doctor_assisted_suicide-810x500.jpg

Naliehavé: Vyjadrite sa proti eutanázii duševne chorých v Kanade

38
Kultúra života

Drahý priateľ, 

Stále máme čas pokúsiť sa zastaviť Trudeauovu vládu pred rozšírením eutanázie a asistovanej samovraždy na duševne chorých, ale čas sa rýchlo kráti. 

Tu je’dohoda… 

Federálna vláda’Spoločný výbor pre lekársku pomoc pri umieraní (MAiD) je hľadá podnety verejnosti k poskytovaniu eutanázie depresívnym a duševne chorým osobám, ktorá bude “dostupná” Kanaďanom od 17. marca 2024. 

Vláda&nbsppri formulácii príspevku verejnosti, o ktorý sa usiluje, urobila poriadny plynový výbuch, keď uviedla, že chce zistiť, či je Kanada pripravená “bezpečne” poskytovať eutanáziu v prípadoch, keď je duševná porucha jediným základným zdravotným stavom. 

V prípade schválenia by išlo o najradikálnejší krok, aký sme videli od premiéra Justina Trudeaua na jeho pochode k právnemu prostrediu, v ktorom by Kanada poskytovala neobmedzený prístup k eutanázii na požiadanie. 

Praktiku eutanázie duševne chorých nemožno nikdy a za žiadnych okolností schváliť, pretože Boh je konečným pôvodcom života, a to, čo tento výbor navrhuje, je povoliť ďalší spôsob zabíjania mužov a žien, ktorí sú s láskou a bázňou stvorení na obraz a podobu nášho nebeského Otca’a. 

Človek, ktorý je duševne chorý alebo v hlbokej depresii, navyše z definície nemôže dať informovaný súhlas na ukončenie svojho života. 

To, čo tento výbor presadzuje, nie je nič iné ako rozšírenie štátom povolenej lekárskej vraždy na zraniteľnú skupinu Kanaďanov, ktorí potrebujú poradenstvo, nie zabíjanie. 

I keď vieme, že Trudeauov liberálny režim je odhodlaný zaviesť eutanáziu na požiadanie ako normu, musíme napriek tomu využiť túto príležitosť a poskytnúť osobitnému spoločnému výboru spätnú väzbu a požiadať vládu, aby od tohto šialeného rozširovania eutanázie ustúpila. 

Výbor dáva Kanaďanom šancu vyjadriť svoj názor, a preto Kampaň Koalícia za život vyzýva našich podporovateľov, aby predložili svoje námietky. 

TAM’JE TÁ DÔLEŽITÁ ČASŤ 

Podnety nemôžu byť dlhšie ako 1 000 slov, čo zahŕňa všetky grafy, citáty, obrázky a poznámky pod čiarou.Na webovej stránke výboru’je to jasne uvedené a vieme, akí vedia byť byrokrati a výbory v takýchto veciach puntičkári, takže je’dôležité sledovať počet slov. 

Skratky musiabyť predložené výboru najneskôr do štvrtka 16. novembra do 17.00 hod. nášho času. 

Svoje príspevky môžete podať online zaslaním na adresu výboru’s email address, [email protected] a mali by ste uviesť aj svoje osobné kontaktné údaje, ako je vaša adresa a telefónne číslo, podľa pokynov na oficiálnej webovej stránke, ktorú môžete čítaj tu. 

Ak teraz’hľadáte nejaké zdroje na preštudovanie pri písaní svojho spisu, nižšie som’uviedol niekoľko článkov: 

Vyšší výbor vypočúva svedkov, ktorí sú zarytými zástancami Trudeau’ovho radikálneho programu eutanázie, a preto musíme využiť túto príležitosť a zastupovať stranu morálnej jasnosti a rozumu. 

Kanada musív našej národnej stratégii duševného zdravia naďalej uprednostňovať prevenciu samovrážd pred ich poskytovaním, čo zabezpečí, že smrť nikdy nebude prijateľnou, štátom schválenou možnosťou pre našich blízkych a priateľov, ktorých myslenie je zahmlené a zmätené. 

Pamätám sa na časy, keď zástancovia eutanázie a asistovanej samovraždy sľubovali, že “MAiD” bude dostupná len pre nevyliečiteľne chorých ľudí. 

Ano, správne  

Vtedy sme vedeli, že je to neúprimné, a keď sme bili na poplach, obviňovali nás z vyvolávania strachu, ale pozrite sa, kde sme teraz. 

Na šmykľavý svah môžete zabudnúť, pretože’padáme z útesu. 

Prosím vás teda, pomôžte nám zastaviť zhoršovanie situácie tým, že požiadate spoločný výbor, aby zmenil kurz rozširovania eutanázie pre ľudí s depresiami a duševnými chorobami. 

Podajte svoj návrh výboru najneskôr do štvrtka 16. novembra do 17.00 hod. nášho času 

A nezabudnite sa pomodliť. 

Táto záležitosť je veľmi vážna, ale viem, že Bohu je všetko možné skrze milosť jeho Ducha Svätého. Nikdy nesmieme pochybovať o sile a význame viery a modlitby v takýchto situáciách, ale musíme sa aj odhodlať konať. 

Ďakujem vám za podporu a Boh žehnaj.

Jeff Gunnarson
Národný prezident
Campaign Life Coalition

Pretlačené so súhlasom Campaign Life Coalition.