GettyImages-453668303-810x500.jpg

Čínske spoločnosti vyrábajúce elektrické vozidlá začnú pôsobiť v Mexiku, aby sa zamerali na americký trh po Bidenovom mandáte

19
Neutral

Pošlite kanadským zákonodarcom naliehavú správu, v ktorej ich vyzývate, aby zastavili ďalšie zákony o cenzúre na internete

Titulok je nepredstieranou skutočnosťou. Teraz, keď Joe Biden určil mandáty EPA pre americké automobily, ktoré zahŕňajú, aby do roku 2030 bolo aspoň 50 % všetkých nových predaných vozidiel elektrických, traja veľkí čínski výrobcovia elektrických vozidiel údajne stavajú výrobné závody v Mexiku.

Investície spoločnosti BlackRock riadia politiku Bieleho domu. Investície spoločnosti BlackRock sú výrazne zamerané na Čínu a výrobu elektrických vozidiel. Výnosy z investícií spoločnosti BlackRock by boli vďaka čínskej výrobe EV v Mexiku značné. Celkom náhoda.

BUSINESS INSIDER – Podľa novej správy plánujú tri veľké čínske spoločnosti vyrábajúce elektromobily postaviť v Mexiku nové továrne, čo vyvoláva obavy amerických predstaviteľov.

MG, BYD a Chery hľadajú miesta na výstavbu nových tovární v krajine, podľa nemenované zdroje, ktoré citoval denník The Financial Times, a táto investícia vyvoláva vo Washingtone rozruch, pretože sa snaží udržať Čínu mimo amerického trhu s elektromobilmi.

Úradníci USA údajne vyjadrili svojim mexickým partnerom obavy z čínskych investícií, pričom nové miesta môžu zahŕňať novú továreň na výrobu elektromobilov MG v hodnote 1,5 až 2 miliardy dolárov a investíciu do továrne v hodnote stoviek miliónov dolárov od Warrenom Buffettom podporovaný konkurent spoločnosti Tesla BYD.

Čínsky’trh s elektromobilmi je na vzostupe a miestni výrobcovia sú v čoraz väčšej miere sa snaží expandovať do zahraničia uprostred tvrdej konkurencie o zákazníkov doma.

Čína tiež dominuje v globálnom dodávateľskom reťazci batérií pre elektrické vozidlá, čo jej umožňuje vyrábať daleko lacnejšie elektromobily ako mnohí jeho americkí konkurenti.

USA sa pokúsili ochrániť americký trh tým, že odhalenie nových pravidiel začiatkom tohto mesiaca, ktoré majú sťažiť získanie daňových úľav pre elektrické vozidlá vyrobené z čínskych dielov.

Ale možná expanzia čínskych automobiliek do Mexika, ktoré nedávno nahradilo Čínu ako najväčší obchodný partner USA ’, bude podnecovať obavy, že by mohol slúžiť ako zadné vrátka. (čítaj viac)

BlackRock investuje do Číny a elektrických vozidiel. Bidenova politika podporuje Čínu a EV.

Blackrock investuje na Ukrajine. Bidenova politika podporuje obnovu Ukrajiny.

Biden poveruje predsedu investičného inštitútu Blackrock Toma Donilona zodpovednosťou za USA.Čínskej politiky.

Je to’takmer ako….

C/O: Obrázok>

Prevzaté so súhlasom Konzervatívny dom na strome.

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom s výzvou, aby zastavili ďalšie zákony o cenzúre internetu