Untitled-14-810x500.png

Generálny riaditeľ technologickej spoločnosti na samite WEF vyjadril nesúhlas s cenzúrou médií kontrolovanou vládou

0
Neutral

Ak ste unavení z cenzúry a dystopických hrozieb voči občianskym slobodám, prihláste sa na Reclaim The Net

Výkonná riaditeľka Centra pre demokraciu a technológiu Alexandra Reeve Givens je jednou z tých, ktorí sa tento rok nastavili;Svetovom ekonomickom fóre (WEF), zjavne dobre vybavená a ochotná propagovať štátnu cenzúru a hodiť tam pár červených slepačích prúdov, pravdepodobne v záujme “dôveryhodnosti.”

Givens, ktorého skupina sa dostala do poradnej rady pre bezpečnosť Spotify a ktorý bol nadšený z toho, že Bidenova administratíva zriadila online  úlohu pre dezinformácie vystúpil na jednom z&nbspdávoských panelov WEF s nárekom nad súdnym príkazom ktorý má zabrániť súčasnému Bielemu domu v ďalšom nátlaku na veľké technologické spoločnosti v otázkach prejavu.

Čítajte: Ďalšie rovnaké globalistické autoritárstvo: V tomto prípade by mali nielen pokračovať v práci pod týmto tlakom, ale mali by byť aj, obrazne povedané, dechtovaní a opeření a odvlečení, povedzme, do Davosu – aby “hovorili o (cenzúrnej) práci, ktorú (oni’robia)” –, t. j, aby boli “brané na zodpovednosť.

Ďalšou sťažnosťou, ktorú počuli od Givensa, je, že v USA sa teraz viac kontroluje, konkrétne zo strany Kongresu, o tom, čo tieto spoločnosti sociálnych médií a ich “partneri zaoberajúci sa výskumom dezinformácií” robia.

Akkoľvek svet slobody slova môže takéto trendy opatrne privítať, Givensová nie – podľa nej to len znamená, že na sociálnych platformách je menej cenzúry (“moderovania”), zatiaľ čo tá istá “mysliteľka” je presvedčená, že tieto spoločnosti majú “povinnosť pomáhať vynášať na povrch dôveryhodné zdroje informácií.”

Je”celkom jasné, čo tu”počúvame, ale Givensová sa rozhodla veci trochu –zamotať –aspoň na povrchu –tým, že vyjadrila svoje obavy, že “vlády potláčajú slobodu prejavu.”

Tu’je celá časť:

Tak napríklad v Spojených štátoch práve teraz prebiehajú kongresové vyšetrovania a žaloby proti ľuďom, ktorí študujú dezinformácie o voľbách na platformách sociálnych médií. V súčasnosti existuje súdny príkaz, ktorý bráni Bidanovej administratíve komunikovať s platformami sociálnych médií o hrozbách zasahovania do tém volieb, ktorý’sa tento rok skutočne dostane pred Najvyšší súd Spojených štátov. Takže sa nachádzame v tomto bizarnom prostredí, v ktorom sa práve v čase, keď hrozby narastajú, znižujú a napádajú investície do každodennej práce v oblasti dôveryhodnosti a bezpečnosti nášho informačného prostredia online.

Ale netreba sa obávať – to by boli niektoré iné vlády, keďže Givens’ celý postoj “dezinformácií a moderovania” v zmysle toho, ako to robí Bidenova administratíva, je pozitívny – ak niečo, tak by chcela vidieť viac toho istého a dostať súdy a otravný Kongres z tejto konkrétnej cesty.

Čítajte: Vplyv okultizmom inšpirovaného Svetového ekonomického fóra konečne slabne

Givens’ celkovo vystúpenie na WEF bolo skôr tým, čo sme počuli od “dezinformátorov”, ktorí sa snažia ospravedlniť prax, ktorá končí cenzúrou, ako nejakú (zvrátenú) kľúčovú otázku demokracie.

Zmieňuje sa o úlohe, ktorú zohrávajú “autoritatívne informácie” pochádzajúce od nepochybne politicky a ideologicky preverených novinárov – a “novinárov.” A popri tom tam perlí trochu “dezinformácií” generovaných umelou inteligenciou.

Pretlačené so súhlasom Reclaim The Net.