Congressman-Ted-Lieu-810x500.jpg

Pro-potratový kongresman predložil návrh zákona na záchranu potkanov z "nehumánnych" lepiacich pascí

27
Kultúra smrti

Známy pro-potratový člen Kongresu predložil návrh zákona, ktorý má zakázať lepiace pasce určené na likvidáciu hlodavcov, pretože ich považuje za “kruté” a “nehumánne.”  

Rep. Ted Lieu (D-California) sa dlhodobo teší 100 % hodnoteniu NARAL Pro-Choice America.  

Dosť ohromujúce je, že Lieu’sa na sociálnych sieťach pochválil svojou výzvou na ochranu hlodavcov pred “nehumánnym” zaobchádzaním - prišiel v čase, keď sa desaťtisíce prolife Američanov schádzali do Washingtonu, D.C. na každoročný Pochod za život, aby požadovali ukončenie všetkých potratov.   

Lieu’sa návrhom zákona snaží kriminalizovať lepiace pasce, pretože ich používanie považuje za “bezohľadné,” ale zrejme mu’nevadí vraždenie detí v maternici. 

Susan B. Anthony Pro-Life America, ktorá známkuje politikov na základe legislatívy týkajúcej sa nenarodených detí, udelila kalifornskému kongresmanovi konzistentne “F”: 

Rep. Lieu konzistentne hlasoval za zrušenie alebo zabránenie ochrany nenarodených detí a detí narodených živých po neúspešných interrupciách. Reprezentant Lieu hlasoval za zrušenie zákazov financovania potratov daňovými poplatníkmi, či už na vnútroštátnej alebo medzinárodnej úrovni, vrátane predefinovania dlhodobých záruk proti financovaniu potratov, aby umožnil financovanie cestovných nákladov na potraty daňovými poplatníkmi. Reprezentant Lieu pracoval na tom, aby sa radikálna potratová ideológia dostala do všetkých aspektov vlády Spojených štátov amerických. 

ČÍTAJTE: Časozberné videá ukazujú pôsobivú účasť na Pochod za život 2024

Príspevok Lieu’na X (predtým Twitter) bol veľmi pomerný, dostal 4 500 väčšinou negatívnych komentárov, pričom získal len asi 550 “lajkov.”  

“Teraz robte potraty a deti,” urgovaljeden užívateľ X.    

 “Chápete, ako fungujú neskoré potraty a akou výraznou mučivou bolesťou musí ľudské dieťa prejsť?"” pýtal sa Christopher Calvin Reid, moderátor relácie The Daily Controversy, v zdrvujúcej odpovedi. Pokračoval:    

Jedného dňa budeš musieť skladať účty Bohu, tak ako my všetci, a na neho neurobí dojem, že ti viac záležalo na pohodlí potkanov ako na masakre detí  . Pevne dúfam, že sa budete kajať a hľadať Boha, ale ak nie, tak pokračujte v tom, čo robíte, a uvidíte, ako to dopadne vo večnosti. Pôsobíte na mňa ako človek, ktorý je presvedčený, že náboženstvo je spojka pre slabých a že len hlupáci veria a dôverujú Bohu. Ale usilovne pracujte na ochrane potkanov pred lepidlom… nech to má veľký vplyv na váš život…. akou hanbou ste pre svoju krajinu.

 

Ďalší používateľ X odpovedalna otázku Lieu: 

Modré pasce na potkany = zlé 

Mrzačenie pohlavných orgánov pre deti = dobré

 “Viete, čo’je horšie ako lepiace pasce?"” pýtal sakapitalista Mike a vymenoval množstvo chorôb, ktoré potkany prenášajú na ľudí. 

“Hantavírus, leptospiróza, lymfocytárna choriomeningitída, tularémia a salmonela,” uviedol predtým, ako dodal: “Nenávidím, že ste’môj zástupca.”  

Ľudia reagujúci na Lieua sa nemohli ubrániť prirovnaniu Lieua a jeho kolegov z Kongresu k škodcom, ktorých sa Lieu snaží chrániť. 

“Príliš veľa vašich priateľov postihnutých?” pýtal saRon Bassilian. 

 

Joel Berry, šéfredaktor časopisu Babylon Bee písal: “Úprimne povedané, mali by sme urobiť niekoľko naozaj, naozaj veľkých a uvidíme, čo chytíme na Kapitole.”