1000x630-810x500.jpg

Nové hnutie LifeSite League má za cieľ premeniť našu kultúru pre Krista

23
Kultúra života

Pridajte sa k LifeSite League tu a ovplyvnite kultúru pre Krista 

LifeSite League je hnutie, ktoré sa venuje premene kultúry pre Krista prostredníctvom zdieľania pravdy.  

Podporovaní silou ľudí budeme slúžiť poslaniu LifeSiteNews tým, že budeme prinášať správy z celého sveta.  

Je mi cťou predstaviť seba, najnovší prírastok do LifeSiteNews’ rastúceho hnutia na zemi, ktoré sa venuje boju za vás, vaše deti a vnúčatá.   

Mojím menom je Jacinta Rigi. Som’z Post Falls v štáte Idaho a som’vaša nová koordinátorka Ligy za život.

Mám 23 rokov, vyštudovala som Boise State University. Nedávno som pracovala pre Fox News, ale rozhodla som sa, že sa chcem venovať povolaniu, ktoré plne zahŕňa moju katolícku vieru. Spojiť sily s tímom LifeSiteNews bola príležitosť, ktorú som nemohol prehliadnuť. 

Vždy som bol silným katolíkom a už roky som aktívny v hnutí za život. S nadšením chcem zmeniť našu bezbožnú spoločnosť a som rád, že vás všetkých mám po svojom boku.  

Mojou úlohou ako nového koordinátora Ligy za život je:  

Naši členovia už za posledných niekoľko mesiacov dosiahli veľa. Medzi naše aktivity patrilo osobné doručenie Matke Miriam LifeSiteNews’ prísľubu modliť sa za jej službu, keď slávila svoje posledné sľuby, odovzdanie petície biskupovi Stricklandovi, ktorú podpísalo takmer 55 000 ľudí, vyzývajúcej pápeža Františka, aby zmenil svoje rozhodnutie, rozhovory s mladými ľuďmi v Tyleri v Texase o ich názoroch na odvolanie biskupa Stricklanda’ a príprava mnohých ďalších článkov. 

Viem, že s vašou modlitbou, aktivizmom a občianskou žurnalistikou priamo na mieste môžeme spoločne prostredníctvom Ligy za život dosiahnuť celoživotný vplyv. Som pripravený pracovať spolu s vami a vašimi blízkymi priamo vo vašich komunitách tým, že budem obhajovať naše spoločné hodnoty.

Zostávajte naladení na mnohé vzrušujúce veci, ktoré sa chystajú! 

Pridajte sa k Lige LifeSite tu a ovplyvnite kultúru pre Krista