Trump-2-810x500.jpg

Trump v primárkach v New Hampshire prisľúbil "zničiť globalistov z Deep State

25
Kultúra života

Deň pred prvým hlasovaním v prezidentských primárkach v New Hampshire predniesol Donald Trump 22. januára v meste Laconia prejav, v ktorom odsúdil celú globalistickú agendu a prisľúbil, že "zničí hlboký štát".”

Pred hlasovaním zhromaždil svojich priaznivcov, pričom sa obul do “skorumpovanej a zločineckej” politickej triedy a “falošných správ” v zajatí médií, ktoré označil za “nepriateľa ľudu.”

“Rok 2024 je naša posledná bitka,” povedal Trump. “S vami po mojom boku zbúrame hlboký štát. Vyženieme vojnových štváčov. Zbavíme sa globalistov. Zbavíme sa chorej politickej triedy, ktorá nenávidí našu krajinu. Zlikvidujeme falošné spravodajské médiá. Raz a navždy oslobodíme našu krajinu od týchto tyranov. V deň volieb v roku 2024 si vezmeme našu krajinu späť. 

Trump odsúdil kroky smerujúce k “plytvaniu” ďalšej “krvi a pokladov” v novej vojne na Blízkom východe.  

“Teraz sa’angažujeme na Blízkom východe. Pozrite sa, čo’sa deje… Už sme zase na Blízkom východe! Minuli sme 9 biliónov dolárov, zabili sme milióny ľudí… Viete, čo máme? Nič. Máte smrť. Máte krv. Nemáte nič,” lamentoval bývalý prezident.

Podčiarknuv straty na ľudských životoch, medzi ktorými sú tisíce Američanov, pokračoval:  “Minuli sme našu krv a naše poklady. A naša krv je dôležitejšia ako náš poklad.”

Vojna medzi permanentným štátom a ľuďmi 

K Trumpovi sa na pódiu pridal bývalý kandidát na prezidenta za GOP Vivek Ramaswamy, ktorý opísal Ameriku ako krajinu vedúcu vojnu proti vlastným ľuďom. 

“V tejto krajine sme uprostred vojny – medzi permanentným štátom a bežným občanom,” povedal Ramaswamy.

“Ak chcete uzavrieť hranice, voľte Trumpa. Ak chcete obnoviť zákon a poriadok, voľte Trumpa. Ak chcete poraziť hlboký štát, voľte Trumpa. Ak chcete oživiť našu národnú identitu, voľte Trumpa. Ak chcete, aby bola Amerika opäť veľká, voľte Trumpa. Naše najlepšie dni sú stále pred nami,” zdôraznil bývalý rival. 

Trump vo svojom prejave načrtol každý jeden aspekt tejto “vojny” proti americkému ľudu a ukázal, ako s ňou mieni bojovať – a zvíťaziť. 

Proti globálnej agende národnej samovraždy 

V strhujúcom prejave Trump prisľúbil ukončiť každú jednu globalistickú politiku v Amerike a povedal svojmu publiku, že “vezmeme Ameriku späť” z tejto bezbožnej politiky národnej samovraždy. 

“Táto krajina sa dostala do pekla,” obvinil. “Sme národ, ktorý sa v mnohých ohľadoch stal žartom. Sme národ, ktorý je nepriateľský voči slobode, viere – a dokonca aj voči Bohu,” dodal.

Trump potom vymenoval takmer všetky aspekty globalistickej agendy – sľúbil, že ich všetky zvráti. 

Pred davom povedal, že obnoví energetickú nezávislosť Ameriky”a okamžite zastaví takzvané uhlíkové “Net Zero” opatrenia. 

“Oni to nazývajú Green New Deal – my to nazývame Green New Scam,” povedal Trump.“Každý vie, že Green New Scam je falošný a povedie k našej skaze.” 

Trump sa tiež zaprisahal, že “nikdy nezavedie digitálnu menu centrálnej banky,” a okamžite sa bude snažiť zvrátiť ideologické ovládnutie amerického štátu a jeho právneho a vzdelávacieho systému. 

“Uvoľníme americkú energiu a ukončíme všetky programy rovnosti, rozmanitosti a inklúzie v celej federálnej vláde… uzavrieme hranice… a dám pokyn ICE a pohraničnej stráži, aby začali najväčší deportačný program v americkej histórii,” sľúbil. 

Trump vyhlásil, že opatrenia proti radikálnym ľavicovým ideológiám sa začnú v “prvý deň” jeho ďalšieho prezidentského mandátu a že okamžite začne tým, že vyspieva “exekutívny príkaz na zníženie federálneho financovania každej školy, ktorá presadzuje kritickú teóriu rasy, transrodové šialenstvo – a iný nevhodný rasový, sexuálny alebo politický obsah.”

Nasleduje sľub o mandátoch z čias COVID-u.  

“A nedám ani cent žiadnej škole, ktorá má mandát na očkovanie alebo mandát na masky,” odflákol Trump.

Trump tiež ukázal, že sa nebojí konfrontovať transgenderový priemysel, ako aj priemysel smrti, ktorým sú potraty.

“Budeme držať mužov mimo ženských“športov“a budeme chrániť nevinný život,” prisľúbil.

Jeho výroky v súvislosti s pro-life postojom prichádzajú po nedávnych správach demokratických aktivistov, ktorí sa obávajú, že nastupujúca Trumpova administratíva využije Comstockov zákon na “účinný zákaz interrupcií v celých Spojených štátoch bez Kongresu.”  

Zákon Comstock Act bol “nevykonateľný na základe rozsudku Roe v. Wade,” uviedla jedna správa, ktorá vysvetľuje, že zákon je “sériou zákonov prijatých v roku 1873, ktoré zakazujú prepravu ‘každého predmetu alebo veci navrhnutej, prispôsobenej alebo určenej na vykonanie potratu.'”

Deep State Journal of Record, The Washington Post, uviedol, že bývalý prezident sa zaujímal o “úlohu Washingtonu’pri obmedzovaní potratov a citovalpro-life aktivistu Marka Lee Dicksona v článku z mája 2023: “Ak by budúci prezident presadzoval tieto federálne zákony, potom by mohol zatvoriť každé potratové zariadenie v Amerike.” 

“Ľudia sa pýtajú Donalda Trumpa, [či] podporí federálny zákaz potratov. … Ja to vidím tak, že už máme de facto federálny zákaz potratov. Musíme ho’len presadiť,” The Washington Post lamentoval. 

Šťastie, že Trump vo svojom prejave oslovil práve katolíkov, pričom upozornil na ich čoraz častejšie obťažovanie zo strany federálnych agentov.  

“Neviem, čo je to za katolíkov, ale FBI ide po katolíkoch,” komentoval to Trump. 

Potom oslávil svoju podporu zo strany “najväčšej katolíckej advokačnej skupiny v USA,” s odkazom na to, že CatholicVote oznámila svoju podporu Trumpovi v ten istý deň ako jeho prejav v New Hampshire. 

Prezident CatholicVote’Brian Burch uviedol v tlačová správavčera: “Od svojho zvolenia sa [Bidenova’administratíva zamerala na naše deti, školy a rodiny. Nedokázal’ochrániť naše kostoly, ospravedlňoval nezákonné špehovanie katolíkov zo strany FBI a veriacich občanov, ako ste vy a ja, označil za najväčšiu hrozbu pre Ameriku.”

Vysvetľujúc svoje rozhodnutie prisľúbiť podporu svojej organizácie”Trumpovi, hovoril o potrebe vojenského“generála”na čele krajiny, ktorý by sa zaviazal bojovať“za pravdu.” 

“Potrebujeme generála, ktorý nás povedie,” povedal Burch. “Niekoho, kto pozná pravdu a je ochotný za ňu bojovať – nie len niekoho, kto si vypočuje cestu najmenšieho odporu, aby dosiahol nejaké dobro na okraji.”  

Zastavím tretiu svetovú vojnu

Trump’sa sústredí na záchranu a obnovu Ameriky a presunie pozornosť zo zahraničných vojen na krízu vo vnútri a v susedstve jej hraníc.  

“Zabránim tretej svetovej vojne,” ubezpečil dav, keď hovoril o narastajúcej kríze okolo vojny v Izraeli. 

“Tak, ako to ide teraz, budete mať tretiu svetovú vojnu a my jej zabránime.”  

Dalej prisľúbil, že bude bojovať v ďalšej vojne, avšak – na ochranu Američanov pred pohromou nelegálnych drog. 

