jeffrey_epstein_news-810x500.jpg

Akty Epstein úplne ignorujú prepojenie obchodníka s deťmi na izraelskú vojenskú rozviedku

52
Kultúra smrti

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou

Od údajnej samovraždy obchodníka s deťmi Jeffreyho Epsteina pred štyrmi rokmi sa dlho očakávalo zverejnenie dokumentov s podrobnosťami o jeho spolupracovníkoch. 

Tzv. spisy Epstein sa začali zverejňovať v stredu, pričom prvá várka dokumentov nasledovala včera, vo štvrtok 4. januára.  

V spisoch sú uvedení politici a verejne známe osoby  vrátane bývalého prezidenta Billa Clintona a hollywoodskych celebrít, ako je Leonardo DiCaprio, spolu s Alanom Dershowitzom. Dershowitz, bývalý právnik Epsteina, teraz protestuje proti svojej vlastnej nevine rovnako hlasno ako proti nevine odsúdeného obchodníka so sexom, ktorého obhajoval. Dershowitz neslávne sformuloval “obvinenia” proti Epsteinovi ako antisemitský útok – prirovnávajúc jeho obete k Hamasu za vznesenie obvinení.  

Lety pretrvávali špekulácie, že Epsteinov zoznam klientov bol prostriedkom na ovládanie vplyvných osobností prostredníctvom držby kompromitujúcich materiálov, pričom niektorí naznačovali, že Epstein bol napojený na izraelskú tajnú službu MOSSAD. 

Ak hrozí vypuknutie svetovej vojny kvôli USA, je to pre nás veľmi dôležité. podpore Izraela, jedno spojenie súčasnej americkej vlády s údajnou Epsteinovou’sieťou vydierania podporovanou Izraelom sa zatiaľ nespomína – a to spojenie USA. štátneho tajomníka Antonyho Blinkena.  

Kým bol – alebo je – Jeffrey Epstein? 

Jeffrey Epstein je označovaný za “finančníka.” Údajne zomrel vo väzení samovraždou za záhadných okolností v roku 2019, pričom čelil závažným obvineniam zo sexuálnych trestných činov týkajúcich sa detí. 

Epstein bol prvýkrát vyšetrovaný v roku 2005 po obvineniach, že v jeho sídle na Floride bolo zneužité 14-ročné dievča. Počas nasledujúcich štrnástich rokov opakovane čelil obvineniam zo sexu s maloletými, bol odsúdený a dostalo sa mu mimoriadne mierneho zaobchádzania. 

Napr. v roku 2008 dostal 18-mesačný trest odňatia slobody za odsúdenie zahŕňajúce detskú prostitúciu. Epsteinovi bolo povolené opustiť väzenie počas dňa a vrátiť sa tam len na noc, zatiaľ čo federálne obvinenia boli voči nemu stiahnuté na základe tajnej dohody 

Vynikajúci seriál Miami Herald’s “Zvrátenosť spravodlivosti” je azda najpodrobnejším sprievodcom Epsteinovou’ohromujúcou schopnosťou vyhnúť sa vážnemu trestu za jeho desaťročia trvajúci priemysel sexuálnych zločinov s deťmi.  

Toto vyhýbanie sa skončilo v roku 2019, keď sa po rokoch opakovaných výziev na spravodlivosť podarilo ženám, ako je Virginia Giuffreová, postaviť Epsteina pred súd vo viacerých prípadoch sexuálneho obchodovania s deťmi  do ktorého boli údajne zapletení vysokopostavení politici, miliardári a celebrity.  

Dňa 10. augusta 2019 bol údajne mŕtvy vo svojej cele. Napriek tomu pretrvávajú tvrdenia, že k tejto samovražde nikdy nedošlo a že Epstein jednoducho pokračoval v nemožnom výkone - vyhýbať sa spravodlivosti za zločiny spáchané pred očami celého sveta.  

Spojenie Blinken 

Epsteinova priateľka Ghislaine Maxwellová bola v roku 2021 uväznená za nábor neplnoletých dievčat pre Epsteina. 

Podľa Associated Press’s Epstein-Maxwell timeline, bola 30. decembra 2021 odsúdená za “obchodovanie so sexuálnymi službami, sprisahanie a prepravu maloletej osoby na účely nezákonnej sexuálnej aktivity.” 

Ghislaine Maxwellová stelesňuje spojenie medzi šéfom diplomacie Spojených štátov – a izraelskou tajnou službou, známou ako MOSSAD.  

Jej otec Robert Maxwell sa utopil v roku 1991 po obvineniach, že bol agentom MOSSAD. Robert Maxwell vlastnil britskú novinovú skupinu a 5. novembra 1991 spadol na smrť zo svojej jachty Lady Ghislaine pri pobreží Kanárskych ostrovov. 

O prepojení na MOSSAD tvrdil investigatívny novinár Seymour Hersh, ktorého kniha “The Samson Option” zdokumentovala Maxwellove”väzby na izraelskú rozviedku.  

