andy-beshear-1-810x500.jpg

Guvernér Kentucky obhajuje pokus o veto zákona o ochrane detí pred transrodovým zmrzačením: "Bola to správna vec

20
Kultúra smrti

Kresťanský demokratický zákonodarca v Kentucky obhajoval svoj pokus o zrušenie opatrenia, ktoré má zabrániť transrodovému mrzačeniu detí, tvrdiac, že je to správna vec a že všetky deti sú Božími deťmi.”

Začiatkom tohto roka sa demokratický guvernér štátu Kentucky Andy Beshear rozhodol vetovať opatrenie na ochranu detí so zmeneným pohlavím pred škodlivými liekmi blokujúcimi pubertu, sterilizujúcimi hormónmi na zmenu pohlavia a operáciami na trvalé zmrzačenie transrodových osôb. Republikánski zákonodarcovia v marci prelomili veto zákona SB 150.

Beshear, kresťan a diakon, ktorý tento mesiac zvíťazil v znovuzvolení nad republikánskym vyzývateľom a súčasným generálnym prokurátorom štátu Danielom Cameronom, sa pokúsil ohradiť proti republikánskym oponentom, ktorí ho obvinili z podpory transrodového mrzačenia detí. Tvrdil, že jeho “postoj v tejto veci bol vždy jasný” a že “nikdy nepodporoval operácie na zmenu pohlavia neplnoletých a v Kentucky sa”nevykonávajú.”Univerzita v Kentucky však priznala, že na účely “zmeny pohlavia” odstránila prsia dievčatám vo veku 16 rokov, čo je v rozpore s Beshearovými”tvrdeniami, informoval už skôr LifeSiteNews.

Čítajte: Demokratický guvernér vyhral v Kentucky opätovné voľby nad republikánom, ktorý bránil štátny’zákon na ochranu života

V pondelok Beshear povedal bývalej tlačovej tajomníčke Bieleho domu a súčasnej moderátorke MSNBC Jen Psakiovej, že si stojí za svojím rozhodnutím, a tvrdil, že republikánska rétorika okolo otázky transrodovosti v Kentucky bola “hrubá” a “krutá.”

“Všetky deti sú deti Božie. To’ma učí moja viera a ja som sa chcel postaviť najmä za tie najviac marginalizované deti, ktoré si nezaslúžili ani štátnu legislatívu, ani celú kampaň a všetky tieto super PAC-y, ktoré sa na nich vybíjajú,” povedal Beshear.

“Ide o osoby, ktoré sú už na okraji záujmu. Štúdie ukazujú, že trpia väčšími problémami s duševným zdravím, sú viac ohrození samovraždou,” pokračoval. “Mali by sme sa zaoberať prevenciou samovrážd a nie ďalej ubližovať deťom, ktoré si toho prežívajú priveľa.”

Ale aj významní predstavitelia v oblasti transrodovej medicíny sa priznali, že “sociálna nákaza” je faktorom zvyšujúceho sa počtu prípadov trans identifikácie medzi deťmi a mládežou, akceptácia falošnej reality , ktorá môže mať drastické následky.

Nedávny výskyt transrodovej identifikácie a chirurgické a chemické mrzačenie detí sa zhoduje s tým, že deti po celej krajine sú aktívne podporovaná v kultúre a ich triedy k prijatiu “transgenderovej,” “gender fluid,” alebo “nebinárnej” identity.

A napriek verejnému povzbudzovaniu detí, aby sa identifikovali ako transrodové, výskum zverejnený v marci 2022 zistil, že “82 % transrodových osôb uvažovalo o samovražde a 40 % sa pokúsilo o samovraždu, pričom samovražednosť je najvyššia medzi transrodovými mladými ľuďmi.”

Mimo to, dlhý štúdia doktorov Richarda Bränström a doktora Johna E. Pachankisa, ktorá sa zdala podporovať teóriu, že “starostlivosť potvrdzujúca rod” zlepšuje duševné zdravie, bola neskôr stiahnutá. V roku 2020 korigovanie sa zistilo, že “výsledky nepreukázali žiadnu výhodu operácie vo vzťahu k následným návštevám zdravotnej starostlivosti súvisiacim s poruchami nálady alebo úzkosti, ani k predpisom či hospitalizáciám po samovražedných pokusoch v tomto porovnaní.”

Okrem toho štúdie naznačujú, že viac ako 80 percent detí trpiacich rodovou dysfóriou ju do konca dospievania samo vylieči bez toho, aby museli podstúpiť trvalé a vyčerpávajúce chirurgické alebo farmaceutické zákroky. Medzi zaznamenané škodlivé účinky transrodových operácií a liekov patria kardiovaskulárne ochorenia, strata hustoty kostí, rakovina, mŕtvica a krvné zrazeniny, neplodnosť, a suicidality. 

ČÍTAŤ: American Academy of Pediatrics executive admits children on trans hormones ‘probably will be infertile’

Nehľadiac na to, Beshear povedal, že sa pokúsil zastaviť legislatívu štátu Kentucky’návrh zákona na ochranu detí “pretože to bola správna vec“ a obvinil svojho porazeného konkurenta v boji o guvernérske kreslo “ ktorý sa otvorene vyjadril proti transgenderovému mrzačeniu detí a umožňovaniu údajne pohlavne zmäteným chlapcom súťažiť proti dievčatám “ z toho, že sa zapája do “nechutnej” a “krutej rétoriky“aby ľudí nahneval.”