Rachel-nee-Richard-Levine-9-28-23-e1697222431460-810x500.png

Sudca rozhodol proti snahe ministerstva spravodlivosti skryť e-maily "Rachel" Levinovej v súdnom procese o "zmenu pohlavia" v Alabame

22
Kultúra života

Sudca zmaril snahy Bidenovho ministerstva spravodlivosti (DOJ) o utajenie e-mailov, ktoré napísal rodovo zmätený námestník ministra zdravotníctva USA admirál Richard “Rachel” Levine a ktoré majú súvislosť so súdnym sporom, ktorého cieľom je zablokovať alabamský zákon zakazujúci “zmenu pohlavia” pre neplnoletých.  

Po tom, ako guvernérka Alabamy Kay Iveyová podpísala zákon na ochranu detí so zmeneným pohlavím pred škodlivými chirurgickými a chemickými zásahmi, skupina piatich rodín s deťmi, ktoré sa údajne identifikujú ako “transrodové”, napadla zákon ako “protiústavný.Ministerstvo spravodlivosti sa pripojilo k žalobe žalobcov, čím sa otvorili dvere pre Levinove’e-maily a ďalšie dokumenty, ktoré budú môcť preskúmať žalovaní v tomto prípade.  

Levine je už dlho otvoreným propagátorom transrodových zásahov pre maloletých. Predtým, ako sa stal verejne známou osobnosťou, bol pediatrom špecializujúcim sa na takzvanú “LGBTQ medicínu.”

Bidenova administratíva’ministerstvo spravodlivosti sa bránilo požiadavkám alabamského generálneho prokurátora Steva Marshalla’o Levinovu’komunikáciu a tvrdilo, že Levinova’práca je príliš rozsiahla a na vysokej úrovni na to, aby prehľadávanie jej [sic] e-mailového konta alebo dokumentov viedlo k získaniu relevantných informácií týkajúcich sa tohto súdneho procesu.” 

V návrhu na získanie záznamov Levine’Marshallov’tím oponoval: “Nie je hyperbolou povedať, že admirál Levine je vedúcim verejne činným úradníkom vo vláde Spojených štátov, pokiaľ ide o transformačnú liečbu [sic] neplnoletých.”  

Americký úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (U.S. Sudca okresného súdu Liles Burke rozhodol v prospech Alabamy’: “Vzhľadom na to, že adm. Levine je verejným činiteľom, súd tento záver čiastočne opiera o vyhlásenie strán’, že výroba nebude zasahovať do jej úradných povinností ani ju osobne nezaťaží [sic].”    

“Som rád, že súd vyhovel nášmu návrhu a nariadil HHS, aby vyhľadala v e-mailoch admirála Levine’a našla dokumenty relevantné pre našu obhajobu zákona Alabama’” písal Marshall vo vyhlásení na X. 

Levine stál na čele bezohľadnej propagácie Bidenovej administratívy’postupov modifikácie pohlavia detí.  

O tom niet pochýb, rovnako ako o admirálovej’úzkej spolupráci s radikálnymi organizáciami, ako je WPATH, ktorej ‘štandardy starostlivosti’ nariaďujú používanie sterilizujúcich hormónov a operácií na ‘liečbu’ zraniteľných detí trpiacich rodovou dysfóriou.  

“Tešíme sa na preskúmanie dokumentov, ktoré HHS vypracuje, keďže budeme pokračovať v obrane alabamských’detí,” dodal hlavný predstaviteľ štátu’   

Alabama’“Zákon o súcite a ochrane zraniteľných detí” (SB 184) zakazuje “predpisovanie alebo podávanie” hormónov a blokátorov puberty neplnoletým osobám mladším ako 19 rokov, ktoré sú pohlavne nevyhranené, a tiež zakazuje sterilizáciu “operácie na zmenu pohlavia” a iné zákroky na odstránenie “zdravej alebo neochorenej časti tela alebo tkaniva” dieťaťa, ako predtým informoval portál LifeSiteNews.  

Vlani Levine tvrdil, že Američania musia “umožniť” deťom podstúpiť transgender hormonálne a chirurgické zákroky.  

Začiatkom tohto roka uviedol, že kroky štátov, ktoré prijímajú zákony zakazujúce takzvané “zmeny pohlavia” pre neplnoleté osoby, sú “nezmyselné” a vyhlásil, že “zákroky na potvrdenie pohlavia” detí sú podporované “na najvyšších úrovniach” Bidenovej administratívy.  

V júli sa 66-ročný muž s pohlavnou nezrovnalosťou vyhlásil, že hormóny sú potrebné pre deti, ktoré majú pocit, že “prechádzajú zlou pubertou.”