corona_vaccines_freezer-810x500.jpg

Kandidáti vo voľbách 2024 sa pridali k tisícom lekárov, ktorí sa postavili proti nebezpečným injekciám COVID

106
Kultúra života

Občania USA:

Viac ako 100 kandidátov na verejné funkcie a takmer rovnaký počet súčasných držiteľov úradov v 35 štátoch verejne vyhlásilo, že podľa skupiny zástancov lekárskej slobody by sa vakcíny COVID-19 mali okamžite prestať používať v záujme verejnej bezpečnosti.

Dr. Mary Talley Bowdenová, špecialistka na otolaryngológiu a spánkovú medicínu, ktorá je zároveň prezidentkou skupiny Američania za slobodu zdravia (AHF), v nedeľu oznámila, že počet verejných činiteľov, ktorí podpísali svoje vyhlásenie o COVID, sa zvýšil na “106 kandidátov, 103 volených predstaviteľov a 1 generálneho chirurga [dr. Joseph Ladapo z Floridy] z 35 štátov.”

“Mnohí z nich sa tiež zaväzujú neprijímať dary od Big Pharma,” dodala. “Stojí za nimi viac ako 17 000 lekárov.”

Soznam najnovších signatárov zdieľala vo svojom ozname na X (Twitteri). Väčšina z nich boli kandidáti na štátnej úrovni, hoci traja z nich v súčasnosti kandidujú do Kongresu.

Kompletný zoznam signatárov najdete na webovej stránke AHF’, ktorá obsahuje aj samotné vyhlásenie.

“Vyhlasujeme a údaje potvrdzujú, že injekčná experimentálna genetická terapia COVID-19 sa musí skončiť,” uvádza sa v ňom. “Všetky COVID-19 a iné modifikované mRNA ‘vakcíny’ sa musia okamžite ukončiť. Žiadame, aby boli vakcíny COVID-19 vyradené z očkovacieho kalendára pre deti […] Vyhlasujeme, že poškodenie spôsobené ‘vakcínami COVID-19’ musí byť uznané. Tým, ktorí boli poškodení týmito injekciami, musí byť poskytnuté odškodnenie. Na štúdium týchto syndrómov sa musia vyčleniť finančné prostriedky a musí sa pokračovať vo vývoji diagnostiky a liečby.”

“Vyhlasujeme, že štúdie spoločností Pfizer, Moderna, BioNTech, Janssen, Astra Zeneca boli vážne chybné a zatajili informácie o bezpečnosti a účinnosti pred pacientmi a lekármi. Mali by čeliť právnym dôsledkom za zanedbanie svojich vedeckých povinností, ktoré viedlo k nespočetným zbytočným postihnutiam a úmrtiam,”vo vyhlásení sa tiež uvádza “Vyhlasujeme, že vlády, médiá, globálne regulačné orgány a lekárske agentúry, ako sú CDC, FDA, NIH, NIAID, MHRA, NHS, TGA, SAPRA atď, a nevolené medzinárodné orgány vrátane, ale nielen, WHO, WEF, OSN, GAVI a EcoHealth Alliance sa musia zodpovedať za nariaďovanie politík a postupov a za usmerňovanie financovania na bezohľadný zisk funkčného výskumu, ktorý viedol k masívnym škodám.”

Verejné zdravotníctvo sa v drvivej väčšine prípadov stavia odmietavo k vyšetrovaniu problémov s vakcínami COVID na báze mRNA od spoločností Pfizer a Moderna, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcii čas vakcíny zvyčajne zaberajú v rámci iniciatívy bývalého prezidenta (a pravdepodobného republikánskeho kandidáta na prezidenta v roku 2024) Donalda Trumpa’Operation Warp Speed, napriek tomu obavy pretrvávajú vďaka veľkému množstvu dôkazov potvrdzujúcich, že prinášajú významné zdravotné riziká.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí súvisiacich s vakcínami (VAERS) uvádza k 29. decembru 36 986 úmrtí, 213 536 hospitalizácií, 21 335 infarktov a 28 052 prípadov myokarditídy a perikarditídy, okrem iných ochorení. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia JAB rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale výskumníci amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

A správu za rok 2010predložil USA. Ministerstva zdravotníctva & ľudských služieb’ (HHS’) Agentúre pre výskum a kvalitu zdravotnej starostlivosti (AHRQ) upozornila, že VAERS zachytila “menej ako 1 % nežiaducich udalostí pri očkovaní.” K problému nedostatočného hlásenia sa vyjadrila Webová stránka VAERS ponúka len to, že “závažnejšie a neočakávané zdravotné udalosti sú pravdepodobnejšienahlásené ako menej závažné” (zvýraznenie doplnené).

V roku 2021 projekt Veritas vniesol svetlo na niektoré dôvody takéhoto nedostatočného nahlasovania pomocou tajného videa z vnútra Phoenix Indian Medical Center, zariadenia prevádzkovaného v rámci programu HHS’Indian Health Service, v ktorom lekárka pohotovosti dr. Maria Gonzalesová lamentuje nad tým, že prípady myokarditídy nie sú hlásené, “pretože ich chcú strčiť pod rohožku” a zdravotná sestra Deanna Parisová potvrdzuje, že vidí “veľa” ľudí, ktorí “ochoreli na vedľajšie účinky” injekcií COVID, ale “nikto” ich nehlási do VAERS, “pretože napísať tú prekliatu vec trvá viac ako pol hodiny.”

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vedúci výrobca injekcií COVID, spoločnosť Pfizer , daroval viac ako 8 mil.5 miliónov eur politickým kandidátom, vedúcim PAC, obchodným združeniam a straníckym výborom zastupujúcim obe strany v roku 2022, čo podnecuje podozrenie, prečo je proti vakcíne tejto spoločnosti’len hŕstka celoštátne významných funkcionárov GOP, ako napríklad americký senátor Ron Johnson z Wisconsinu a guvernér Ron DeSantis z Floridy.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti