1594822729139-e1700133283563-810x500.jpeg

Rada katolíckej školy v Alberte "odvolila" správcu za to, že sa vyslovil proti indoktrinácii LGBT

0
Kultúra smrti

Chcem sa podeliť o najnovší vývoj hanebného príbehu z Red Deer, ale najprv mám otázku.

Kto vyberá demokraticky zvolených správcov, ktorí vás budú zastupovať v miestnej katolíckej školskej rade?

Je to volič, ktorý žije v okrese, alebo je to hŕstka samozvaných vládcov?

Zdravý rozum a dlhoročná demokratická tradícia tu v Kanade naznačujú, že sú to ľudia, ktorí si na nasledujúce štyri roky vyberajú svojich volených zástupcov prostredníctvom odovzdania hlasovacích lístkov. Ale zrejme nie v Red Deer, nie po tom, čo sa stalo so správkyňou Monique LaGrangeovou.

Viete, Monique bola jednou zo siedmich demokraticky zvolených správcov s Red Deer Catholic Regional Schools (RDCRS), od komunálnych volieb v roku 2021. “Bola” je kľúčové slovo.

Nepodstatné je, že piati jej kolegovia z rady správcov ju v utorok 14. novembra “nezvolili” za to, že sa postavila proti indoktrinácii LGBT v školách a porušila následné sankcie za slobodu prejavu…

Čítate správne.

Päť jej kolegov zo školskej rady sa proti nej obrátilo za to, že sa vyslovila proti indoktrinácii LGBT v katolíckych školách.

Právnici Anne Marie Watsonová, Murray Hollman, Cynthia Leysonová, Dorraine Lonsdaleová a Sharla Heistadová hlasovali doslova za zrušenie výsledkov volieb v roku 2021.

POOF, ako mávnutím čarovného prútika, boli voľby zrušené!

Volebné lístky odovzdané katolíckymi voličmi v Red Deer boli anulované.

Jich hlasy sa rovnali nule. Demokracia nebola ničím viac než podráždením, ktoré si piati správcovia mohli zotrieť ako šmuhu na čelnom skle.

Všetkých 2 436 voličov, ktorí vo voľbách v roku 2021 odovzdali svoje hlasy, aby ich Monique LaGrangeová zastupovala na štvorročné obdobie do ďalších volieb 20. októbra 2025, bolo zbavených volebného práva.

V Spojených štátoch je zbavenie volebného práva veľkou vecou. Ľudia chodia do väzenia za to, že okradli voličov o ich hlasy. Ale NIE, nie v Red Deer.

Tu v Alberte majú zrejme prebudení správcovia zvláštnu zákonnú právomoc “zrušiť voľby,” v rámci ktorej môžu znehodnotiť hlasovacie lístky ľudí’ak sa im nepáči kandidát, ktorého voliči zvolili!

No, to mi pripadá ako antidemokratická diktatúra! Je to nechutné. Som’absolútne rozzúrený týmto urážaním demokracie… a vy by ste mali byť tiež.

A je mi’jedno, či má Alberta zákon o vzdelávaní ustanovenie, ktoré umožňuje správcom odstrániť (t. j. “diskvalifikovať”) kolegu za údajné “pochybenie”. všetko, čo to znamená, je, že Zákon o vzdelávaní je nesprávny!

Toto ustanovenie v Zákone by mala premiérka Danielle Smithová zrušiť ako urážku demokracie. A aj keď tam toto ustanovenie je, žiaden seba rešpektujúci správca, ktorý si váži demokraciu, by nemal uvažovať o jeho použití.

Nemôžete zrušiť veriaceho správcu katolíckej školy za to, že vyjadruje politické a náboženské názory, s ktorými nesúhlasia iní, menej veriaci katolícki správcovia. Je to’absolútne nedemokratické a protidemokratické.

Ak má niekto vyhodiť správkyňu, pretože sa mu’nepáči jej pracovný výkon, mali by to byť voliči pri najbližších voľbách, a nie päť autokratických mocenských elít, a z ktorých niektorí ani nežijú v Red Deer alebo ho nezastupujú!

Čo’stojí za bezprecedentným ‘nezvolením správkyne LaGrangeovej’

Celý debakel siaha do obdobia tesne pred začiatkom školského roka, keď sa pani LaGrangeová rozhodla, že sa nechá odvoliť. LaGrange zdieľala tento príspevok na Instagrame:

Uverejnila vyššie uvedený meme kritizujúci indoktrináciu LGBT v školách na pozadí kultúrnych protestov rodičov, ktoré sa objavujú všade, po celej krajine, na protest proti triednej trans & gay pride propagande. Táto vzbura rodičovských práv vyvrcholila fenoménom 1MillionMarch4Children v ktorom kresťania, moslimovia a rodičia iných vierovyznaní vyšli do ulíc, aby protestovali proti LGBT vymývaniu mozgov vnímavých detí.

Kontext memu teda do veľkej miery zodpovedal tomu, čo sa dialo v kultúre okolo správcu LaGrangea, a posolstvo memu bolo na mieste. V podstate hovorila o tom, že školy, najmä katolícke, musia prestať indoktrinovať deti iných národov’rodovou ideológiou a neúprosnými programami LGBT.

Ale Kanadskej vysielacej korporácii’(CBC) a profesionálnym skupinám homosexuálnych aktivistov sa nepáčilo, že hovorí takú pravdu. Zúrivo zaútočili na správkyňu LaGrangeovú, nepodložene ju obvinili z najrôznejších hrozných zločinov a žiadali jej odstránenie.

