Shutterstock_2048771798-810x500.jpg

Nové údaje ukazujú, že väčšina Kanaďanov sa vyhýba posilňovaciemu očkovaniu COVID

20
Neutral

Väčšina Kanaďanov podľa aktuálnych informácií federálnej vlády, ktorá toto očkovanie intenzívne propaguje, jednoznačne odmieta posilňovaciu injekciu COVID.

Údaje federálnej vlády o očkovaní COVID-19:

Z prehľadu očkovania vyplýva, že iba 14,6 % Kanaďanov, teda približne 5,7 milióna, podstúpilo posilňovaciu injekciu vakcíny COVID “XBB.1.5”.

U osôb mladších ako 60 rokov podstúpila posilňovaciu injekciu vakcíny COVID menej ako jedna tretina. U osôb starších ako 70 rokov sa ďalšej injekcii COVID podrobilo 44 % z nich.

Ak ide o Kanaďanov starších ako 80 rokov, 52 % z nich sa preventívnej injekcii COVID vyhlo.

Vo vekovej kategórii 0-4 roky sa preventívnej injekcii COVID podrobilo len 3,5 %. V prípade Kanaďanov vo veku 12-17 rokov je miera prevzatia 4,6 %, pričom vo veku 18-29 rokov toto číslo klesá na 3,7 %.

Kanaďania vo veku 30-39 rokov majú 6,9 % mieru prevzatia boosteru a 40-49-roční 8,9 %. Osoby vo veku 50-59 rokov majú 13,5 % mieru odberu posilňovača, pričom toto číslo sa zvyšuje na 28,1 % vo veku 60-69 rokov.

Odber posilňovača COVID je nižší u mužov, 13,3 %, ako u žien, 15,8 %.

Údaje sú presné k 8. decembru 2023.

Nízku mieru prijatia COVID boosteru v Kanade’mohli ovplyvniť správy, že federálna vláda pod vedením premiéra Justina Trudeaua vedela, že očkovacie látky môžu niesť neznáme riziká, keď podpísala zmluvu so spoločnosťou Pfizer koncom roka 2020.

Trudeauova vláda s pomocou ministerstva zdravotníctva intenzívne propagovala očkovacie látky COVID, ktoré boli urýchlene uvedené na trh. Stále propaguje nedávno schválený posilňovač.

V novembri LifeSiteNews informoval o tom ako nedávno zverejnená zmluva federálnej vlády o vakcíne COVID-19 so spoločnosťou Pfizer na milióny dávok experimentálnych očkovacích látok na báze mRNA ukazuje, že vláda súhlasila s akceptovaním neznámej dlhodobej bezpečnosti a účinnosti očkovacích látok.

Vláda musela podpisom zmluvy uznať, že injekcia COVID a jej materiály boli “rýchlo vyvinuté vzhľadom na mimoriadne okolnosti pandémie COVID-19” a po ich zavedení do obehu sa budú ďalej skúmať.

LifeSiteNews pred mesiacom informovali o tom, ako žiadosť o informácie od federálneho poslanca, ktorý sa pýtal spoločnosti Health Canada, či má nejaké klinické údaje, ktoré by ukázali, či je najnovšia injekcia COVID spoločnosti Pfizer-BioNTech’účinná a bezpečná po nedávnom schválení tejto injekcie, odhalila, že agentúra nemá žiadne takéto údaje v evidencii.

Health Canada schválila v septembri 2023 revidovanú injekciu COVID na báze mRNA Moderna a neskôr aj injekciu COVID spoločnosti Pfizer-BioNTech’napriek tomu, že výskum ukázal, že u 1 z 35 príjemcov posilňovacej injekcie došlo k poškodeniu myokardu.

Pozoruhodné je, že injekcia COVID spoločnosti Pfizer-BioNTech’sa údajne zameriava len na variant COVID, XBB.1.5, ktorý je v Kanade takmer úplne vyradený. V súčasnosti je dominantným kmeňom EG.5.

Niektorí provinční lídri odmietajú zverejniť stav očkovania napriek tlaku médií

Niektorí kanadskí provinční lídri, ako napríklad Danielle Smithová z Alberty’ktorá sa postavila proti povinnému očkovaniu a pasom a viedla kampaň za vedenie svojej strany na tieto témy, kategoricky odmietli prezradiť, či absolvovali posilňovacie očkovanie proti COVID alebo dokonca pôvodné očkovanie proti COVID.

Minulý mesiac Smithová pre novinárov jasne povedala, že svoj osobný stav očkovania proti COVID nezverejní.

“Myslím si, že súkromné lekárske rozhodnutie by malo zostať súkromné, a myslím si, že to je dôvod, prečo máme lekárov, ktorí dávajú rady,” povedala Smith 

Oficiálne údaje ukazujú že približne 15,5 % Alberťanov sa rozhodlo podstúpiť posilňovacie očkovanie COVID, čo je na úrovni väčšiny provincií v Kanade.

Pre porovnanie, susedná Britská Kolumbia, ktorá má stále zavedené povinnosti očkovania pre zdravotníckych pracovníkov, má 23,1 % mieru využívania posilňovacieho očkovania COVID.

Health Canada objednala u spoločnosti Pfizer Canada 238 miliónov injekcií COVID, čo zahŕňa 30 miliónov na roky 2023 a 2024.

Podrobnosti zmluvy so spoločnosťou Pfizer nezverejňujú, koľko vláda na očkovacie látky vynaložila.

V súčasnosti pribúdajú dôkazy o nežiaducich účinkoch, ktoré spôsobujú u mnohých ľudí, ktorí sa nechali očkovať COVID, vrátane detí.

Napr. v nedávnej štúdii ktorú vykonali výskumníci so sídlom v Kanade, Correlation Research in the Public Interest ukázala, že v 17 krajinách sa zistila “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavádzaním očkovania COVID, ako aj posilňovačov.

LifeSiteNews nedávno podrobne opísal, ako novo zverejnená vládna správa ukazuje, že úmrtia na COVID-19 a “nešpecifikované príčiny” prudko vzrástli po uvedení takzvaných “bezpečných a účinných” vakcín.