Biden-White-House-Pride-Flag-June-10-2023-e1700654989156-810x500.png

Biden bez dôkazov tvrdí, že tento rok bolo zabitých 26 ľudí za to, že sú "transrodoví

19
Kultúra smrti

Bidenov Biely dom si v pondelok pripomenul “Pamätný deň transrodových osôb”, aby upozornil na údajnú epidémiu “násilia proti transrodovým osobám” a zároveň si uctil násilného útočníka s pohlavnou zmenou.

“[W]e are reminded that there is more to do [to] meet that promise” that “no one should be discriminated simply for being themselves” as “we grief the 26 transgender Americans whose lives were taken this year,” President Joe Biden said. Údajne s týmto cieľom “[m]oja administratíva ukončila zákaz transrodových Američanov slúžiť našej krajine a podpísal som historické výkonné opatrenie na posilnenie ochrany občianskych práv pre všetkých LGBTQI+ Američanov. Ministerstvo vnútornej bezpečnosti s podporou ministerstva spravodlivosti a ministerstva zdravotníctva a sociálnych služieb spustilo Partnerstvo pre bezpečnosť komunity LGBTQI+, ktoré spolupracuje s organizáciami komunity LGBTQI+ s cieľom poskytnúť kritické bezpečnostné zdroje.”

Administratíva’sčítala obete pochádza od krajne ľavicovej skupiny na podporu LGBT komunity Human Rights Campaign (HRC), ale žiadna z obetí’ profiloch uvádza transrodový status ako motív ich zabitia; v skutočnosti štyroch z nich zrejme zavraždili intímni partneri, jedného bezohľadný vodič a jedného v rámci masovej streľby v Chicagu.

Tri osoby boli okrem toho zabité počas hádok s políciou alebo ochrankou, vrátane DéVonnie J’Rae Johnson z Los Angeles. Ako vtedy informoval The Advocate, Johnson bol zastrelený ochrankárom. Polícia tvrdí, že Johnson zaútočil na ochrankára hasiacim prístrojom a potom na ochrankára (rodina popiera, že by bol Johnson agresorom).

Vzdor neustálemu nárastu LGBT komunity’spoločenského postavenia, politickej moci a kultúrneho vplyvu za posledných niekoľko rokov sa ľavicoví aktivisti naďalej pokúšajú vykresliť homosexuálov a Američanov so zmeneným pohlavím ako obete epidémie násilia, zvyčajne citovaním prípadov vrážd, v ktorých sa obeť identifikovala ako “LGBT” bez ohľadu na to, či bol ich status motívom zločinu alebo či bol páchateľovi dokonca známy, a uvádzaním hrubých čísel takýchto úmrtí, pričom sa vynecháva ich porovnanie s celkovými štatistikami kriminality.

Pre porovnanie, v Spojených štátoch bolo v roku 2022 zaznamenaných viac ako 19 000 vrážd, z toho 10 470 vrážd černochov a 7 704 vrážd belochov, a v roku 2021 boli americkí Židia predmetom 321 prípadov trestných činov z nenávisti, po ktorých nasledovali sikhovia s 214 prípadmi.

Nezávisle od toho Bidenova administratíva nekompromisne podporila všetky hlavné aspekty hnutia LGBT vrátane otvorenie armády pre regrútov postihnutých rodovou dysfóriou, podporovanie rodovej ideológie v armáde (vrátane “diversity” a drag podujatí na vojenských základniach), organizuje Biely dom podujatia na “potvrdenie transrodových detí,” odsudzuje štátne zákony proti prechodom neplnoletých osôb ako “blízke hriechu,” podporovanieprechodov neplnoletých, (potenciálne na náklady daňových poplatníkov) ako “osvedčenej praxe,” snažia sa prinútiť federálne financované školy, aby púšťali mužov do ženských športové súťaže a záchody.

Koncom minulého roka Biden tiež podpísalzákon o takzvanom rešpektovaní manželstva (Respect for Marriage Act - RMA), ktorý v skutočnosti kodifikoval do federálneho práva rozhodnutie Najvyššieho súdu USA’z roku 2015 Obergefell v. Hodgesrozhodnutie, ktoré vynútilovšetkých 50 štátov uznať manželstvo “osôb rovnakého pohlavia.”

Biden’agresívna podpora dogmy LGBT prichádza napriek tomu, že jeho vlastný Úrad pre služby v oblasti zneužívania psychoaktívnych látok a duševného zdravia (Substance Abuse & Mental Health Services Administration - SAMHSA) Ministerstva zdravotníctva USA (U.S. Department of Health &; Human Services - HHS) vydalv lete tohto roku správu, ktorá uznala “že dospelí lesby, gejovia a bisexuáli častejšie ako heterosexuáli užívajú návykové látky, trpia duševnými poruchami vrátane veľkých depresívnych epizód a majú vážne myšlienky na samovraždu,” a množstvo údajov zo spoločenských vied uvádzajúce, že “potvrdenie” zámeny pohlaví skôr zhoršuje psychické a emocionálne problémy, než aby ich riešilo.