Screenshot-2023-12-01-at-12.28.37-PM-810x500.png

Nový vianočný film spoločnosti Disney obsahuje homosexuálnych rodičov, dialóg

72
Kultúra smrti

S vydaním svojho najnovšieho pôvodného filmu spoločnosť Disney opäť propaguje LGBT agendu, tentoraz v podobe vianočného filmu určeného pre deti.  

“Nezbedných deväť” bol uvedený 22. novembra na Disney Channel a sleduje deväť detí, ktoré sa po tom, čo sa počas jedných sviatkov ocitli na zozname Santa’nezbedníkov, vydali na Severný pól, aby si vzali späť darčeky, ktoré nedostali na Vianoce ráno.  

Film sa inšpiruje desaťročia starou klasikou “Ocean’s Eleven,”, ktorej remake z roku 2001 bol mimoriadne populárny vďaka hviezdnemu obsadeniu, ktoré stvárnilo skupinu podvodníkov, ktorí využívajú svoje schopnosti na vykonanie zložitej lúpeže v niekoľkých kasínach v Las Vegas v Nevade.  

“The Naughty Nine,” však rozširuje dej o odkazy na homosexualitu medzi dospelými mužmi aj neplnoletými chlapcami. Podľa recenzieod The Federalist redaktorky Eleanor Bartow, hlavná hrdinka je súčasťou rodiny s piatimi deťmi, ktoré vychovávajú dvaja “otcami, bez matky. Prvýkrát je to naznačené sotva po viac ako desiatich minútach filmu, keď si rodina na Vianoce ráno rozbaľuje darčeky.  

Krátko nato chlapec menom Jon predáva oblečenie, ktoré navrhol, označí iného muža za “frajera.”Neskôr tá istá postava označí hlavného mužského protagonistu ako “roztomilého.”Hoci vek Jona nie je jasný, Bartow upozornil, že “používa sexuálne nabitý jazyk s piatakom.” 

Dodala, že “pozná skutočné piatačky, ktoré ešte stále veria na Santu,” a zdôraznila krásu tejto “nevinnosti” a chybu “tvorcov filmov, ktorí ju chcú využiť a sexualizovať.” 

“Nezbedná deviatka” má rating TV-PG a na populárnom recenznom portáli Rotten Tomatoes získal zisk 70 percent diváckeho hodnotenia. Prvýkrát bol uvedený na Disney Channel, ale od 23. novembra, teda od Dňa vďakyvzdania, si ho bolo možné pozrieť aj na Disney Plus.  

Akkoľvek je najnovším príkladom špirálovitej snahy spoločnosti Disney’upokojiť woke liberálnu kultúru, pro-LGBT vianočný film nie je zďaleka’prvým pokusom spoločnosti. Spoločnosť Disney začala ustupovať ľavicovej agende už takmer pred desiatimi rokmi, keď v roku 2022—vydala film “Svetlonos”, ktorý prelomil hranice propagácie homosexuality tým, že uviedol bozk s rovnakým pohlavím—a predchádzal veľkému prepaduakcií spoločnosti’.  

“Lightyear,” ktorý slúžil ako originálny príbeh pre postavičku Buzza Lightyeara v mimoriadne populárnej Disneyho “Toy Story” franšíze, bol prvým z mnohých známych príbehov, ktorý predstavil explicitný LGBT obsah. V mesiacoch, ktoré nasledovali po jeho vydaní, spoločnosť Disney pridala do mimoriadne populárnych pokračovaní kasových trhákov ako “Thor.”  

Podobne ani televízne relácie zamerané na deti neboli výnimkou z hľadiska liberálneho obsahu. Nový údajne detský seriál spoločnosti Marvel, ktorý vyšiel minulý rok, dokonca najal drag queen, aby hrala postavu v seriáli zameranom na tínedžerského superhrdinu. Spoločnosť sa pustila na nové znepokojujúce územie tým, že vyprodukovala televízny seriál s názvom “Malý démon,” ktorý vyvolal kontroverziu pre “normalizáciu pohanstva” a presadzovanie Satana a Antikrista.  

Ve februári 2023 bola spoločnosť Disney disciplinárne potrestaná za nedodržiavanie smerníc republikánskeho guvernéra Floridy Rona DeSantisa’ chrániacich deti pred radikálnou gender ideológiou. Napriek neustálym ohlasom, strate ziskov a kritike zo strany riadiacich orgánov spoločnosť Disney zachováva svoj kurz v súlade s vysoko sexualizovanou kultúrou vrátane nedávnych premiér o dospievajúcom dievčati, ktoré je oplodnené Satanom, a remake klasickej “Snehulienky” s dôrazom na feminizmus.  

RELATÍVNE 

Elon Musk udrel generálneho riaditeľa Disney, prebudil korporácie za stiahnutie reklamy z X