Screenshot-2024-01-22-10.28.52-AM-810x500.png

Viac toho istého globalistického autoritárstva: Rekapitulácia samitu WEF 2024 v Davose

46
Kultúra smrti

Ďalšie stretnutie ghúlov je za nami, keďže sa skončilo Svetové ekonomické fórum (WEF) 2024 v Davose.

Tu’sa dozviete, aké plány s nami majú naši technokratickí tyranskí vládcovia, spolu so sériou najdôležitejších udalostí (dobrých, zlých a pozoruhodných) z každoročného švajčiarskeho horského útočiska.

ČÍTAJTE: Mesiášsky komplex? Klaus Schwab vyhlásil nevolené davoské elity za ‘správcov budúcnosti’

‘Obnovenie dôvery’ bolo témou konferencie, ale nikto sa nepriznal k žiadnemu previneniu

Program 2024 bol jedným z tých, ktoré sa stali naveky. Účastníci sledovali rozprávanie Alberta Bourla zo spoločnosti Pfizer’o tom, ako jeho spoločnosť’využíva umelú inteligenciu (AI). Videli obhajcu depopulácie Billa “Bugmana” Gatesa, ktorý propagoval klimatický hoax. John Kerry vystúpil na štyroch rôznych pódiách, aby diskutoval o “energetickej transformácii.” Videli sme aj Klausa Schwaba, ktorý si sadol na rozhovor medzi štyrmi očami s druhým najvyššie postaveným čínskym vládnym predstaviteľom.

Umelecká stena, ktorá víta účastníkov Davosu

V žiadnom z týchto panelov nikto neprejavil ani trochu ľútosti nad svojimi rozhodnutiami. Nie je prekvapením, že sa nikdy neobjavila žiadna z katastrofálnych “chýb”, ktoré sa stali počas éry hystérie COVID. Niektorí vymysleli ešte autoritatívnejšie riešenia “problémov”, ktorým ľudstvo čelí. Gates zasa povedal, že pracuje na náplastiach na vakcíny, aby bola nabudúce absorpcia nekvalitných liekov ešte vyššia.

Pre dav WEF “obnovenie dôvery” často znamenalo, že treba lepšie pracovať na umlčaní ľudí tým, že odfiltrujeme to, čo považovali za “dezinformácie” a “dezinformácie.” Skrátka, problém nie je’v nich, ale’v ľuďoch, ktorí im stoja v ceste. V záujme obnovenia dôvery chcú, aby nezávislé platformy, ako je táto, boli odstránené z cesty, a to prostredníctvom invazívneho dohľadu a cenzúrnych opatrení.

Čítajte: Arcibiskup Viganò: Davoská elita motivovaná nenávisťou k Satanovi’nielen bohatstvom a mocou

Nie bola žiadna skutočná diskusia

Aby potenciálni účastníci získali prístup do klubu Davos, sú ideologicky preverovaní, či sa pridŕžajú veľkých naratívov, ktoré presadzujú Schwab a gang. Davos nie je’fórum pre silnú diskusiu, ale šanca pre globálnu vládnucu triedu, aby sa zjednotila za rovnakými bodmi programu.

Fond Slava Slush zostáva nedotknutý

Prekvapenie: výročné stretnutie sa začalo Volodomyrom Zelenským žiadosťou o viac peňazí. Jeho prejav zožal v Davose ovácie v stoji. Množstvo vplyvných lídrov venovalo svoj prejav ukrajinskému úsiliu a žiadalo pokračovanie prílevu do zdanlivo nekonečného kohútika peňazí pre Ukrajinu.

Čítajte: Zelensky na zasadnutí WEF v Davose vyzýva na priamu vojenskú intervenciu európskych štátov na Ukrajine

Čína sa dostáva do centra pozornosti

Pres to, že Putina zúrivo nenávidí, dav WEF MILUJE svojho mocnejšieho čínskeho spojenca. Od Klausa Schwaba až po prítomných korporátnych médií a generálnych riaditeľov nadnárodných spoločností, čínsky premiér bol pozvaný s veľkým počtom fanfár.

Davos sa stal v Spojených štátoch hlboko nepopulárnym

O čom svedčí aj tenká britva USA. kongresová delegácia (tento rok len 7 členov, z ktorých väčšina je pravidelnými účastníkmi Davosu) a nedostatok ťažkých váh Bidenovej administratívy (delegáciu viedol John Kerry), ktoré sa vybrali na cestu do Švajčiarska, je podpora verejnosti pre body programu, ktoré presadzuje Klaus Schwab a jeho mecenáši, veľmi malá. V kombinácii so skutočnosťou, že zákonodarcovia sa chceli vrátiť domov, aby schválili zákony o vládnom financovaní, znamenal rok 2024 historické minimum pre amerických vládnych predstaviteľov v Davose.

Rebel News držal zlých chlapcov zvonka

Rebel’s Ezra Levant a Avi Yemeni boli dvojčlennou rozbíjačskou skupinou. Hoci neprekvapivo nedostali poverenie na pokrytie konferencie za zatvorenými dverami, ktorá sa konala len pre pozvaných, odviedli skvelú prácu pri vedení rozhovorov na ulici, v ktorých hnali na zodpovednosť maltuzovských antiľudí.

Javier Milei zažiaril

Novo zvolený argentínsky prezident Javier Milei sa vydal do brucha šelmy vyzbrojený MOABom slobody.

Celý jeho prejav bol majstrovskou osobnou výčitkou voči agende Davosu a okamžite inšpiroval hlasy za slobodu na celom svete.

Čítajte: Argentína’Javier Milei odsudzuje ‘krvavú potratovú agendu’ na summite v Davose 2024

Po víťazstve v novembrových voľbách Milei vyhlásil, že nemá v úmysle “viesť jahniatka,” ale naopak “prebudiť levy.”A presne to”tento týždeň urobil zo svojho pódia v Davose.

Kevina Robertsa z Heritage Foundation’urobili Američania hrdými

Roberts uviedol na pravú mieru údajnú morálnosť davoskej agendy a ohradil sa proti myšlienke, že WEF a jeho partneri sledujú niečo iné ako nekalé ciele.

Čítajte: Predseda Heritage Foundation hovorí v Davose: Dávidovský fond: Budúca Trumpova administratíva musí odmietnuť všetky nápady WEF

Davos 2024 bol nakoniec viac toho istého

Gang WEF sa na svojom 54. výročnom zasadnutí v Davose zďaleka nevenoval “obnoveniu dôvery” tým istým hlavným bodom programu z minulosti. Do popredia sa dostalo presadzovanie klimatického hoaxu. Rovnako aj ideologický koncept kapitalizmu zainteresovaných strán, ktorý je prostriedkom na zabezpečenie podnikovej ideologickej podriadenosti štátu, podobne ako je podnikanie štruktúrované v Číne. Svetové ekonomické fórum (WEF) prostredníctvom svojej každoročnej konferencie v Davose pôsobí ako obchod s politikou a myšlienkami pre vládnucu triedu. Podobne ako predchádzajúce davoské konfabulácie, aj podujatie v roku 2024 slúžilo na to, aby sa presadili ich autoritárske antihumánne programové body.

Pretlačené so súhlasom Dossier.