Maxwell zažaloval Hersha v právnom boji, ktorý pokračoval aj po jeho smrti. V roku 1994 Mirror Group zaplatilaHershovi “značné odškodné” a ospravedlnila sa za uverejnenie útokov spochybňujúcich jeho prácu – v ktorých sa tvrdilo, že Maxwell a jeho zahraničný redaktor v Mirrore mali väzby na MOSSAD.  

Izraelský štát usporiadal Maxwellovi hrdinský’pohreb a pochoval ho na Olivovej hore. Predpokladá sa, že tejto výnimočnej pocty sa Maxwellovi dostalo výmenou za pomoc pri dolapeníMordecaia Vanunua – muža, ktorý svetu odhalil tajný izraelský program jadrových zbraní. 

Epstein ‘patril k rozviedke’

Bývalý agent MOSSAD Ari Ben-Menaše bol zdrojom Hershových’tvrdení. Kanadsko-izraelský občan Menashe bol sprostredkovateľomRobberta Maxwella’pre izraelskú rozviedku. Povedal, že Maxwell – a Epstein – obaja nepracovali priamo pre samotný MOSSAD, ale pre izraelskú vojenskú rozviedku. 

Menashe’2020 kniha “Epstein – Dead Men Tell No Tales,” videl Menasheho tvrdiť, že Maxwell, Epstein a Maxwellova’dcéra Ghislaine pracovali pre izraelskú rozviedku. 

Tvrdil, že Robert Maxwell zoznámil Jeffreyho Epsteina s izraelskou vojenskou rozviedkou, pre ktorú potom Epstein pripravoval materiály na vydieranie politikov a celebrít.  

Ako uviedla Elizabeth Vosová reportovala pre Consortium News v roku 2020, všetky dokumentárne filmy a spravodajstvo o Epsteinovi majú spoločnú “[t]o do očí bijúce odmietnutie zaoberať sa Epsteinovou’účasťou v spravodajských službách,” na čo upozornila správa Daily Beast odhaľujúca dôvod, prečo mal Epstein imunitu pred federálnym stíhaním. V nej vtedajší americký prokurátor pre južný obvod Floridy Alex Acosta vysvetlil: 

Povedali mi, že Epstein patrí k rozviedke.

Vos zopakoval názor nezávislého novinára Whitneyho Webba, ktorého práca dokumentovalaEpsteinove’rozsiahle väzby na spravodajské služby – a na storočnú proizraelskú zločineckú sieť v Spojených štátoch známu ako Mega Group. 

Webb uviedol, že informovanie o Epsteinovi bolo zamýšľané ako krytie – vynechaním týchto prepojení na zločinecký podnik, ktorý je rozsiahly a pokračuje. 

“Myslím si, že jedným z cieľov tohto dokumentu [Netflixu] je v podstate naznačiť, že Epstein bol hlavou operácie a že teraz, keď je mŕtvy, všetky tieto aktivity prestali,” povedala. “Keby sa skutočne obťažovali preskúmať spravodajský aspekt…, bolo by jasné, že Epstein bol v skutočnosti skôr len manažérom tohto typu operácií [a] že tieto aktivity pokračujú.” 

Menaše v správe Vos’ 2020 poznamenal, že Epsteinov príbeh prispieva k zhoršeniu globálneho dojmu o štáte Izrael. 

“Je to veľmi zlý príbeh a chápem, prečo sú z neho Izraelčania takí znepokojení. Začínajú byť [Izrael] pre svet anatémou, toto k tomu pridáva — Epsteinov príbeh.” 

Nie sú to však len samotní Izraelčania, ktorí môžu utrpieť škodu na svojej povesti v súvislosti s týmto opätovne sa objavujúcim príbehom. Je to príbeh, ktorý siaha hlboko do minulosti amerického štátneho tajomníka Antonyho Blinkena. 

Rodinná väzba 

Antony Blinken bol od svojich deviatich rokov vychovávaný mužom menom Samuel Pisar. Pisar bol právnik Roberta Maxwella’ 

Blinken sa na svojho nevlastného otca odvolával v emotívnom príhovore k izraelskému národu, ktorý predniesolpo boku premiéra Benjamina Netanjahua 12. októbra. 

“Predstupujem pred vás nielen ako minister zahraničných vecí Spojených štátov, ale aj ako Žid.” 

Päť dní po povodňových útokoch Hamasu’ v izraelskom hlavnom meste Tel Aviv Blinken uviedol vlastné dôvody, prečo ponúkol bezpodmienečnú podporu Spojených štátov Netanjahuovej vláde’plány na “úplné obliehanie” Gazy“ľudskými zvieratami”. 

“Môj starý otec Maurice Blinken utiekol pred pogromami v Rusku. Môj nevlastný otec, Samuel Pisar, prežil koncentračné tábory – Auschwitz, Dachau, Majdanek,” sprostredkoval Blinken.

Blinken sa nikdy nezmieňuje o tom, že jeho starý otec Maurice založil v 30. rokoch 20. storočia v Amerike sionistickú nátlakovú skupinu. To by vysvetľovalo určitú jeho bezvýhradnú podporu izraelských  a nie amerických záujmov.    

