estrogens-810x500.jpg

Novo objavené videá ukazujú, ako pediatri diskutujú o rizikách transfúznych liekov pre deti

22
Kultúra smrti

Prední americkí pediatri v opätovne objavených videách z roku 2022 priznali veľké obavy súvisiace s transgenderovými liekmi pre deti, uviedol denník The Daily Caller v exkluzívnom článku uverejnenom v utorok.

Počas konferencie Svetovej odbornej asociácie pre transrodové zdravie (WPATH) v roku 2022, ktorá stanovuje štandardy pre transrodovú “starostlivosť,” vrátane vekových rozmedzí pre určité zákroky, ako sú blokátory puberty, dvojitá mastektómia a iné zákroky, bolo zaznamenaných množstvo lekárov, ktorí vyjadrili niektoré z hlavných zdravotných problémov spojených s čoraz populárnejšími farmaceutickými zásahmi.

V jednom takomto videozázname certifikovaný detský endokrinológ WPATH Dr. Daniel Metzger vyjadril “obavu”, že blokátory puberty môžu obmedziť správny vývoj vápnika tak, že sa u detí, ktoré začnú užívať tieto lieky v puberte, nikdy plne neprejaví.

Metzger hovorí, že rodinám, ktoré majú záujem začať užívať tieto lieky, vysvetľuje, že “za normálnych okolností je puberta časom, keď sa vápnik ukladá do prasiatka.”

“Máš’pokladničku na vápnik a radšej si ho tam do 25 rokov všetok daj, pretože v 25 rokoch budeš’žiť z tejto pokladničky,” povedal a dodal, že lieky blokujúce pubertu “dosť spomalia tento prírastok vápnika späť do kostí, na úroveň pred pubertou.”

“Je to obava, že nie každý si úplne naplní svoje prasiatko vápnikom” do hraničnej doby na začiatku až v polovici 20. rokov, upozornil.

Metzger tiež varoval, že lieky by mohli zabrániť prirodzenému vývoju tkaniva, ktoré by bolo potrebné na pokračovanie rekonštrukčnej transgenderovej operácie, aby sa muž viac podobal na ženu, a priznal, že informovanie rodín o komplikáciách s plodnosťou je jedným z najnáročnejších aspektov jeho práce, pretože deti a dospievajúci majú vo všeobecnosti len malú predstavu o tom, čo ich budúca plodnosť znamená.

PODROBNOSTI: Vedúci predstaviteľ Americkej pediatrickej akadémie pripúšťa, že deti na transhormánoch ‘pravdepodobne budú neplodné’

Ke videu s Metzgerovými komentármi sa pridáva aj ďalšie video, ktoré získal The Daily Caller, na ktorom dr. Scotta Leibowitza, na ktorého výstup poukázal, že bol “spoluvedúcim pri vypracovaní kapitoly o adolescentoch v Štandardoch starostlivosti WPATH a členom Predstavenstva WPATH,” ako “spochybnil reverzibilitu potlačenia puberty,” dokonca tak, ako to prezentujú pro-trans legacy médiá.

“Myslím si, že keď len povieme, ‘Ach, blokátory puberty sú jednoducho reverzibilné a je to’veľmi neinvazívna liečba,’ povedal by som, že je’invazívnejšia, než ako ju často prezentujú médiá alebo iní ľudia,” povedal.

“Pri potláčaní puberty sú problémy, ktoré si musíme uvedomiť, a preto je to ‘reverzibilná hviezdička,’”Leibowitz povedal: “Človek nemôže byť na potláčaní puberty donekonečna. Dostanete sa na miesto, kde fyziologicky potrebujeme hormóny.”

Ako naznačil Leibowitz, pojem “reverzibilita” transgenderových liekov je niečo ako nesprávny názov, pretože prevažná väčšina detí, ktoré sa vydajú touto cestou, v nej bude pokračovať užívaním hormónov prekrývajúcich pohlavie, čo ich s veľkou pravdepodobnosťou sterilizuje.

Približne v rovnakom čase, keď lekári WPATH vyjadrovali obavy, Dr. Kathryn Lowe, certifikovaná pediatrička a členka výkonného výboru sekcie Americkej akadémie pediatrov pre zdravie a wellness LGBT, priznala na virtuálnom stretnutí v roku 2022, že transgenderové hormonálne lieky pravdepodobne spôsobia, že deti s pohlavnou zmenou nebudú môcť mať v budúcnosti vlastné deti. 

PREHLIADKA: Nová správa konštatuje, že podpora LGBT ideológie klesá, keďže odpor naberá na obrátkach

“Veľkou vecou sú tu obavy z neplodnosti pri začatí hormonálnej liečby potvrdzujúcej pohlavie,” povedal Lowe vo videu, LifeSiteNews reportoval. “Pre deti, ktoré prejdú na blokátor v druhom štádiu opálenia a potom sa pridá hormonálna terapia potvrdzujúca pohlavie — o tom nie je’veľa výskumov — ale čo vieme, je, že tieto deti budú pravdepodobne neplodné.” 

Podobne sa vyjadril aj detský endokrinológ a riaditeľ programu GeMS (Gender Management Service) bostonskej detskej nemocnice’Jeremi Carswell, MD, priznal vo znovuobjavenom videu, že miera rodovej dysfórie “prudko stúpla” a že transgenderové liekové režimy môžu poškodiť plodnosť.

A nedostatok vápnika a neplodnosť nie sú jedinými pravdepodobnými dôsledkami transgenderových zákrokov.

Ako LifeSiteNews už podrobne informoval, lieky a operácie boli tiež spájané s trvalým fyzickým a psychickým poškodením, vrátane kardiovaskulárnych ochorení, rakoviny, mŕtvica a krvné zrazeniny a suicídium. K vážnym rizikám dochádza aj napriek tomu, že lídri v tejto oblasti priznali, že “sociálna nákaza” je faktorom rastúceho fenoménu transrodovej identifikácie a následného chirurgické a chemické mrzačenie zo strany “afirmujúcich” lekárov.