“Aby sme zastavili smrtiace drogy, ktoré otravujú našich ľudí, dám pokyn USA. Navy, aby zaviedlo fentanylovú blokádu,” povedal Trump s odkazom na vysoký objem nelegálnych drog prekračujúcich hranice USA, ktorý je podľa jeho slov “dvanásťkrát” vyšší ako ešte pred niekoľkými rokmi.  

“Drogové kartely vedú vojnu proti Amerike a my ich zničíme,” dodal.  

Strana zdravého rozumu  

V jasnom apeli na americký ľud Donald Trump odhodil pojmy ľavica a pravica a povedal: “Sme strana zdravého rozumu.” 

“Bez ohľadu na to, akí nenávistní a skorumpovaní sú zločinci a komunisti, proti ktorým bojujeme, ynikdy nesmiete zabudnúť, že tento národ nepatrí im, patrí vám,” povedal Trump.

“Veľká mlčiaca väčšina povstáva pod naším vedením zabudnutý človek už nebude zabudnutý. Jeden ľud, jedna rodina a jeden slávny národ pod Bohom. Urobíme Ameriku opäť veľkou.” 

Stratégia trvalého víťazstva 

Trump otvorene hovoril o silách, ktoré sa proti nemu spojili, a otvorene hovoril o potrebe slobodných a spravodlivých volieb  keďže boj proti nemu pokračuje.  

“Biden a jeho banditi sa nás zúfalo snažia zastaviť, pretože my sme jediní, kto ich môže zastaviť,” poznamenal Trump. “A preto’zbraňujú orgány činné v trestnom konaní a zasahujú do volieb – také, aké táto krajina ešte nevidela.”

Pri tom však optimisticky konštatoval, že tento pokus o jeho zničenie stroskotal. 

“Dobrou správou je, že to zvýšilo moje volebné čísla,”vyhlásil Trump, predtým ako zdôraznil dôležitosť ísť voliť a nebezpečenstvo sebauspokojenia. 

“Musíte ísť voliť. Nemôžete’sedieť a pozerať sa na to v televízii. Potrebujeme rezervy, takže choďte voliť,” vyzval.  

Prechádzajúc k “ukradnutým” voľbám v roku 2020 varoval pred dôsledkami druhého pokusu o “zmanipulovanie” volieb. 

“Radikálni ľavicoví demokrati zmanipulovali prezidentské voľby v roku 2020 a my im nedovolíme zmanipulovať voľby v roku 2024, pretože ak sa tak stane, nezostane nám žiadna krajina,” varoval Trump. 

S odvolaním sa na svoj rastúci náskok v štátnych a celoštátnych prieskumoch verejnej mienky tvrdil: “Jediný spôsob, ako podľa mňa vyhrajú, je, že budú podvádzať.”

Trumpovi však nejde len o zabezpečenie víťazstva, ale aj o obnovenie integrity USA.USA samotných volieb, pričom tvrdí, že pochybné sčítavanie hlasov a digitálne počítanie hlasov nahradí “jednodňovým hlasovaním s papierovými hlasovacími lístkami a preukazom voliča.” 

Spolu s “reorganizáciou” samotného ministerstva spravodlivosti sa Trump zameriava na úplnú obnovu Ameriky a jej inštitúcií, pričom sľubuje nielen obnovu národnej infraštruktúry, ale aj obnovu štátneho mechanizmu. 

“Úplne zrekonštruovanému ministerstvu spravodlivosti nariadim, aby vyšetrilo všetkých radikálnych prokurátorov v Amerike za ich nezákonné rasistické inverzné presadzovanie práva,” sľúbil Trump. 

Hovoril aj o opatreniach, ktoré umožnia obnovenie práva a poriadku. 

“Odškodním všetkých policajtov a orgány činné v trestnom konaní, aby som ich ochránil pred zničením radikálnou ľavicou za to, že rázne zakročili proti zločinu,” pokračoval Trump. “Prebudujeme naše mestá na majáky nádeje. Naše mestá idú do čerta a my to zmeníme.” 

Rámcovanie volieb v roku 2024 ako volieb, ktoré rozhodnú o prežití – a obrodení– Ameriky, Trump poznamenal: “Sme národ, ktorý stratil svoju cestu.”

Týmto prejavom Trump zdôrazňuje, že to s vedením návratu Ameriky myslí vážne.