sad-woman-Nov-2023-810x500.jpg

Otočenie sa chrbtom k Bohu viedlo k nešťastnému boju o opatrovníctvo so ženou, ktorá si pomýlila pohlavie

0
Kultúra života

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva.

Pomôžte Felicity získať dieťa do svojej starostlivosti: LifeFunder

Poznámka redaktora: Nasledujúce texty sú duchovným svedectvom mladej Kanaďanky, ktorú čitatelia LifeSiteNews poznajú pod menom Felicity. Patrí ku kresťanskej reformovanej tradícii. Felicity a jej najmladší syn, známy ako Pip, sú v centre sporu o opatrovníctvo so ženou, ktorá tvrdí, že je “trans mužom” a Pipovým’právoplatným otcom. LifeSite túto ženu označuje ako Robin. V záujme ochrany detí, ktorých sa to týka, LifeSiteNews prijalo politiku označovania všetkých účastníkov prípadu pseudonymami. Podobne ako svätá Felicity, aj táto Felicity rodila v zajatí - len v nemocnici počas uzamknutia COVID, izolovaná od svojej rodiny a otca dieťaťa’a šikanovaná rodovo nevhodným partnerom.

Vzhľadom na všetko, čo sa v uplynulom roku stalo, a všetku podporu, ktorú sme s&nbsprodinou dostali, som sa chcela podeliť o niečo o sebe a o tom, ako sme sa so synom Pipom ocitli v&nbspnašej súčasnej situácii. Viem, že som urobil niekoľko zlých rozhodnutí; v súčasnosti znášam dôsledky týchto rozhodnutí. Nikdy som však nechcel, aby moje deti trpeli kvôli mojim rozhodnutiam. Nikdy som nechcel, aby moje deti zažili také rané detstvo, aké som mal ja, ale zdá sa, že musím bojovať zo všetkých síl, aby som tomu zabránil. To, čo mi bolo dané, už nemôžem’brať ako samozrejmosť, inak budú trpieť.

Ako malé dieťa som počul o Bohu, ktorý bol tvrdý, tvrdý, všemohúci, všetko spravodlivý a svätý. Moja biologická matka bola adoptovaná nábožensky založenou rodinou, ktorá brávala mňa a mojich súrodencov do kostola na sviatky a pri zvláštnych príležitostiach, alebo keď nás mali a naša matka nebola nablízku. To sa však zmenilo, keď som sa dostal do pestúnskej starostlivosti; v dvoch z troch pestúnskych domovov, v ktorých som býval, zakázali čokoľvek náboženské. Boha som vlastne stretol alebo skutočne spoznal až oveľa neskôr. Boha som nepoznal, ani keď som žil uprostred chaosu Úradu na ochranu detí (CPS).

Znal som muža na nebi, o ktorom dospelí tvrdili, že ma zachráni pred najhoršími nočnými morami. Verila som tomu ako malé dievčatko, keď som sa pozerala na oblohu, z okna auta alebo neskoro v noci ležala v posteli a počula násilie a chaos. Rozprávala som sa s Niekým na oblohe, kto sa so mnou spriatelil a poskytol mi útechu vo viere, že mi môže pomôcť Niečo väčšie, než som ja. Nie vždy som Ho tam cítil, ale On dal mne a mojim súrodencom silu prežiť veci, ktorým by žiadne dieťa nemalo čeliť. Vedel som, že existuje Niekto, kto nás všetkých stvoril od prvého dňa. Keď v škole hovorili o evolúcii, veľmi som tomu neveril.

Moje srdce vždy túžilo po niečom viac a Boh bol “tým viac”, čo som potreboval. Ale po tom, čo ma adoptovali, som s Ním bojoval do takej miery, že som ani nevedel, kto som. Stratil som sústredenie na to, na čom záležalo. Odmietal som počúvať Boha a stále som len zlyhával a padal.

Boh to však so mnou nevzdal. Pripútal sa k môjmu srdcu v biblickom tábore v Hamptone, keď som bol 12-ročným dieťaťom. Stála som a spievala a zrazu som spadla na sedadlo po tom, čo mi pred očami prebehol celý život. Srdce mi začalo búšiť a potom sa roztrhlo na milión kúskov. Začal som plakať. Povedala som: “Áno, vezmi si ma za svojho, verím." ” Pamätám si ten pocit dodnes. Odvtedy som chodil po svete skôr s hrejivým srdcom než so zúrivosťou. Nič mi nikdy nenahradí úplný vnútorný pokoj a ticho, v ktorom vyprchala všetka moja bolesť. Nasledujúce leto som sa nechal pokrstiť a od toho dňa som vždy cítil Boha—ako ma sprevádza, vedie, utešuje a je mi útočiskom, keď to najviac potrebujem.

Zostal so mnou aj v zlých časoch. Či už to bol útek z domu, vzbura a obrátenie sa k drogám, strata manželstva pre cudzoložstvo, spochybňovanie opatrovníctva môjho najstaršieho syna po tom, čo som sa rozhodla žiť ako lesbička, hoci som ňou nebola, a nakoniec manipulatívny a násilný domáci vzťah, vo všetkých mojich nešťastiach, ktoré ma priviedli k tomuto boju o ochranu môjho druhého dieťaťa, som vždy cítila Ducha okolo seba. Obrátila som sa na Boha a prosila som ho, aby zachránil mňa a moje deti.

