GettyImages-1804706163-e1700667337178-810x500.jpg

"Zatajenie Wu-chanu": RFK Jr. odhaľuje Fauciho a Gatesa ako "nastrčené osoby" vojensko-medicínsko-priemyselného komplexu

0
Neutral

Na moje siedme narodeniny, 17. januára 1961 - tri dni predtým, ako môj strýko John F. Kennedy zložil prísahu ako prezident Spojených štátov - vystúpil jeho predchodca, prezident Dwight Eisenhower, v celoštátnej televízii, aby predniesol svoj rozlúčkový prejav, ktorý história čoraz viac považuje za jeden z najdôležitejších a najprorockejších prejavov v amerických dejinách.

V radách vlády sa musíme chrániť pred získavaním neoprávneného vplyvu, či už žiadaného, alebo nežiaduceho, zo strany strany vojensko-priemyselného komplexu. Potenciál katastrofálneho nárastu nesprávne umiestnenej moci existuje a bude pretrvávať. Nikdy nesmieme dovoliť, aby váha tejto kombinácie ohrozila naše slobody alebo demokratické procesy.

Čítajte: Guvernér Kentucky obhajuje pokus o veto zákona chrániaceho deti pred trans-zmrzačením: Prezident Eisenhower si dal obzvlášť záležať na tom, aby do svojej definície pojmu “vojensko-priemyselný komplex” zahrnul aj najvyšších byrokratov v Národnom inštitúte zdravia (NIH). Eisenhower varoval, že rastúca lekárska a vedecká technokracia federálnej vlády’predstavuje vlastné jedinečné hrozby pre našu demokraciu a slobodu.

V tejto revolúcii sa [vedecký/medicínsky] výskum stal ústredným; zároveň sa stáva formalizovanejším, zložitejším a nákladnejším. Neustále sa zvyšuje jeho podiel, ktorý sa vykonáva pre federálnu vládu, na jej príkaz alebo pod jej vedením…

Čiastočne kvôli obrovským nákladom sa vládna zákazka stáva prakticky náhradou za intelektuálnu zvedavosť…

Vyhliadka na ovládnutie národných vedcov’federálnym zamestnávaním, prideľovaním projektov a mocou peňazí je stále prítomná a treba ju vážne zvážiť…

[W]e musíme byť tiež ostražití voči… nebezpečenstvu, že verejná politika by sa sama mohla stať zajatcom vedecko-technologickej elity.

Eisenhower ukončil svoj prejav napomenutím, ktoré sa ozýva aj teraz, keď sa vymaňujeme z KOVIDU éry, ktorá pošliapala základné princípy, ktoré 240 rokov udržiavali Ameriku ako svetový vzor demokracie, ústavnej vlády a osobnej slobody.

Úlohou štátnika je formovať, vyvažovať a integrovať tieto a ďalšie sily, nové i staré, v rámci princípov nášho demokratického systému – vždy smerovať k najvyšším cieľom našej slobodnej spoločnosti.

Eisenhower si uvedomoval, že Amerika nemôže byť zároveň demokraciou doma a imperiálnou mocnosťou v zahraničí. Aby však ospravedlnil svoju existenciu, tento kartel by bubnoval nekonečné vojny a mimoriadne situácie, ktoré by mu zabezpečili vlastné bohatstvo a moc, pričom by Ameriku premenil z príkladnej demokracie na štát národnej bezpečnosti v zahraničí a štát dohľadu doma.

Čítajte: Elon Musk’X podáva federálnu žalobu proti ľavicovým médiám Media Matters

O sedem rokov neskôr, Dr. Anthony Fauci nastúpil do Národného inštitútu zdravia, kde sa nikdy nestretne s bojom. Tam začal päťdesiatročný pobyt, ktorý ho vyniesol na vrchol národnej vedeckej a technologickej elity, na vrchol, ktorý využil na militarizáciu a speňaženie lekárskeho výskumu a na upevnenie bezproblémového spojenectva medzi vládou, vedou, vojenskými a spravodajskými agentúrami a súkromnými dodávateľmi spôsobom, ktorý by dovŕšil najhoršie nočné mory prezidenta Eisenhowera o hrozbe, ktorú tento kartel predstavuje pre demokraciu.

Kartel dosiahne svoje apogeum v roku 2022. Keď sa začala pandémia COVID, vzmáhajúca sa lekárska technokracia – s Anthonym Faucim na čele – nadobudla všetky hrozivé črty, pred ktorými varoval prezident Eisenhower.

Mocný syndikát zložený z vládnych technokratov verejného zdravotníctva, dravého farmaceutického priemyslu, vojenských a spravodajských úradníkov a mediálnych a sociálnych mediálnych titanov si privlastnil úžasné nové právomoci na potláčanie ústavných a občianskych práv, cenzúru informácií, potláčanie nesúhlasu a vynucovanie dodržiavania svojvoľných diktátov.

Tieto mandáty vyvrcholili masovým podrobením sa očkovaniu rizikovými, neúčinnými, nekvalitne testovanými a nelicencovanými vakcínami. A nikto nie je zodpovedný za akékoľvek škody ktoré spôsobili.

Vládni a priemyselní úradníci, ktorí vyhlasovali bezprecedentné nové právomoci za nevyhnutné na boj proti bacilom, ich predvídateľne zneužili a zasadili údery demokracii bez viditeľného prínosu pre verejné zdravie.

Tak ako CIA a vojenský aparát paradoxne profitujú z vojny, nie z mieru, lekársky kartel a jeho Big Pharma spojenci profitujú z choroby, nie zo zdravia. Dr. Fauci a jeho kumpáni túto moc umocnili prostredníctvom organizovanej propagandistickej kampane zameranej na udržiavanie úrovne verejného teroru a germofóbie.

Významný sociológ C. Wright Mills predvídal Eisenhowerovo prezieravé varovanie už o štyri roky skôr vo svojom trvanlivom diele z roku 1956, The Power Elite. Od druhej svetovej vojny ovládala Ameriku “permanentne vojnová ekonomika,” slovami maverického sociológa.

Tento vojnový establišment si udržiaval svoju moc a zisky vytváraním neustáleho, voľne plynúceho stavu úzkosti a nepriateľstva.

“Prvýkrát v americkej histórii muži s autoritou hovoria o ‘núdzovom stave’ bez predvídateľného konca,” Mills napísal. “Takíto muži sú trieštivými realistami: v mene realizmu si skonštruovali paranoidnú realitu podľa svojho vlastného uváženia.”

Tri dni po Eisenhowerovom’rozlúčkovom prejave som v mrazivý deň vo Washingtone sedel pod jasnou oblohou na mrazivej tribúne a sledoval, ako môj strýko, nastupujúci prezident John F. Kennedy, skladá prísahu. Jeho idol Franklin Delano Roosevelt (FDR) vo svojej vlastnej inaugurácii v roku 1933, na vrchole desivej globálnej depresie, varoval národ, že strach je najsilnejším nástrojom totalitárov.

V Európe despotovia zľava i sprava využili strach verejnosti z tej istej depresie, aby premenili Rusko na komunistický štát a Taliansko, Nemecko a Španielsko na fašistické totalitné štáty. FDR zachoval kapitalizmus aj demokraciu pevnou rukou a sebadôverou, ktorá udržala strach na uzde.

Čítajte: Demokratický kongresman sa po výzve na ‘odstránenie Trumpa’odvoláva

Môj strýko’skrátená vláda by bola trojročným bojom o vyčlenenie z vlády strachu. Prvý tvrdý boj s bezpečnostným aparátom sa odohral o tri mesiace neskôr počas neúspešnej invázie v Zátoke svíň. Dokonca aj keď na seba verejne prevzal vinu za túto katastrofu, uvedomil si, že jeho vojenské velenie a panjandrúti zo CIA mu klamali, aby ho oklamali a prinútili povoliť inváziu, o ktorej vedeli, že zlyhá.

Jich plánom bolo chytiť mladého prezidenta, ktorý po troch mesiacoch prezidentovania čelil tomuto ponižujúcemu zlyhaniu, do pasce a prinútiť ho, aby vyhovel požiadavkám svojich náčelníkov štábov na úplnú inváziu Spojených štátov. inváziu na Kubu, čo JFK sľúbil, že nikdy neurobí.

Tento boj som zaznamenal vo svojej knihe z roku 2018, “Americké hodnoty.” JFK uznal, že funkciou CIA’už nie je zabezpečovať záujmy USA. Zvrhla sa na nečestnú agentúru, ktorá prevzala skryté ambície amerických nadnárodných korporácií vrátane ropných spoločností a veľkého poľnohospodárstva.

