Man-alone-in-jungle-scaled-e1704477707804-810x500.jpg

Program Svetového ekonomického fóra proti vyľudňovaniu mení dystopické fantázie na realitu

95
Neutral

Pred niekoľkými týždňami prispievateľ časopisu American Thinker Eric Utter upozornil, že vo&nbspVeľkej Británii vyšla štúdia, ktorá tvrdí, že ľudské dýchanie prispieva ku globálnemu otepľovaniu.

Tento príbeh koluje medzi konzervatívnymi webovými stránkami, preto vás upozorňujem na prorocký pohľad naň spred päťdesiatich rokov.

Koncom 70. rokov (ešte ako dvadsiatnik) som na Metro State University v St. Hoci som bol “Jamesom Wattom” ešte predtým, ako existoval James Watt, a dával som to svojim študentom jasne najavo, zároveň som dával jasne najavo, že sa nikomu nepridŕžam.

Téma kurzu bola “v environmentálnej politike, tak ako všade inde, neexistuje niečo také ako obed zadarmo”  ako obed zadarmo. Išlo o to, aby moji študenti pochopili kompromisy spojené s takýmito politickými rozhodnutiami. Napríklad, ak ste boli proti jadrovej energii, museli ste si uvedomiť náklady na alternatívy alebo na to, že sa zaobídete bez nej.

PREČÍTAJTE SI: Sorosom podporované mimovládne organizácie sa snažia o globálnu kontrolu nad umelou inteligenciou v snahe o realizáciu agendy Nového svetového poriadku

Nepridelil som to ako povinné čítanie, ale odporučil som D. Keitha Mana’z roku 1973 román Most— príbeh o svete, v ktorom envirorezort získa úplnú hegemóniu. Jedlo, ako ho poznáme, je zakázané a ľudia namiesto neho žijú z anorganickej “e-diety”. Nakoniec mocní dospejú k záveru, že dýchanie vedie k smrti mikroorganizmov vo vzduchu, ktorých právo na prežitie je určite prinajmenšom rovnako legitímne ako naše, takže každý musí spáchať samovraždu. Jeden muž, Dominick Priest, sa vzoprie. On a jeho potomstvo nakoniec znovu osídlia Zem a epilóg sa odohráva o šesťsto rokov neskôr, keď je na ňom ako na spasiteľovi ľudstva založené prevládajúce náboženstvo.

Je mi’ľúto, že sa D. Keith Mano nedožil toho, aby sa jeho satira desivo stala skutočnosťou. WEF výslovne vyzval, aby sa ľudská populácia zredukovala na maximálne 500 miliónov, a zatiaľ sa im to celkom darí, čo sa týka útokov na produkciu potravín, exotického moru, fentanylu, potratov, feminizmu a transsexualizmu a nekonečných vojen.

Podľa mňa je to najnaliehavejšia politická otázka našich čias. Prial by som si, aby bola na radarovej obrazovke GOP, ale Stupid Party naďalej zahadzuje svoje šance.

Čítajte: Alex Jones strháva masku Novému svetovému poriadku’‘navrhnutému globálnemu kolapsu’ v šou Tuckera Carlsona’

Tento článok bol pôvodne uverejnený v American Thinker. Publikované so súhlasom autora.