RainbowResourceCenter-810x500.jpg

Zamestnanec "informačného centra" LGBT zatknutý za pokus o online sexuálny kontakt s tínedžermi

31
Kultúra smrti

Bývalý výkonný riaditeľ kalifornskej LGBT organizácie patril medzi viac ako tucet mužov, ktorí boli zatknutí pri nedávnej operácii zameranej na pokusy o sexuálne kontakty s deťmi.

Dňa 8. januára denník Modesto Bee informoval o zatknutí sedemnástich mužov, prevažne z okresov Stanislaus a Merced, ktoré bolo výsledkom niekoľko mesiacov trvajúcej operácie viacerých agentúr pod vedením policajného oddelenia v Turlocku zameranej na zadržanie osôb, ktoré sa pokúšali využívať internetové chatovacie miestnosti na stretávanie sa s neplnoletými deťmi za účelom sexuálnych aktivít.Podozriví sa rozprávali online s tajnými policajtmi, o ktorých sa domnievali, že sú to deti vo veku trinásť rokov.

“Som hrdý na detektívku Ginu Giovacchiniovú a náš tím za ich úsilie o zadržanie osôb, ktoré chcú ublížiť deťom v našej komunite,” povedal náčelník polície v Turlocku Jason Hedden.

Medzi podozrivými bol aj 42-ročný Gerad Slayton z Modesta, ktorý je odhalený v následná Bee správa, že bol nedávno vymenovaným výkonným riaditeľom Rainbow Resource Center (RRC) so sídlom v Modeste, poskytovateľa LGBT “zdravotných” služieb, ktorý sa opisuje ako “neziskové Queer Resource Center slúžiace okresu Stanislaus. Nie je to vaše typické Pride centrum!”

Dňa 9. januára RRC zverejnilo vyhlásenie, v ktorom sa uvádza, že Slayton’k údajným trestným činom došlo “mimo pracovného času a mimo priestorov podniku” že “berie tieto obvinenia s maximálnou vážnosťou, ” že “nereprezentujú hodnoty ani poslanie našej organizácie, ” a že “riešime tento problém v rámci” centra.

Dňa 17. januára skupina vydala doplňujúce vyhlásenie, v ktorom odhalila, že Slayton “už nie je zamestnancom centra Rainbow Resource Center.”

Dočasný zástupca Slaytona’vo funkcii výkonného riaditeľa, Alex Gutierrez, povedal pre Bee, že Slayton bol vo funkcii len šesť týždňov pred zatknutím a dovtedy nebol predmetom sťažností.

“Sme samozrejme pripravení na, na čokoľvek, čo sa stane, ale, viete, toto bolo osobné rozhodnutie jedného z našich zamestnancov a je to“nešťastné,” povedal Gutierrez. “Takže je to, viete, pre nás veľmi ovplyvňujúce. Snažíme sa cez to dostať.”

“Bol na tejto pozícii nový a pracoval prevažne s akýmisi zamestnaneckými úlohami,” pokračoval. “Takže nemôžem”povedať, že nemal, viete, žiadny kontakt s ľuďmi, s kolegami vo všeobecnosti, viete, nechcem povedať, že nulový kontakt, ale určite máme iné vrstvy [kontaktu], keď prvýkrát prídete, zrejme sa nestretnete s výkonným riaditeľom.”

Kým Centrum pre zdroje Dúha sa dištancuje od Slaytonovho’“osobného rozhodnutia,” nemá podobnú ambivalenciu voči zákonom povoleným prostriedkom sexualizácie detí.

ČÍTAJTE: Newly resurfaced videos show pediatricians discussing risks of trans drugs for kids

To vyzdvihuje svoju “Knižnicu odkazov” ako “bezpečné útočisko pre zakázané knihy” v “čase, keď cenzúra umlčuje rôzne hlasy.” LGBT aktivisti falošne použili “nálepku zákazu kníh” na úsilie zabrániť, aby sa deti vo verejných školách a knižniciach stretávali s knihami so sexuálnym obsahom alebo ideologickou agendou dospelých. Mnohé takéto knihy v rôznych jurisdikciách po celej krajine zistili, že obsahujúpriamo pornografické zobrazenia sexuálnych aktov, ako aj povolenie a/alebo povzbudzovanie neplnoletých k promiskuite a sexuálnym experimentom.

Skupina tiež vyzýva na “ochranu všetkých drag umelcov” pred “protestmi,” bez toho, aby rozlišovala medzi obsahom protestovaných drag šou alebo vekom ich cieľového publika. V posledných rokoch sa drag stal jedným z obľúbených nástrojov LGBT aktivistov’ na oboznamovanie a aklimatizáciu detí s konceptmi rodovej fluidity a sexuálneho experimentovania prostredníctvom “rodinných” drag šou na školách a komunitných podujatiach alebo podujatí Drag Queen Story Hour (DQSH), na ktorých crossdresseri čítajú deťom knihy, často vo verejných knižniciach.

Organizátori DQSH priznávajú, že cieľom tohto konceptu je poskytnúť deťom “nehanblivé queer vzory,” zachytiť “rodovú fluiditu detstva,” naučiť deti “vzdorovať rigidným rodovým obmedzeniam,” a formovať ich na “jasné svetlá zmien v ich komunitách.”

Mnohé z týchto podujatí vystavili deti sexuálne zvráteným vystúpeniam a drag queens, ktorí sa pohybujú od účinkujúcich s hodnotením X v dennom zamestnaní až po odsúdených pedofilov a prostitútok, ako aj materiály propagujúce sexuálnu promiskuitu vrátane distribúcie kondómov.

Čítajte: Pápež František sa priamo podieľal na odmietnutí požehnania pre homosexuálne ‘páry v Afrike’