PREHLIADKA: Mladá mama a otec potrebujú pomoc pri záchrane 2-ročného syna pred pohlavne zmýlenou ženou 

Štyri roky som sa modlila. On sa mi napriek mojim hriechom neobrátil chrbtom. Sledoval, ako pomaly robím nové rozhodnutia a rozhodujem sa rozoznať, čo sa mi snaží povedať. Vedel som, že časť práce musím urobiť sám a že budem musieť bojovať za to, čo je správne, keď som tak dlho bojoval proti Nemu. On držal kúsky pohromade dosť dlho na to, aby som si uvedomil, že sa ma snaží zachrániť pred mnou samým. Snažil sa mi povedať, že musím utiecť od svojho starého života, aby som seba a svoje deti priviedla k požehnaniu. Niekoľkokrát v živote som sa obrátila Bohu chrbtom, a predsa mi naďalej ukazoval význam lásky: Jeho odpúšťajúcej povahy, Jeho nehynúceho a neochvejného súcitu so svojimi ovečkami.

Verím, že Boh si ma prostredníctvom tohto súdneho prípadu používa, aby som rozprávala svoj príbeh spôsobom, ktorý vyzýva ostatných, aby nasledovali Ježiša a uvedomovali si nebezpečenstvo opustenia Božieho’plánu pre rodinu pre neprirodzené usporiadanie. V konečnom dôsledku to ubližuje všetkým zúčastneným. Verím, že On chce, aby som bojoval za to, čo je správne, najmä keď to nie je&nbspľahké. Verím, že nakoniec sa Bohu dostane slávy, ako sa patrí.

Právny systém je krutý, neľútostný a nespravodlivý. Pokúša sa rozbiť moju rodinu a robí to od chvíle, keď som stratil kontakt s Bohom a vybral si zlú stranu sveta. Tým som si zvolila cestu temnoty a izolácie.

Udrela realita. Prišla som o všetko okrem mojich detí a aj tie sú na hranici ženy, ktorá nás týrala, a všetkých zvierat, ktoré sme mali. V novembri minulého roka som po mnohých pokusoch odísť prišla o všetok svoj majetok. Po štyroch rokoch boja, ktorému som vystavila seba a svojich dvoch synov, som sa nakoniec odtrhla a odišla k Pip’ovi, človeku, s ktorým som sa cítila najspokojnejšia.

Za tie štyri roky som stratila samu seba, ale čo je dôležitejšie, takmer som stratila tie veci, ktoré si cením viac ako vlastné blaho: svoje deti a to vnútorné svetlo Božieho’Ducha. Počas tehotenstva s Pipom som bola v toxickom, zneužívajúcom, domácom násilníckom vzťahu a nemohla som sa ani stretávať s jeho otcom, sčasti aj kvôli domácej situácii, v ktorej som sa nachádzala.

RELEVANTNÉ:

O starostlivosť o najstaršieho syna som sa delila s jeho otcom, u ktorého trávil väčšinu času, pretože som mala podozrenie, že ho Robin týra. Moje duševné zdravie sa už nejaký čas zhoršovalo a cítila som, že musím tento vzťah opustiť. Ale skôr než som to mohla urobiť, Robin presvedčil CPS, aby ma proti mojej vôli umiestnili na psychiatrické oddelenie. Robin, žena vydávajúca sa za muža, presvedčila CPS, aby ma prinútila povinne užívať antipsychotiká, antidepresíva a stabilizátory nálady. To malo naznačiť, že ja som ten ‘nestabilný’. Tieto lieky ma uvrhli do hmly a ja som bol taký nešťastný, že som si myslel, že je lepšie žiť v hmle ako v realite môjho okolia.

Chvalabohu, na oddelení som bol len&nbsppár dní. Tešila som sa, že ma prepustili, že mám späť svojich synov a že sa ukázalo, že som schopná ich mať. Ale to bol len&nbspprvý pokus Robin, aby si moje deti vzala za svoje. V jej orbite som bol uväznený ešte takmer dva roky, kým sa mi podarilo utiecť.

Napokon som počul hlas, ktorý mi povedal: “Dieťa moje, viem, čo som pre teba naplánoval. Toto nie je ono. Odíď a nasleduj ma.” Počul som to znova a znova. Nakoniec som sa rozhodol, že už toho bolo dosť. Kvôli svojim deťom som musela odísť. Odišla som. Robin sa nás však naďalej snažil ovládať.

Podľa článkov na LifeSiteNews si môžete prečítať, ako ma Robin oddelila od Pipa a teraz sa snaží, aby súd v Novom Brunswicku rozhodol, že je ‘otcom’ Pipa. S vašou pomocou sa nám podarilo nájsť právnika a ja bojujem na súde, aby som ochránila svojho syna pred jeho násilníkom. Zdalo by sa, že je to zbytočný boj, ale naša kultúra začala považovať normálnu rodinu za nenormálnu a škodlivú pre deti. Ak na súde prehráme, bolesť a hrôza z toho, čo sa stane môjmu synovi, môže byť bolesťou a hrôzou mnohých ďalších matiek a otcov. Právo byť rodičom a ochrancom našich detí, môže byť ukradnuté a odovzdané inému.

RELATED: Mladí rodičia stále potrebujú pomoc pri záchrane 2-ročného syna pred pohlavne zmätenou ženou

Pip’otec a ja nie sme bohatí a nebyť širšej rodiny a čitateľov LifeSiteNews, už by som svojho syna navždy stratila. Nikdy nedokážem vyjadriť, aká som vám vďačná za modlitby a finančnú podporu, ktorú ste poskytli môjmu právnemu fondu. Viem, že s vašou neustálou podporou môžeme zachrániť môjho syna, a tým zabrániť tomu, aby sa takýto boj o opatrovníctvo odohrával v ďalších rodinách. Prosím, modlite sa za nás aj naďalej a rozlišujte, či vám leží na srdci, aby ste nám pomohli v našom právnom fonde. Ďakujem vám.

Boh vám žehnaj,

‘Felicity’

Pomôžte Felicity získať dieťa do svojej starostlivosti: Fond na podporu života