Josh-Alexander-speaking-at-an-event-with-PPC-leader-Maxime-Bernier-810x500.png

Konferenčné centrum v Ottawe ruší podujatie, na ktorom vystúpili Josh Alexander a Christine Andersonová

27
Neutral

Konferenčné centrum v Ottawe zrušilo pripravovanú konzervatívnu konferenciu, na ktorej vystúpil študentský aktivista Josh Alexander, s tvrdením, že rečníci propagujú “nenávistné prejavy.”  

Ottawské konferenčné a eventové centrum 28. novembra odmietlo prenajať priestory organizácii Trinity Productions, ktorá do Kanady priváža rečníkov podporujúcich slobodu.

“V čase rezervácie nebola OCEC zverejnená povaha podujatia, ktoré spoločnosť Trinity Productions zamýšľala usporiadať v našom konferenčnom centre,” znelo oznámenie, ktoré na X, predtým známom ako Twitter, zverejnila Tammy Petersonová, manželka významného kanadského psychológa Jordana Petersona. 

“Dnes sme boli upozornení, že na vašom podujatí vystúpia dvaja rečníci, Christine Andersonová a Eva Vlaardingerbroeková, ktorí sú bežne spájaní s nenávistnými prejavmi a názormi, ktoré sú protichodné a úplne nežiaduce pre OCEC, jeho vedenie, zamestnancov a ostatných, ktorí využívajú naše konferenčné a eventové centrum,” pokračovalo.  

“Za týchto okolností ukončujeme Zmluvu o poskytnutí funkcie pre rezerváciu: 39278 a vraciame vám zálohu vo výške 5 844,22 USD,” uzatvára oznámenie.   

Christine Andersonová, nemecká politička a poslankyňa Európskeho parlamentu, je známou otvorenou kritičkou Veľkého resetu a COVID “pandemic.” Je tiež pro-freedom leader medzi konzervatívcami na celom svete.  

Nedávno konvertovaná katolícka komentátorka Eva Vlaardingerbroek je ďalšou pro-slobodomurárskou líderkou, ktorá pracuje na odhaľovaní nebezpečenstiev Svetového ekonomického fóra a jeho programu Veľkého resetu.  

Anderson a Vlaardingerbroek sú v súčasnosti na turné po Severnej Amerike, kde sa stretávajú s pro-slobodnými a pro-rodinnými lídrami v Kanade aj v Spojených štátoch. Dvojica sa mala pripojiť ku kanadskému študentskému aktivistovi Joshovi Alexandrovi 29. novembra v Ottawe.  

Po zrušení podujatia sa spoločnosti Trinity Production podarilo zabezpečiť iné miesto konania, podľa Epoch Times. 

“Nie sme’poraziteľní a to nás len motivuje k tvrdšej práci. V skutočnosti nás to zbližuje,”povedala v rozhovore organizátorka turné Stacey Kauder.  

Rozhodnutie centra’zrušiť konferenciu Kanaďania na sociálnych sieťach ostro odsúdili.  

“Ottawské konferenčné centrum už nebude hostiť @AndersonAfDMdEP a @EvaVlaar,” prorodinný advokát Chris Elston, známy na internete ako Billboard Chris, písalna X. “Christine Andersonová verí, že by sme mali byť slobodní od autoritárstva, a Eva verí, že poľnohospodári by mali na pestovanie potravín používať hnojivá. Tiež si myslia, že existujú len 2 pohlavia. Niet divu, že sú’zakázané!” 

Podobne sa vyjadril aj kandidát Ľudovej’strany Kanady Renéde Vries odpovedal, “Ottawa, Kanada sa stala rajom woke cancel kultúry pod @JustinTrudeau a @theJagmeetSingh – aký to vtip pre údajne slobodnú krajinu.” 

 

Nanešťastie, pro-slobodným a pro-rodinným rečníkom je čoraz častejšie odopieraný priestor na ich prednášky. V októbri komunitné centrum v Britskej Kolumbii zrušilo prednášku feministickej rečníčky Megan Murphy o dôsledkoch transrodovej ideológie pre ženy po tom, ako aktivisti LGBT uviedli, že tento príspevok propaguje “diskrimináciu, pohŕdanie alebo nenávisť.” 

Koncom toho istého mesiaca bol knižničný systém v Ontáriu odhalený za to, že odmietol prenajať priestor autorovi na prezentáciu o biologickom pohlaví a slobode prejavu, pretože by to mohlo “testovať [hranice] nenávistných prejavov.” 

V prípade úctivej komunikácie s Ottawským konferenčným a eventovým centrom kontaktujte:  

Pamela DiNardo 

Riaditeľka pre predaj a marketing
613-288-3455
[email protected] 

Claudio Dinardo 

Riaditeľ pre kongresy a catering
613-288-3452
[email protected]