shutterstock_1865765887-810x500.jpg

Ako spoločnosti Pfizer a Moderna kontrolujú diskurz COVID jab

24
Kultúra smrti

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Všimnite si najmä rozsiahle informácie o NewsGuard, ktoré sa nachádzajú nižšie v tomto článku. Táto organizácia vážne ovplyvňuje internetovú distribúciu článkov LifeSiteNews a ďalších konzervatívnych organizácií’ o injekciách COVID a mnohých ďalších kontroverzných otázkach.

NewsGuard sa prezentuje ako objektívny posudzovateľ kvality informácií poskytovaných spravodajskými webovými stránkami. Namiesto toho je extrémne zaujatá v prospech mainstreamových médií, globalistov, Big Pharma a demokratických naratívov. Nikdy by nikto nemal veriť NewsGuard. V minulosti sme s nimi neúspešne komunikovali v snahe dosiahnuť, aby presne hodnotili články LifeSiteNews. Dôrazne vyzývame ostatné organizácie, aby s touto organizáciou posudzujúcou kvalitu falošných správ nemali nič spoločné.

Primárnou úlohouNewsGuard’je jednoznačne odstrániť z internetu všetky organizácie poskytujúce presné, alternatívne informácie o hlavných témach našej doby. Robí to tak, že predstiera, že je agentúrou na hodnotenie presných správ pre vlády, poskytovateľov internetových služieb, vyhľadávače a ďalších, ktorí kontrolujú, aké články, videá alebo webové stránky by mala alebo nemala verejnosť vidieť. NewsGuard je podporovaný mocnými záujmami, aby dodal ich masívnemu cenzurovaniu nepohodlných informácií určitú domnelú dôveryhodnosť.

Kliknite sem a prečítajte si predchádzajúce články LifeSite’o NewsGuard.

HISTÓRIA NA ÚROVNI

(Mercola) — Koncom apríla 2023 investigatívny novinár Lee Fang zverejnil dôkazy, podľa ktorých spoločnosť Pfizer financoval spotrebiteľské, lekárske a občianskoprávne organizácie, ktoré lobovali za mandát na očkovanie COVID, čím vytvorili falošné zdanie širokej podpory.

Spoločnosti so špeciálnymi záujmami, ktorým spoločnosť Pfizer platila za presadzovanie mandátov a iných donucovacích opatrení v oblasti očkovania, zahŕňali Chicagskú mestskú ligu (ktorá tvrdila, že mandát na očkovanie bude prospešný pre černošskú komunitu), Národnú ligu spotrebiteľov, Imunizačné partnerstvo, Radu pre reklamu a dlhý zoznam univerzít a organizácií zaoberajúcich sa rakovinou, kardiológiou, reumatológiou a lekárskou vedou.

Nátlakové opatrenia a následné mandáty – ktoré boli odvtedy zrušené súdmi – umožnili spoločnosti Pfizer stať sa prvou farmaceutickou spoločnosťou v histórii, ktorej ročný obrat prekročil 100 miliárd dolárov.

ČÍTAJTE: Kanada’zmluva o vakcíne COVID so spoločnosťou Pfizer sa objavuje bez podrobností o nákladoch na injekciu

Moderna využíva mimovládnu organizáciu na cenzúru diskusií o vakcínach

V správe z 20. novembra 2023 článok Unherd napísaný spolu s novinárom Jackom Poulsonom, obracia Fang svoju pozornosť na spoločnosť Moderna a podrobne opisuje, čo spoločnosť Moderna robí, aby kontrolovala diskusiu o vakcínach a ovplyvňovala politiku v oblasti vakcín.

Podobne ako federálna vláda spolupracuje so Stanfordským internetovým observatóriom a spoločnosťou NewsGuard na obchádzanie Prvý dodatok zákona o slobode prejavu, Moderna tajne spolupracuje s mimovládnou organizáciou (NGO) s názvom Public Good Projects (PGP), aby monitorovala a cenzurovala online diskusie o záberoch COVID – všetko, čo by mohlo poškodiť výsledky Moderny’s.

Podľa dokumentov, ktoré videli Fang a Poulson, PGP úzko spolupracuje s platformami sociálnych médií, vládnymi agentúrami a spravodajskými webovými stránkami s cieľom identifikovať a zastaviť “dezinformácie.”

