james-martin--810x500.jpg

BREAKING: Páter James Martin sa prihovoril írskym biskupom na súkromnom stretnutí v mariánskej svätyni

22
Kultúra smrti

Konferencii írskych katolíckych biskupov sa dnes prihovoril heterodoxný jezuitský kňaz páter James Martin v mariánskej svätyni v Knocku, Co. Mayo, kde sa v roku 1879 zjavila dedinčanom Panna Mária. 

Konferencia v čase publikovania tohto článku nevydala k tejto záležitosti žiadne vyhlásenie, ani nereagovala na žiadosti LifeSiteNews o komentár, ale predpokladá sa, že najmenej jeden biskup súkromne vyjadril výhrady voči prijatiu disidentského jezuitu. 

Dôveryhodný zdroj v Írsku pre LifeSiteNews uviedol, že na stretnutí sa diskutovalo o tom, ako zaviesť požehnanie homosexuálnych “párov” a dokonca o túžbe zaviesť homosexuálne “manželstvá.”

Martin, notoricky pro-LGBT člen dikastéria pre komunikáciu, sa napriek svojej dlhoročný záznam o podporovaní LGBT ideológie v rozpore s katolíckym učením.  

Takisto propagovalobraz nakreslený zo série rúhačských, homoerotických diel zobrazujúcich Ježiša Krista ako homosexuála, propagovalobčianske zväzky osôb rovnakého pohlavia a popisuje zobrazovanie Boha ako muža ako “poškodzujúce. 

Pr. Martin bol jedným z mnohých LGBT “katolíckych”aktivistov, ktorí chválili nedávno vydaný vatikánsky”dokument Fiducia Supplicans ako nie tak celkom tiché schválenie homosexuálnych vzťahov, pričom mnohí modernistickí komentátori a duchovní pranierovali prelátov a kňazov, ktorí uznali, že deklarácia je otvoreným útokom na pravdu, podkopáva autoritu Písma a magistéria Cirkvi. 

Dokument začiatkom januára privítal aj dublinský arcibiskup Dermot Farrell, ktorý vo svojom vyhlásenie, že kňazi by nemali odmietať požehnávať homosexuálne páry alebo osoby v mimomanželských sexuálnych vzťahoch. 

Dnešné stretnutie sa konalo v najznámejšej írskej svätyni Knock, kde sa spolu s Pannou Máriou, sv. Jozefom, svätým Jánom Evanjelistom a Baránkom Božím zjavila v tichom zjavení 15 chudobným dedinčanom 21. augusta 1879. 

Tento večer sa skončilo 100 omší, ktoré za sväté duše v očistci obetoval miestny kňaz arcidiakon Bartolomej Cavanagh.