Blinkenova zdedená lojalita  voči Izraelu 

Ako vysvetlil Max Blumenthal vo videu, ktoré ukazuje obrovský vplyv izraelskej lobby, “Nie je jasné, čo [Blinken’stavia na prvé miesto, ale jeho starý otec v skutočnosti v 30. rokoch 20. storočia založil think-tank, ktorý loboval za sionistické hnutie v Palestíne.”  

Čítajte: Max Blumenthal rozoberá izraelský vplyv na politiku USA 

Blinken zabudol spomenúť, že to boli Rusi, ktorí zachránili jeho nevlastného otca. V skutočnosti sa zdá, že oklamalto – vymyslel si príbeh, v ktorom Pisara namiesto toho zachránila americká armáda. 

Blinken nikdy nespomenul ďalšie výpovedné detaily. Jedným z nich je, že Pisar bol možno poslednou osobou, ktorá rozprávala s Robertom Maxwellom pred jeho smrťou. Ďalšou je, že jeho osobné krivdy, zdedené po jeho rodinných konexiách a ich lojalite k Izraelu, sú hnacou silou zahraničnej politiky USA v regióne. 

Blumenthal tvrdí, že Blinken je hlboko skompromitovaný a nemožno mu dôverovať, že bude slúžiť záujmom USA. 

“Takže Tony Blinken má predsedať riešeniu tohto konfliktu so všetkými týmito vášnivými náklonnosťami a rodinnými väzbami? Povedal, že’zdedil jeho oddanosť sile Izraela’a myslím si, že to, čo chceme od diplomata, je niekto, kto sa pozerá – vyvažuje – všetky strany a snaží sa dospieť k mierovému riešeniu.”

Miesto toho Blumenthal hovorí, “…ale to, čo tu máte, je niekto, kto, zdá sa, berie všetko osobne.” 

Tieto osobné väzby a zdedené krivdy, tvrdí Blumenthal, spochybňujú vhodnosť Blinkena’na akúkoľvek úlohu aj pri rokovaniach s Ruskom. 

“[Blinken’s] tiež povedal ‘Mám rodinu z Ukrajiny – preto’podporujem Ukrajinu.’” 

“Toto je opak diplomacie. Toto je teraz také nebezpečné. Máme všetky ingrediencie na tretiu svetovú vojnu, pretože’neuvažujeme racionálne,’nepozeráme sa na históriu a odmietame sa pozrieť na potreby oboch strán,”konštatuje Blumenthal.  

Príbeh, ktorý odmieta zomrieť 

Epsteinov škandál je škandál, ktorého dôsledky siahajú hlboko do minulosti. Premietajú sa do súčasnosti a môžu dokonca formovať budúcnosť Spojených štátov a životy mocných, ktorí ich riadia. Je to príbeh, ktorý odmieta zomrieť napriek spoločným snahám o jeho zabitie. Pripomína to jeho povestná hlavná postava, o ktorej niektorí tvrdia, že sa nestretla so svojím koncom vo väzenskej cele. 

Julie K. Brownová’2021 knihaodráža tieto podozrenia nad Epsteinovou’smrťou. V knihe “Zvrátenosť spravodlivosti: Príbeh Jeffreyho Epsteina,” Brown tvrdí, že existuje dostatok dôkazov, ktoré naznačujú, že Epstein sa nezabil sám a pravdepodobne je stále nažive. V 2021 dielevydanom Times of Israel, Brown – ktorý ako prvý prelomil príbeh o Epsteinovi v roku 2018 – uviedol, že, “ani FBI, ani Ministerstvo spravodlivosti Spojených štátov ma nepresvedčili, že Jefferey Epstein spáchal samovraždu.” 

Upozorňuje na nepraktické spôsoby jeho údajnej smrti, náhle zlyhanie bezpečnostných kamier a údajnú skutočnosť, že obaja Epsteinovi’strážcovia zaspali v rovnakom čase. 

“To jednoducho odporuje zdravému rozumu,” hovorí Brownová. “A prečo [americké] úrady nezverejňujú informácie, ktoré o Epsteinovej’smrti vedia?” 

Takisto poukázala na to, že to boli práve Maxwellovci, ktorí Epsteina zoznámili s vysokopostavenými osobnosťami, ako sú Bill Clinton a princ Andrew, ako aj s izraelskou rozviedkou – priviedli ho do rodinného podniku, v ktorom figuroval nevlastný otec Antony Blinken’a. 

Brownová, ktorá strávila rok výskumom svojej štúdie o zločinoch Jeffreyho Epsteina, prichádza k triezvemu záveru pre opomenutie jeho spravodajských a kriminálnych kontaktov.  

“[Epstein] to nerobil sám,” zdôrazňuje. “Existovalo množstvo ľudí, ktorí buď vedeli o tom, čo Epstein robí, alebo sa na tom dokonca podieľali.” 

Podľa Browna ide o zločineckú sieť, ktorá sa rozprestiera po celom svete a ktorá prežila podozrivú smrť dvoch svojich hlavných aktérov. 

 “Išlo o medzinárodnú organizáciu obchodovania so sexom, ktorá sa podobala organizovanej zločineckej rodine — takže by sa to nemalo’skončiť len pri stíhaní [Ghislaine Maxwellovej].” 

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli