Cole-810x500.jpg

Detská lekárka Chloe Coleová kritizuje guvernéra Ohia za to, že vetoval zákaz "zmeny pohlavia" u detí

0
Kultúra života

Známa “destransiderka” Chloe Coleová cez víkend kritizovala republikánskeho guvernéra štátu Ohio’Mikea DeWinea po tom, ako vetoval zákon, ktorý by chránil deti s pohlavnou zmenou pred ničivými transgenderovými liekmi a operáciami a chránil by dievčatá’ pri športe.

Gubernátor štátu Ohio. Mike DeWine v piatok vetoval zákon HB 68, Saving Adolescents from Experimentation (SAFE) Act, ktorého cieľom je chrániť deti a tínedžerov pred transgenderovými zákrokmi a chrániť dievčatá’ šport pred vpádmi mužov, ktorí o sebe tvrdia, že sú “transgenderoví”, informoval už skôr LifeSiteNews. Opatrenie schválili obe komory štátneho zákonodarného zboru veľkým rozdielom hlasov a očakáva sa, že zákonodarcovia veto prelomia.

DeWine sa za svoje rozhodnutie okamžite dočkal odporu zo strany konzervatívcov a odporcov transrodovej ideológie, vrátane Coleovej, ktorá v 13 rokoch dostala lieky blokujúce pubertu a v 15 rokoch podstúpila dvojitú mastektómiu, než sa stala významnou verejnou osobnosťou vystupujúcou proti transrodovému mrzačeniu.

ČÍTAJTE: Konzervatívci búšili do guvernéra Ohia Mikea DeWinea za to, že vetoval zákon na ochranu detí pred transgenderom

V rozhovore pre “Fox & Friends Weekend” v nedeľu, Cole povedal, že to, že maloletí podstupujú trvalé, život meniace operácie v snahe zmeniť svoj fyzický vzhľad, nie je nič iné ako “zneužívanie” a uviedol, že guvernér Ohia’sa svojím rozhodnutím zrušiť legislatívu stal “spoluvinníkom” tejto nespravodlivosti.

“Ide o sterilizáciu a mrzačenie tisícov detí, ktoré sa deje v rámci štátu, ktorý sa úplne spolupodieľa na rozhodnutí v tom pokračovať,” povedala.

Podľa Coleovej DeWine podpísal legislatívu krátko po tom, ako mu prostredníctvom telefonátu cez Zoom vyrozprávala svoj osobný príbeh, počas ktorého rozhovoru sa guvernér zdal “viditeľne znepokojený”, keď počul o jej mrzačení pohlavia.

A Coleová nebola”jediná, ktorá zverejnila svoje traumatické zážitky na podporu zákona Ohio’HB 68. 

V novembri 26-ročná Morgan Kellerová, ktorá podstúpila vyčerpávajúce chirurgické a farmaceutické zákroky, povedala zákonodarcom, že lekári “potvrdili”jej zmätenosť pohlavia bez toho, aby riešili jej základné problémy s duševným zdravím, čo malo za následok ničivé, trvalé následky, uviedol predtým LifeSiteNews reported.

ČÍTAŤ: Mladá žena, ktorá ‘detransitioned’ bráni návrh zákona v Ohiu zakazujúci transgender mrzačenie detí

“Želám si, aby mi lekári, ktorým som dôverovala, povedali ‘nie’. Želám si, aby som mohla povedať, že ja’som výnimka z pravidla, ale všetci v tejto miestnosti vedia, že to nie je pravda,” povedala. “Prichádzam k vám s jazvami tohto lekárskeho škandálu a žiadam vás, aby ste hlasovali za návrh zákona snemovne 68 na ochranu detí v Ohiu’.”

V komentári pre “Fox & Friends,” Coleová uviedla, že guvernér DeWine “vie, aké hrozné je to urobiť deťom” a obvinila ho, že jeho rozhodnutie vetovať opatrenie nemožno pripísať “nekompetentnosti alebo nevedomosti.”

Aj keď DeWine povedal, že súhlasí s “viacerými” obavami, ktoré vyjadrili zástancovia zákona”a nariadi štátnym agentúram, aby “začali pracovať na administratívnych pravidlách” na riešenie niektorých z nich, vrátane toho, že “;žiadna operácia tohto druhu by sa nikdy nemala vykonávať na osobách mladších ako 18 rokov,”tvrdil, že jeho rozhodnutie vetovať návrh zákona vychádza z vedecky nepodloženého predpokladu, že deti s pohlavným zmätkom potrebujú transgenderové zákroky, aby sa zabránilo samovražde. 

