekárskych zákrokov na deťoch, ako sú blokátory puberty, hormonálna liečba a operácie na zmenu pohlavia.

Dňa 19. januára 2024 sudca úplne odňal Kolstadovcom’ opatrovnícke práva za to, že odmietli podporovať transformáciu svojho dieťaťa’a ďalej im nariadil odstrániť online video s podrobným opisom ich ťažkej situácie.

Todd a Krista sú teraz pod príkazom s hrozbou pohŕdania súdom aj za to, že prehovoria.

Na stránke X (predtým Twitter) je zobrazený príspevok s videom Kristy a Todda, ktoré chce súd odstrániť:

Stát Montana uniesol dospievajúce dievča od rodičov, aby zmenilo svoje pohlavie v inom štáte, čím podvrátil zákony Montany’proti zmene pohlavia neplnoletých.

Rodinný priateľ oslovil @GabsClark5 a @AffirmReal o pomoc, pretože a lip; pic.twitter.com/imUbcFqHat

— Karlyn Borysenko, novodobý Jurij Bezmenov (@DrKarlynB) 25. januára 2024

Prevzaté so súhlasom The Gateway Pundit.