“S PGP spoločnosť Moderna monitoruje obrovské množstvo mainstreamových, ako aj netradičných médií, napríklad komunitu online hier Steam a médium,” píšu Fang a Poulson.

PGP mala obzvlášť silný vplyv na Twitter. Predtým, ako spoločnosť kúpil Elon Musk, mala spoločnosť PGP zadné vrátka k údajom spoločnosti Twitter’. Pomohla tiež spoločnosti Twitter sformulovať jej politiku týkajúcu sa pandantných prejavov. Interné e-maily spoločnosti Twitter ukazujú, že tím PGP’pre dezinformácie bol v častom kontakte s Toddom O’Boyleom, vtedajším riaditeľom tímu pre verejnú politiku spoločnosti Twitter’.

“Ich zámerom, ako sme zistili z vymenených e-mailov, bolo nielen bojovať proti dezinformáciám, ale aj ovplyvňovať obsah a tón verejnej diskusie,” píšu Fang a Poulson.

“Zatiaľ čo spoločnosť PGP identifikovala niektoré zjavné nepravdy, … mnohé tweety označené ako dezinformácie boli jednoducho kritické voči očkovacím pasom a iným politikám, ktorých cieľom je donútiť k očkovaniu.”

Tím podnikového spravodajstva a marketingu spoločnosti Moderna’tento rok opäť úzko spolupracoval so spoločnosťou PGP v snahe formovať diskurz o očkovaní, keďže jeho prijímanie klesá z útesu. Partnerstvo sa v októbri opäť rozšírilo o oficiálny školiaci program, ktorý vypracovali spoločnosti Moderna a PGP spolu s American Board of Internal Medicine a ktorý má zdravotníckym pracovníkom pomôcť identifikovať medicínske dezinformácie. Online kurz s názvom ‘Infodemický školiaci program’ predstavuje oficiálne partnerstvo medzi biofarmou a mimovládnymi organizáciami. Žiadna z nedávnych spoluprác spoločnosti PGP’so spoločnosťou Moderna však nie je zverejnená na jej webovej stránke ani v programe Infodemic Training Program.

Čítajte: EWTN program hostí Trumpovho generálneho chirurga, ktorý presadzuje najnovšie zábery COVID, vrátane pre bábätká

Moderna využíva umelú inteligenciu na označovanie a vymazávanie zlého PR

Moderna si tiež najala spoločnosť na monitorovanie online s názvom Talkwalker, ktorá využíva umelú inteligenciu na monitorovanie a označovanie konverzácií týkajúcich sa vakcín na 150 miliónoch webových stránok. A ako sme’videli aj v prípade federálnej vlády, informácie označené a/alebo cenzurované v mene spoločnosti Moderna’sú často fakticky presné.

Podľa Fanga a Poulsona sa žiadna zo správ spoločnosti Moderna“nepokúša spochybniť uvedené tvrdenia. Tvrdenia sa skôr automaticky považujú za ‘dezinformácie’, ak podnecujú k váhaniu s očkovaním.” Pokračujú:

Podľa jednej správy, ktorú sme videli, sa Musk považuje za ‘vysoko rizikového’. Konkrétne ide o Muskovo video, ktoré zosmiešňuje médiá a vládnych predstaviteľov, ktorí tvrdia, že vakcína Covid-19 je ‘100 % účinná’ proti vírusu. Správa neidentifikovala žiadne nepravdivé tvrdenia, ale upozornila, že jeho video poukázalo na skutočnosť, že ‘klamstvo zdravotníckych orgánov a poskytovateľov zdravotnej starostlivosti počas pandémie’ by ‘položilo základy na zasiatie nedôvery v dôveryhodné zdroje o bezpečnosti a účinnosti vakcín.

Moderna v podstate presne poukazuje na to, že keď zdravotnícke orgány klamú a zavádzajú, ľudia im prestávajú dôverovať. Odpoveďou, s ktorou Moderna prichádza, však nie je prestať klamať a zavádzať. Skôr’je pochovať tých, ktorí poukazujú na to, že sme’boli oklamaní a podvedení. Takto môžu klamári klamať ďalej a stále sa budú tváriť ako vzory dôveryhodnosti.