Na tlačovej konferencii DeWine uviedol, že jeho veto prišlo po rozhovoroch s rodičmi, ktorí tvrdili, že ich deti “by dnes boli mŕtve, keby neboli” podstúpili transgenderové zásahy, ako aj s dospelými osobami s pohlavným postihnutím, ktoré sa vyjadrili podobne.

Čítajte: Tínedžeri s pohlavnou nekonformitou spáchali samovraždu po tom, čo dostali trans hormóny od výskumníkov

Republikán z Ohia ďalej vyhlásil, že podpísanie zákona by sa rovnalo “tvrdeniu, že štát, že vláda, vie, čo je z medicínskeho hľadiska pre dieťa najlepšie, a nie dvaja ľudia, ktorí toto dieťa najviac milujú, rodičia.” 

Colová však poznamenala, že rodičom bola tiež povedaná “lož”, že buď budú mať “veľmi samovražednú a nakoniec mŕtvu dcéru, alebo živého ‘transrodového syna.’” 

“Ale to nie je pravda,” povedala. “Tieto deti nespáchajú samovraždu, pretože sa narodili v nesprávnom tele. Je to výlučne psychologický problém a týmto deťom sa nedostáva pomoci, ktorú potrebujú.”

“Rodičia nemajú’právo týrať svoje deti. Toto sa nelíši od akejkoľvek formy zneužívania.”

“Rodičia nemajú právo zneužívať svoje deti. Toto sa nijako nelíši od akejkoľvek formy zneužívania.”

Cole dodal, že deti, ktoré sú pohlavne zmätené, “potrebujú psychiatrickú pomoc”, aby “vedeli, že sú’dokonalé v telách, s ktorými sa narodili.”

Povedala, že ak guvernér Ohia skutočne verí, že deti sa rodia v “nesprávnom tele,” mal by byť “vylúčený z funkcie.”

Čítajte: Tucker vyvracia tvrdenie, že operácie transrodových osôb zabraňujú samovraždám: Ako LifeSiteNews poznamenal, existujúce výskumy nepotvrdzujú tvrdenia, že transgenderový zákrok je nejakým spôsobom “nevyhnutnou lekárskou starostlivosťou” alebo že je nápomocný pri prevencii samovrážd osôb s pohlavným zmätkom.

V skutočnosti okrem presviedčania o falošnej realite, že sa dá zmeniť’pohlavie, boli transgenderové operácie a lieky spájané s trvalým fyzickým a psychickým poškodením vrátane kardiovaskulárnych ochorení, strata hustoty kostí, rakovina, mŕtvica a krvné zrazeniny, neplodnosť, a suicídium. Okrem toho štúdie naznačujú, že viac ako 80 % detí trpiacich rodovou dysfóriou ju do konca dospievania samo vyrastie bez chirurgických alebo farmaceutických zásahov.

A zdĺhavé štúdia Richarda Bränström, PhD, a Johna E. Pachankisa, PhD. ktorá sa zdala podporovať teóriu, že takzvané “hormóny potvrdzujúce pohlavie” a operácie zlepšujú duševné zdravie, bola neskôr zrušená. V roku 2020 correction zistilo, že “výsledky nepreukázali žiadnu výhodu operácie vo vzťahu k následným návštevám zdravotnej starostlivosti súvisiacim s poruchami nálady alebo úzkosti, predpisom alebo hospitalizáciám po pokusoch o samovraždu v tomto porovnaní.”

Napriek vážnym rizikám a komplikáciám boli mladí ľudia po celej krajine aktívne podporovaní v kultúre a ich triedy k prijatiu “transgenderovej,” “gender fluidnej,” alebo “nebinárnej” identity, čo viedlo k výskyt transrodovej identifikácie a následného chirurgického a chemického mrzačenia zo strany “afirmujúcich” lekárov, rozsiahlo informoval LifeSiteNews.

Až prominentní zástancovia “zmeny pohlavia” priznali , že “sociálna nákaza” je faktorom zvyšujúceho sa počtu transrodových identifikácií medzi deťmi a mládežou.