Untitled-15-810x500.png

Hollywoodska hviezda Will Ferrell sa stal najnovším hovorcom transrodovej propagandy

31
Kultúra smrti

Minulý rok som pre The American Conservative napísal analýzu kampane Hollywoodu, ktorej cieľom je urobiť z transgenderizmu mainstream, a upozornil som, že herci zvučných mien hrajú v hlavných úlohách a produkujú drámy, romantické komédie, zábavné filmy pre deti a dokumentárne filmy zamerané na transgenderové príbehy. Veľká časť týchto príbehov, ako som poznamenal, bola šikovná, silná propaganda - pravdepodobne účinná. 

ČÍTAJTE: Médiá hlavného prúdu zvyšujú svoje úsilie normalizovať polyamoriu 

Steele sa v roku 2022 priznal svojim priateľom ako transsexuál a poslal e-mail s názvom “Tu’je to divné”, v ktorom oznámil, že sa mení na ženu. Ferrell povedal publiku v štúdiu Variety, že “sme boli všetci samozrejme nadšení z tejto správy a prekvapení, keď sme sa ju dozvedeli. Všetci nás nesmierne podporovali a vyjadrovali nám lásku…, ale to tak trochu otvorilo otázky typu: ‘Ako vám môžeme pomôcť? Čo potrebujete, aby sme urobili?"’” 

V tom čase, ako povedal Ferrell, mal “nulové vedomosti” o transrodovej komunite. “Stretol som sa s trans ľuďmi, ale osobne som v živote nikoho nemal,”povedal Ferrell. “Takže to bolo pre mňa všetko nové územie, a preto si myslím, že tento film je pre nás taký vzrušujúci, že sme ho tak trochu pustili do sveta. Je to’šanca pre nás všetkých z cis komunity, aby sme mohli klásť otázky a tiež len počúvať a byť tam ako priateľ a diskutovať o tejto ceste.” 

Teda dokument. 

Oficiálny popis filmu znie: “Keď Will Ferrell zistí, že jeho 30-ročný blízky priateľ sa priznáva ako transsexuál, obaja sa rozhodnú vydať na cestu naprieč krajinou, aby spracovali túto novú etapu svojho vzťahu v intímnom portréte priateľstva, prechodu a Ameriky.” 

PREHLIADNITE SI: Elitný lekársky orgán konečne uznáva škodlivé účinky ‘prechodu na iné pohlavie’ 

Ferrell sa otvorene vyjadruje k účelu dokumentu. V rozhovore pre The Hollywood Reporter sa vysvetlil, že Steeleovi povedal “toto by mohol byť, myslím si, jednoducho skvelý spôsob, ako preskúmať túto tému, samozrejme, aby som sa dozvedel, položil všetky otázky, ktoré mám o tom, čo si’si prechádzate a kto ste, či ste sa zmenili… možno by to bolo niečo, čo by ľudia sledovali a poskytlo by im to iný pohľad.” Steele dodal: “Rozpráva príbeh cis priateľa transsexuála, ktorý sa sám musí zmeniť.” 

Oto, samozrejme, Ferrell a Steele dúfajú, že tento filmpomôže ďalšej transformácii spoločnosti tým, že “prelomí binárnosť” a normalizuje fenomén mužov, ktorí sa identifikujú ako ženy a naopak. Je ľahké vysmiať sa tejto veci ako ďalšej celebrite, ktorá podporuje niečo radikálne, ale to by znamenalo ignorovať vplyv, ktorý filmy a dokumenty v skutočnosti majú. 

Ľudia vo všeobecnosti neuvažujú ideologicky alebo vedecky, napriek všetkým tvrdeniam o opakumyslia v pojmoch príbehov. Hollywood to chápe, hnutie LGBT to veľmi dobre chápe. Práve preto je ich spolupráca taká plodná a preto majú filmy ako tento taký vplyv.