V tomto prípade, partnermi CIA’boli Texaco, United Fruit Company a americká mafia. JFK si uvedomoval, že základnou funkciou CIA’už nie je národná bezpečnosť, ale poskytovanie stabilného prísunu nepretržitých vojen Pentagónu a jeho vojenským dodávateľom.

V máji 1961, teraz už len štyri mesiace po začiatku jeho prezidentovania, stál môj strýko v Oválnej pracovni a povedal svojmu najbližšiemu spolupracovníkovi, že chce “roztrieštiť CIA na tisíc kúskov a rozprášiť ju do vetra.”Od novembra 1961 do februára 1962 vyhodil troch najvyšších dôstojníkov agentúry&nbsp] Allena Dullesa, Charlesa Cabella a Richarda Bissella.

“Americké hodnoty” rozpráva o šesťdesiatročnom pästnom boji’mojej rodiny s touto agentúrou. Dnes sa k veľkej rope ako motoru americkej zahraničnej politiky pridali mocné farmaceutické spoločnosti a americká spravodajská služba hrá stále rovnako zákernú úlohu.

Táto kniha skúma túto históriu.

Moja kniha z roku 2021, “Skutočný Anthony Fauci: V tomto článku sa tiež skúma vzostup agendy biologickej bezpečnosti a pozoruhodné spojenectvo medzi západnými regulátormi verejného zdravia, vojenskými a spravodajskými agentúrami a podivnými spojencami na vrchole čínskej armády pri vytváraní chrobákov, ktorí spôsobujú pandémie, a vytváraní reakcií, ktoré podporili agendu štátu bezpečnosti a dohľadu.

Jeho úsilie skrýva tieňové vplyvy týchto bábkohercov, ktorí manipulovali s každým prvkom pandémie. Koordinácia týchto síl nie je nikde zjavnejšia ako pri ich organizovaní utajovania pôvodu chrobáka COVID.

Agenda biologickej bezpečnosti – Pandemická pripravenosť a reakcia (PPR), ako sa eufemisticky nazýva – je organizačným princípom vojensko-priemyselného komplexu po–studenej vojne – alebo, presnejšie, vojensko-medicínsko-priemyselného komplexu.

Čítajte: Rand Paul, Jim Jordan stále chcú, aby bol Fauci potrestaný za lži COVID, vyzývajú Bidena, aby ho chránil

Plánovači CIA a Pentagónu zohrali kľúčovú úlohu v sérii viac ako desiatich stolových simulácií, ktoré sa začali v roku 1999 a slúžili ako tajné cvičenia pre desaťtisíce amerických vojakov. úradníkov a zahraničných lídrov v reakcii na globálne pandémie sériou autoritárskych “protiopatrení”, ktoré fungujú ako prevrat d’état proti demokratickým a ústavným právam.

Tento syndikát zahŕňa Pentagon a spravodajský aparát, farmaceutické spoločnosti, tradičné médiá a platformy sociálnych médií a Big Data – ktoré sú navzájom incestne finančne prepojené, čo vedie k jasným, ale zvráteným stimulom vyvíjať a pravidelne vypúšťať infekčné biologické zbrane a ťažiť zisky a moc z reakcie.

Anthony Fauci a miliardár Bill Gates sa stali viditeľnými tvárami reakcie na pandémiu, ale v tejto knihe ich odhaľujem ako nastrčené osoby pre oveľa väčší podnik: vojensko-medicínsko-priemyselný komplex riadený prvkami v CIA a Pentagóne, ktoré – ešte viac ako Anthony Fauci – prispeli k vytvoreniu koronavírusu COVID-19 v čínske laboratórium, diktovali oficiálne protiopatrenia, riadili a kontrolovali zavádzanie vakcíny a riadili utajovanie zdroja.

Utajenie ich úlohy pri vytvorení koronavírusu COVID-19 je veľmi dôležité, pretože jej odhalenie by odhalilo korupciu a aktérov. Je to ich Achillova’päta.

Tento článok pôvodne uverejnil Obranca — Children’s Health Defense’s News & Views Website pod licenciou Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0. Prosím, zvážte predplatné The Defender alebo darcovstvo pre Children’s Health Defense.