Na celom tomto debakli s COVIDom je obzvlášť znepokojujúce to, že naša vláda a zdravotnícke orgány nás oklamali, aby z toho mala prospech veľká farmaceutická spoločnosť. Ako povedal Aaron Kheriaty, bioetik a spolupracovník Centra pre etiku a verejnú politiku, Fang a Poulson:

To, čo sa často skrýva pod heslom boja proti dezinformáciám, nie je nič iné ako korporátne vzťahy s verejnosťou, ktoré sa snažia zvrátiť verejné rozprávanie smerom priaznivým pre záujmy korporácie.

Nechce naozaj niekto žiť v režime, v ktorom je jeho informačný kanál na sociálnych sieťach v podstate kurátorovaný vládou alebo záujmami nadnárodných korporácií, ktorým ide o zisk, ovplyvňovaním mienky o týchto otázkach?

Emailová korešpondencia tiež ukazuje, že spoločnosť Moderna poskytla sieti 45 000 zdravotníckych pracovníkov diskusné príspevky a “rady, ako reagovať, keď sa dezinformácie o vakcínach dostanú do hlavného prúdu.”Medzitým nikto neinformoval zdravotníckych pracovníkov o najnovších údajoch o zraneniach a úmrtiach súvisiacich s očkovaním proti COVID, dokonca ani naše úrady verejného zdravotníctva.

ČÍTAJTE: ‘Shot Dead’ film rozpráva srdcervúce príbehy mladých ľudí, ktorí zomreli po očkovaní proti COVID

Naopak, tak U. S. A.US Food and Drug Administration a Centers for Disease Control and Prevention boli prichytené pri zatajovaní, manipulácii a klamaní o týchto údajoch, ktoré pri jasnom pohľade ukazujú, že očkovacie látky COVID sú najnebezpečnejšími zdravotníckymi výrobkami, aké boli kedy vydané pre verejnosť.

Zpravodajské agentúry teraz spolupracujú s Big Pharma a pracujú pre ňu

Sieť kontroly informácií spoločnosti Moderna’zahŕňa aj internú “globálnu spravodajskú divíziu”, ktorú vedie Nikki Rutmanová, ktorej životopis zahŕňa 19 rokov práce spravodajského analytika pre FBI a iné spravodajské agentúry. Pôsobila’aj ako poradkyňa riaditeľa Národnej spravodajskej služby pre terorizmus a ako analytička kontrarozviedky pre Obrannú spravodajskú službu.

Rutmanová nastúpila do spoločnosti Moderna v marci 2022. Počas operácie Warp Speed pracovala v bostonskej pobočke FBI’ktorá organizovala týždenné “stretnutia o kybernetickej bezpečnosti” so spoločnosťou Moderna. V súvislosti s operáciou Warp Speed sa k výrobcovi vakcín pridali aj ďalší bývalí agenti orgánov činných v trestnom konaní. Ako poznamenali Fang a Poulson:

Zapojenie bývalých orgánov činných v trestnom konaní odráža širší trend v dezinformačnom priestore, keďže ministerstvo pre vnútornú bezpečnosť a FBI sa čoraz viac opierajú o platformy sociálnych médií pri formovaní rozhodnutí o obsahu ako o otázku národnej bezpečnosti.

Samozrejme, že faktické tvrdenie, že očkovania COVID majú vážne vedľajšie účinky a zabíjajú ľudí, si teraz vyslúži označenie “domáci terorista” len preto, že takéto tvrdenia by mohli niekoho iného prinútiť dvakrát si rozmyslieť, či sa nechá očkovať, a to, aby si každý dal pichnúť injekciu, je najvyšším “záujmom národnej bezpečnosti”.

Celá vec je smiešna, ak vezmeme do úvahy, že COVID-19 má smrteľnosť rovnakú alebo nižšiu ako sezónna chrípka. Neexistuje’žiadny medicínsky opodstatnený dôvod na to, aby sa injekcia aplikovala každému mužovi, žene a dieťaťu, a nie sú na to ani žiadne opodstatnené dôvody z hľadiska národnej bezpečnosti, keďže COVID-19 nemá’schopnosť zdecimovať americkú populáciu. Práve naopak, očkovania to robia a väčšina ľudí to teraz vidí.

