Leslyn-Lewis-810x500.png

Leslyn Lewisová varuje, že pozmeňujúce a doplňujúce návrhy k pandemickej zmluve WHO porušujú kanadskú suverenitu

13
Neutral

 Konzervatívna poslankyňa Leslyn Lewis odsúdila nové Medzinárodné zdravotné predpisy (IHR) Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a varovala, že ohrozia suverenitu Kanady.  

Dňa 19. decembra dr. Leslyn Lewisová, konzervatívna poslankyňa parlamentu (MP) za Haldimand-Norfolk v Ontáriu, odsúdila ministra zdravotníctva Marka Hollanda za to, že nechráni suverenitu Kanady’tým, že súhlasí s pandemickými dodatkami predloženými WHO, ktoré dávajú medzinárodnej organizácii väčšie právomoci nad Kanaďanmi.   

“Kanada súhlasila s pozmeňujúcimi a doplňujúcimi návrhmi k Medzinárodným zdravotným predpisom (IHR) WHO’ktoré obmedzujú čas Kanady’reagovať na ďalšie pozmeňujúce a doplňujúce návrhy napriek tomu, že tisíce Kanaďanov podpísali petíciu, v ktorej vyjadrili svoje obavy,” napísal Lewis na X, predtým známom ako Twitter. 

V októbri Lewis podporil petíciu požadujúcu od liberálnej vlády pod vedením premiéra Justina Trudeaua “naliehavo” vystúpila z Organizácie Spojených národov a jej podskupiny Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) z dôvodu, že tieto organizácie” podkopávajú národnú “suverenitu” a “osobnú autonómiu” občanov.  

Petíciu podpísalo takmer 19 000 Kanaďanov napriek tomu, že bola otvorená len 30 dní. Upozorňovala, že “tajne prerokované” zmeny a doplnenia by mohli “zaviesť neprijateľný, rušivý všeobecný dohľad, čím by sa porušili práva a slobody zaručené v kanadskej listine práv a Charte práv a slobôd.”  

Trudeauova vláda však napriek obavám Kanaďanov prijala zmeny a doplnenia navrhované WHO. Nové zmeny a doplnenia skracujú čas na “zamietnutie akýchkoľvek budúcich zmien a doplnení IHR (2005) z 18 mesiacov na 10 mesiacov” a “implementáciu budúcich zmien do kanadského vnútroštátneho práva z 24 mesiacov na 12 mesiacov.”  

Podľa Lewisa pozmeňujúce a doplňujúce návrhy menia pôvodnú zmluvu tým, že neposkytujú Kanaďanom dostatočný čas na zváženie zmien dohody pred ich plánovanou účinnosťou.  

Lewis ďalej vysvetlil, že zmeny a doplnenia boli prvýkrát predložené na 75. Svetovom zdravotníckom zhromaždení v roku 2022 v rozpore so zákonom o MZP, v ktorom sa uvádza: “Text každej navrhovanej zmeny a doplnenia oznámi generálny riaditeľ všetkým zmluvným štátom najmenej štyri (4) mesiace pred konaním zdravotníckeho zhromaždenia, na ktorom sa navrhuje na posúdenie. ”  

“Takéto pozmeňujúce a doplňujúce návrhy boli predložené nezákonne, a preto sa musia považovať za neplatné,” argumentoval Lewis. “Otázka znie, prečo ich Kanada nepovažovala za neplatné?” 

Lewis poukázal na to, že 10-mesačné obdobie “by Kanade neposkytlo dostatok času na preštudovanie a dôkladné preskúmanie vyše 300 pozmeňujúcich a doplňujúcich návrhov, ktoré v súčasnosti posudzuje MPR.”  

“Toto obdobie bude príliš krátke na to, aby sa dal určiť rozsah vplyvu týchto navrhovaných zmien a doplnení na naše vnútroštátne zákony a kanadský ľud,” dodala.  

“Toto obdobie bude tiež príliš krátke na to, aby tieto pozmeňujúce a doplňujúce návrhy prešli parlamentným procesom a aby sa uskutočnili potrebné verejné konzultácie o zmenách, ktoré predstavujú záväzné pravidlá reakcie Kanady na mimoriadne zdravotné situácie,” upozornila Lewisová.  

U.N.’Agenda 2030 a WEF’Veľký reset’ 

Trudeauova vláda’odmietla obavy Kanaďanov’a prijala zmeny a doplnenia, čo by nemalo byť prekvapením vzhľadom na Trudeauove’environmentálne ciele, ktoré sú v súlade s cieľmi OSN’ “2030 Agenda pre udržateľný rozvoj.”    

Agendu 2030 prijalo Valné zhromaždenie OSN v roku 2015. Prostredníctvom svojich 17 cieľov udržateľného rozvoja (SDGs) sa snaží “zmeniť náš svet k lepšiemu,” prostredníctvom “prijatia naliehavých opatrení v oblasti zmeny klímy,” ako aj “podpory výskumu a vývoja vakcín a liekov.” Niektoré zo 17 cieľov sa snažia aj o rozšírenie “reprodukčných” služieb, vrátane antikoncepcie a interrupcií, na celom svete v mene práv žien”  

Podľa OSN, “všetky”krajiny pracujúce na programe “budú tento plán realizovať.”  

Časťou plánu je postupné vyradenie uhoľných elektrární, zníženie používania hnojív a obmedzenie používania zemného plynu v nasledujúcich desaťročiach. Kanada je jedným z’najväčších producentov ropy a zemného plynu na svete; Trudeau si však za jeden zo svojich cieľov stanovil zdecimovanie tohto odvetvia.   

Kritici majú bili na poplach nad Trudeauovou vládou’zapojenia do WEF a ďalších globalistických skupín, pričom poukázal na socialistickú, totalitnú povahu programu “Veľký reset” a jeho potenciál zaviesť systém sociálneho kreditu v štýle komunistickej Číny. 

V údere pre globalistickú OSN. agende však kanadský ropný a plynárenský sektor nedávno zaznamenal obrovské víťazstvo po tom, čo Najvyšší súd Kanady vyhlásil, že Trudeau’sovej vlády’zákon o posudzovaní vplyvov, nazývaný “zákon o zákaze ďalších ropovodov”, je z väčšej časti “protiústavný.”   

Ak ide o Lewisovú, je za život a dôsledne vyzýva Trudeauovu vládu, aby presadzovala globalistický program proti životu Kanaďanov.   

Začiatkom minulého roka Lewisová poznamenal, že WEF nie je “naša vláda” a že Kanaďania sa “neprihlásili” k jednej z jej listín. Lewisová sama pomohla odhaliť Kanaďanom skutočnosť, že Trudeauova”liberálna vláda sa v roku 2020 podpísala pod chartu WEF.