shutterstock_1445623637-scaled-e1706011248273-810x500.jpg

Dr. Malone: "Choroba X" je vyrobená WHO, aby vyvolala strach a podriadila verejnosť

172
Neutral

Ve verejnom zdravotníctve pracujem už viac ako 30 rokov. Patrí k tomu aj štipendium na Harvarde a množstvo ďalších kurzov o bioetike. Za celý ten čas som mal jedno jasné posolstvo: v záujme emocionálnej a fyzickej pohody verejnosti nesmie vláda a verejné zdravotníctvo bezdôvodne podnecovať strach a že je to neetické a nemorálne, podobné ako kričať “oheň” alebo “aktívny strelec” v preplnenom kine. Táto dôvera verejnosti si vyžaduje transparentnosť a hovorenie pravdy zo strany predstaviteľov verejného zdravotníctva a vlády.

CCDC kodifikuje tento základný predpoklad vo svojom vyhlásení o komunikácii o&nbsprizikách v oblasti verejného zdravia:

Buď prvý, maj pravdu, buď dôveryhodný. To je mantra pre krízovú komunikáciu. Komunikátori v oblasti zdravia, kedykoľvek nastane kríza, musia byť vždy pripravení poskytnúť informácie, ktoré pomôžu ľuďom urobiť čo najlepšie rozhodnutia pre ich zdravie a pohodu. [Zvýraznenie pridané]

Čítajte: WHO’dr. Tedros hovorí, že nová globálna pandémia je otázkou ‘kedy’, nie ‘či’ na summite v Davose v roku 2024

V roku 2018 prišla Svetová zdravotnícka organizácia s myšlienkou “Ochoroba X,” čo je zástupný názov pre chorobu, ktorá by mohla byť potenciálnou príčinou budúcej veľkej epidémie alebo pandémie. Pôvodná myšlienka spočívala v tom, že plánovanie (imaginárnej) “choroby X” by umožnilo vedcom, úradníkom verejného zdravotníctva a lekárom navrhnúť najlepšie možné postupy pre budúcu epidémiu alebo pandémiu. Potom oficiálne pridali “Chorobu X” (imaginárnu chorobu) na zoznam patogénov s najvyššou prioritou.

Myšlienka choroby X bola neskôr využitá ako zbraň na vytvorenie hmly strachu vo verejnosti, ako aj vo vládach. Zbrojenie sa začalo komunikáciou COVID-19.  V štúdii z roku 2021 sa zistilo, že “jediným prediktorom zmeny správania počas COVID-19 bol strach.” Napriek ich zisteniu, že takýto strach súvisel so znížením emocionálnej aj fyzickej pohody, autori dospeli k záveru, že použitie strachu na to, aby verejnosť bola donútená dodržiavať predpisy, je jedinou cestou pre verejné zdravie. Autori píšu:

Strach z COVID-19 však súvisel so znížením fyzickej a environmentálnej pohody. Celkovo tieto výsledky naznačujú, že ‘strach’ a úzkosť v súčasnosti majú funkčnú úlohu a súvisia so zvýšeným dodržiavaním predpisov na zlepšenie blahobytu verejnosti.

‘Prekliate torpéda plnou parou vpred’

Bez ďalšieho spochybňovania základnej etiky používania strachu na dosiahnutie dodržiavania predpisov sa potom táto logika stala konsenzom predstaviteľov verejného zdravotníctva a vlád na celom svete. To znamená, že používanie strachu na dosiahnutie dodržiavania vakcín a očkovacích povinností, očkovacích pasov, maskovania, uzamykania, sociálneho odstupu, zatvárania škôl atď. bolo prijateľné v mene verejného zdravia. Že znížená emocionálna a fyzická pohoda širokej verejnosti podporovaním taktiky strachu bola prijateľným vedľajším účinkom.

Odchod COVID-19… stage left. Enter ‘Disease X’… stage right

A len tak, “Disease X” bol nahradený COVID-19.

Bez akýchkoľvek výčitiek svedomia Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) prešla od spustenia globálneho vedeckého procesu s použitím Disease X ako modelu k použitiu “Disease X” ako propagandistického motora na vyvolanie strachu z imaginárnej infekčnej choroby. Potom tento strach využila na získanie súhlasu verejnosti a vlád pre novú pandemickú zmluvu a viac peňazí pre WHO. Zistilo sa, že takýto zbraňový strach (fearporn) tiež vyvoláva väčší súhlas verejnosti s opatreniami v oblasti verejného zdravia, ako sú maskovanie, sociálny odstup, vakcíny a uzávery.

PREČÍTAJTE SI: Generálny lekár Floridy povedal Tuckerovi, že je’absolútne možné’, aby mRNA injekcie zmenili DNA

Postupný posun bol nenápadný. V apríli 2023 WHO napísala:

Ochoroba X predstavuje poznanie, že vážnu medzinárodnú epidémiu by mohol spôsobiť patogén, ktorý v súčasnosti nespôsobuje ľudské ochorenia. Plán výskumu a vývoja sa výslovne snaží umožniť včasnú prierezovú pripravenosť v oblasti výskumu a vývoja, ktorá je relevantná aj pre neznámu ‘chorobu X.’