Moderna sprísňuje dohľad tvárou v tvár rastúcemu odporu

Však aj napriek tomu, že čerpanie očkovacích látok COVID booster kleslo na nízke jednociferné čísla a výnimky z očkovania detí sú na historicky najvyššej úrovni, čo naznačuje, že rastie odpor voči’celej koncepcii očkovania, spoločnosť Moderna nepoľavuje.

Podľa Fanga a Poulsona naopak’zintenzívňuje svoju operáciu dohľadu,”. Jej hlavným záujmom je teraz “všetko, čo súvisí s politikami zameranými na nátlak na očkovanie.” Napríklad, dokumenty ukazujú, že spoločnosť Moderna sleduje volených úradníkov, ktorí majú námietky proti povinnému očkovaniu, ako aj nové zákony, ktoré obmedzujú povinné očkovanie. Fang a Poulson píšu:

ČÍTAJTE: ‘Starostlivosť o kreslo’: V jednom z upozornení Moderny sa píše: Kadeřníci v Novom Mexiku sú školení v rámci programu financovaného CDC na presadzovanie COVID, očkovania proti chrípke

‘Politici sa pokúšajú zakázať mandát COVID-19 – alebo to aspoň tvrdia – signalizuje rastúci odpor voči zmierňovaniu COVID-19,’. Vzhľadom na to, že spoločnosť sa vyhýbala verejnému komentovaniu diskusie o mandátoch, je to objavné …

[D]ohliadnuc na rastúci odpor proti cenzúre sociálnych médií, sieť neziskových organizácií na kontrolu faktov sa rozrástla priemyselným tempom, čím poskytuje súkromným a verejným záujmom nepriehľadné možnosti na jemné ovládanie verejného diskurzu.

Takáto sofistikovanosť v miešaní verejno-zdravotníckych správ a firemnej reklamy by mala znepokojovať každého, kto sa zaujíma o to, ako vláda kontroluje slobodu prejavu. ‘Toto je zaujímavý pohľad do zákulisia dezinformačného priemyslu, čo vlastne robí,’ povedal bioetik Kheriaty.

‘Ide o kontrolu naratívu, kontrolu toku informácií, kontrolu toho, ako ľudia premýšľajú o verejnej politike, ako je napríklad mandát na očkovanie, a ako ľudia premýšľajú o konkrétnom produkte, z ktorého korporácia profituje,’ dodal. ‘Je to’hlboko znepokojujúce.’

Veľká farmaceutická PR spoločnosť financuje tendenčnú rečovú políciu

Veľká farmaceutická spoločnosť tiež manipuluje a cenzuruje verejný diskurz prostredníctvom ďalšej tretej strany – PR spoločnosti Publicis. Publicis Groupe je jednou z’najväčších komunikačných skupín na svete. Zastupuje väčšinu veľkých farmaceutických spoločností a technologických firiem. Publicis je partnerom a najväčším firemným investorom v spoločnosti NewsGuard, ktorá hodnotí webové stránky podľa kritérií dôveryhodnosti a dôveryhodnosti, údajne s cieľom nasmerovať divákov na “najspoľahlivejšie” zdroje správ a informácií.

NewsGuard má vplyvné väzby na The Paley Center for Media, ktoré je zložené zo všetkých významných médií na svete. NewsGuard je tiež partnerom s U.USA, ministerstvom obrany USA a Svetovou zdravotníckou organizáciou.

Publicis je medzitým partnerom s Google, čo jej umožňuje pochovať nežiaduce názory, ktoré by mohli poškodiť jej klientelu, a Svetovým ekonomickým fórom (WEF) ktoré vedie výzvu na “reset” globálnej ekonomiky a úplnú zmenu nášho spôsobu života.

Jeden z generálnych riaditeľov spoločnosti NewsGuard’Louis Gordon Crovitz je tiež členom Rady pre zahraničné vzťahy (CFR), ďalšieho kľúčového hráča, ktorý stojí za Veľkým resetom. Cieľom CFR’je od jej vzniku podkopať suverenitu a národnú nezávislosť USA a nastoliť všemocnú vládu jedného sveta.