Vymývanie mozgov je vymývanie mozgov

Myslím si, že tento mém je presným prirovnaním spôsobu, akým nacistická propagandistická mašinéria vtedy v Nemecku pôsobila na deti, a spôsobu, akým dnes sexuálni aktivisti LGBT vymývajú mozgy deťom v našich školách.

Nielen to …

Chcelo to obrovskú odvahu podeliť sa o pravdu o podstate prebiehajúcej transsexuálnej a homosexuálnej indoktrinácie, ale pravda niekedy bolí a netrvalo dlho, kým sa objavili pochodne a vidly.

Monique bola okamžite vylúčená zo zasadnutí výboru a odvolaná z funkcie riaditeľky Albertskej asociácie správcov katolíckych škôl’, ale tým sa to neskončilo.

Bolo jej zakázané oficiálne zastupovať výbor alebo školskú divíziu na verejnosti a robiť akékoľvek vyhlásenia o LGBT hnutí alebo holokauste.

Vtedy, v utorok 14. novembra, väčšina správcov RDCRS využila právnu medzeru podľa paragrafu 90 zákona Alberta’o vzdelávaní na “odstránenie” svojho “problému.”

Rada vydala vyhlásenie o “diskvalifikácii,” v ktorom uviedla:

Toto rozhodnutie bolo prijaté po dôkladnom zvážení a zvážení, so záväzkom zachovať základné vyhlásenia RDCRS’ o podpore inkluzívnych vzdelávacích komunít, ktoré podporujú starostlivosť a súcit so študentmi, rodinami a zamestnancami.

V dôsledku rozhodnutia správnej rady’a na základe účinnosti zákona o&nbspvzdelávaní sa pani riaditeľka Mgr. LaGrangeová nemala inú možnosť, ako odstúpiť, ale nebolo to’rozhodnutie, ktoré urobila dobrovoľne.

‘Inklúzia,’indoktrinácia a čo bude ďalej

Monique’pochod na gilotínu zrušenia kultúry bol rýchly a všetci jej kolegovia správcovia (Kim Pasula) okrem jedného hlasovali za jej odvolanie.

Tento príbeh sa však ani zďaleka nekončí.

RDCRS tvrdí, že’sa chystá vydať podrobný zoznam dôvodov, prečo “diskvalifikovala” pani LaGrangeovú, a tento dokument by mal byť zverejnený najneskôr 24. novembra.

Odvtedy má pani LaGrangeová právnika a chce bojovať o súdne preskúmanie rozhodnutia školskej rady’a pokúsiť sa toto rozhodnutie zvrátiť.

Podniknite kroky:

Na začiatok prosím vyzvite každého zo správcov RDCRS, ktorí zrušili Monique a hlasovali za zrušenie výsledkov demokratických volieb, aby okamžite odstúpil.

Tu’je zoznam členov správnej rady’s ich telefónnymi číslami a e-mailami, aby ste ich mohli požiadať o odstúpenie:

Murray Hollman, predseda
403-391-0336
[email protected]

Dorraine Lonsdale, podpredsedníčka
403-844-0263
[email protected]

Sharla Heistad
403-994-3871
[email protected]

Cynthia Leyson
403-848-1232
[email protected]

Anne Marie Watson
403-348-1064
[email protected]

Prosím buďte úctivý vo svojej komunikácii.

Potom, podpíšte našu petíciu vyzývajúcu týchto piatich správcov, ktorí nenávidia demokraciu a katolicizmus, aby odstúpili. Kliknite sem a podpíšte petíciu a potom ju zdieľajte s každým, koho poznáte v pôsobnosti Red Deer Regional Catholic Schools.

Mobilizujte sa, aby ste v roku 2025 porazili zlé vajcia

Môžeme urobiť aj&nbspniečo iné. Môžeme sa začať organizovať, aby sme týchto správcov porazili v nasledujúcich voľbách, ktoré sa majú konať v októbri 2025, teda už o 23 mesiacov. A spolu s ich porážkou sa nám, dúfajme, podarí opätovne zvoliť Monique LaGrangeovú, ak’bude chcieť opäť kandidovať.

Viem, že sa to zdá byť ďaleko, ale sme’takmer v roku 2024, takže teraz je čas začať sa organizovať.

Samozrejme, Monique LaGrangeová zastupovala obvod Red Deer, a ak sa rozhodne v roku 2025 opäť kandidovať, budeme’počítať s tým, že nám pomôžete ju opätovne zvoliť. Piaty správca, pán Kim Pasula, tiež zastupuje obvod Red Deer a my’ho budeme chcieť tiež znovu zvoliť. Je’jediným správcom, ktorý hlasoval proti zvráteniu výsledkov volieb v LaGrange’2021.

Ak si myslíte, že by ste mali záujem kandidovať na post správcu v RDCRS, alebo ak viete o niekom, kto by bol ideálnym kandidátom, prosím pošlite nám e-mail. Ak&nbspnemáte záujem sami kandidovať za katolíckeho správcu, možno by ste mohli osloviť priateľov alebo príbuzných, a koho by ste považovali za výborného kandidáta na túto funkciu?

Na záver by sme sa všetci mali modliť za obrátenie týchto neverných členov správnej rady. Prosím, držte v modlitbách aj Moniku, pretože, ako si viete predstaviť, bola to pre ňu stresujúca skúška.

Pretlačené so súhlasom Kampaň Životná koalícia