V roku 2024 WHO vydala všeobecné varovanie (bez akýchkoľvek údajov), že imaginárna choroba X by mohla spôsobiť 20-krát viac úmrtí ako COVID-19.

Samozrejme, nájdu sa ľudia, ktorí tvrdia, že to môže vyvolať paniku. Je’lepšie predvídať niečo, čo sa môže stať, pretože sa to v našej histórii stalo už mnohokrát, a pripraviť sa na to.

Hlavná myšlienka je, že generálny riaditeľ Tedros teraz otvorene priznáva, že WHO využíva strach na to, aby prinútila vlády otvoriť vreckové a dosiahnuť dodržiavanie novej pandemickej zmluvy.

A šírenie strachu WHO’funguje, Snemovňa reprezentantov nedávno predstavila nový návrh zákona H.R.3832 – Disease X Act of 2023.

Návrh zákona znie:

Tento návrh zákona rozširuje priority Úradu pre pokročilý biomedicínsky výskum a vývoj (BARDA) tak, aby zahŕňal najmä vírusové hrozby, ktoré majú potenciál spôsobiť pandémiu.

Návrh zákona najmä rozširuje rozsah inovačných grantov a zmlúv, ktoré môže udeľovať agentúra BARDA, aby zahŕňali najmä tie, ktoré podporujú výskum a vývoj určitých výrobných technológií pre zdravotnícke protiopatrenia proti vírusom vrátane respiračných vírusov s pandemickým potenciálom. Rozširuje tiež schválené strategické iniciatívy agentúry BARDA’o pokročilý výskum, vývoj a obstarávanie protiopatrení a výrobkov na riešenie vírusov s pandemickým potenciálom.

Na pochopenie významu tohto návrhu zákona je dôležité pochopiť čo je agentúra BARDA:

(BARDA)’ je agentúra USA.USA (Department of Health and Human Services - HHS), ktorá je zodpovedná za obstarávanie a vývoj zdravotníckych protiopatrení, najmä proti bioterorizmu vrátane chemických, biologických, rádiologických a jadrových (CBRN) hrozieb, ako aj proti pandémii chrípky a novým chorobám.

Tento návrh zákona je zákerným zadným vrátkom na výrazné rozšírenie priestoru poslania BARDA o výskum vírusov. V minulosti bola BARDA obmedzená vo svojom rozsahu, aby nekonkurovala NIH. Rozšírenie ďalšej agentúry s veľmi malými obmedzeniami v oblasti ich pôsobnosti nie je vo verejnom záujme.

Takže tu je jednoduchá otázka. Kontaktujte svojho zástupcu v Snemovni reprezentantov a povedzte mu, čo si myslíte o zákone H.R.3832. – Choroba X.

Kontaktujte svojho zástupcu Snemovne reprezentantov TU.

ČÍTAJTE: Davos 2024: Kráľovná Maxima sa zasadzuje za globálny digitálny preukaz totožnosti pre finančné služby, overovanie vakcín

Nechajte sa zatiaľ oklamať chorobou “X” alebo “Y” alebo “Z.” Nie sú to skutočné choroby. Sú vymyslené. Sú to zbrane, ktoré slúžia na získanie podriadenosti, vyvolanie strachu a na získanie súhlasu s presunom financovania aj právomocí na nevolenú globalistickú mimovládnu organizáciu – WHO.

Ano, máme problém s prebiehajúcim výskumom na získanie funkcií a Čína pokračuje vo svojich nebezpečných experimentoch na získanie funkcií. Podľa všetkého sa vykonávajú v nedostatočne kontrolovanom laboratórnom prostredí. Takéto experimenty sa však neobmedzujú len na Čínu, ale prebiehajú aj v USA. V roku 2023, vedci z Boston University School of Medicine vytvorili vysoko smrteľný variant vírusu SARS-CoV, ktorý potom testovali na myšiach.

Viac, konvencia o biologických zbraniach nezakazuje biologické zbrane, pretože prehliadaná medzera umožňuje ich vývoj, výrobu a hromadenie na profylaktické, ochranné alebo iné mierové účely. Dohovor sa musí znovu prerokovať. Dohovor o biologických zbraniach sa tiež primerane nezaoberá výskumom získavania funkcií, ktorý musí byť celosvetovo zakázaný.

Tieto konkrétne pretrvávajúce problémy Svetová zdravotnícka organizácia nerieši. Ak je motívom WHO’zastaviť budúcu hrozbu infekčných chorôb, prečo sa týmito otázkami nezaoberá?"

Ako hlboko WHO a verejné zdravie klesli…

Prevzaté so súhlasom Robert Malone.