Čítajte: Kanadská vláda’t akceptovala riziká injekcií COVID’ neznáma bezpečnosť a účinnosť, odhaľuje zmluva so spoločnosťou Pfizer

S odstupom času je’celkom jasné, že úlohou NewsGuard’vo Veľkom resete je nielen zabarikádovať nepopulárnu pravdu a názorové rozdiely za zatvorenými bránami, ale aj vyradiť z činnosti alternatívne médiá. Robia to tak, že hodnotia stránky ako “falošné správy” a znižujú príjmy z reklamy tým, že ich zaraďujú na zoznam vylúčených stránok BrandGuard, ktorý Publicis zdieľa so všetkými svojimi reklamnými klientmi.

Vydavatelia ako ja, ktorí sú kritickí voči farmaceutickému priemyslu, majú na chrbte obzvlášť veľký terč, a to aj vtedy, keď sú informácie, ktoré zdieľame, podložené publikovaným výskumom a odbornými analýzami.

Skutočnosť, že NewsGuard financuje Publicis, robí jeho nízke hodnotenia alternatívnych zdravotných stránok veľmi podozrivými. Publicis v podstate využíva NewsGuard na tvorbu čiernej listiny konkurentov Big Pharma (svojich klientov) s úmyslom priviesť ich na mizinu. Naopak, NewsGuard podporuje tie, ktoré sú ochotné nespochybniteľne opakovať PR farmaceutického priemyslu.

WebMD je len jedným z príkladov. Vo februári 2021 sa spoločnosti WebMD a Medscape (divízia spoločnosti WebMD Health Corp.) spojili do kampane HealthGuard’s VaxFacts “s cieľom identifikovať zavádzajúce informácie o vakcínach a bojovať proti nim.”

HealthGuard je špecifická verzia NewsGuard. Človeka napadne, koľko asi Publicis platí WebMD – jednej z najväčších zdravotných webových stránok na svete – za to, aby vás “ochránila” pred každým, kto má odlišný názor na to, ako získať a udržať si zdravie.

Transparentnosť je odpoveďou

Smutná realita je taká, že tí, ktorí nesúhlasia s mainstreamovým príbehom, sa teraz stali “teroristami”, ktorých treba zlikvidovať, aby sa plán globálnej technokracie’na kontrolu nad obyvateľstvom – telom, mysľou a dušou – nedostal mimo trať kvôli neochotnej verejnosti.

Riešením tejto situácie je transparentnosť. Musíme odhaliť machinácie, ktoré umožňujú presadzovanie tejto agendy. Súčasťou tohto odhalenia je pohľad na úlohu, ktorú v tejto schéme zohrávajú veľké PR spoločnosti ako Publicis.

Ďalšou časťou je odhalenie toho, ako sa cenzúrny priemysel reštrukturalizuje na “middleware model”, kde sa “kurátorstvo obsahu” (cenzúra) jednoducho outsourcuje na organizácie tretích strán. Takto sa vytvára “legálny” trh s dodržiavaním dezinformácií, zatiaľ čo vlády aj veľké priemyselné odvetvia môžu tvrdiť, že s kontrolou informácií nemajú nič spoločné.

ČÍTAJTE: Elon Musk slams leftist rating group NewsGuard as ‘scam’ that ‘by mala byť okamžite rozpustená’

Ako sme už informovali, sledujeme’vznik organizovanej firemnej cenzúry, kde umelá inteligencia bude prehľadáva internet kvôli nežiaducim názorom až po najmenej čítaný blog. Čoskoro bude internet úplne homogenizovaný a jednoducho nebudete môcť nájsť informácie, ktoré by boli v rozpore s oficiálnym názorom na danú tému alebo by poskytovali akékoľvek nuansy k nemu.

Aby sme mali akúkoľvek šancu prekaziť tento plán, musíme pokračovať v boji proti všetkým snahám o legalizáciu, štandardizáciu a normalizáciu cenzúry. Hlasno namietať, odmietnuť používanie middlewaru, ako je NewsGuard, a bojkotovať akúkoľvek spoločnosť alebo organizáciu, ktorá používa middleware alebo sa zapája do cenzúry akéhokoľvek druhu.

Pretlačené so súhlasom Mercola.