Million-Person-March-810x500.png

Kanaďania sa zišli v Montreale na druhom pochode Million Person March na protest proti indoktrinácii LGBT

42
Kultúra smrti

Zástancovia prorodinného hnutia na druhom pochode Million Person March v centre Montrealu proti indoktrinácii LGBT detí v školských triedach sa minulý týždeň stretli s protiprotestujúcimi.

Dňa 21. októbra sa účastníci pochodu zišli s časti prorodinných zhromaždení po celej krajine, aby v ten deň protestovali proti indoktrinácii kanadských škôl’ Sexuálna orientácia a rodová identita (SOGI).

“Nie sú vo vhodnom veku na takýto druh materiálu,” povedal jeden z prorodinných demonštrantov pre Rebel News. “Zatiaľ čo deti v Číne alebo Japonsku študujú kvantovú fyziku, my tu v Kanade tlačíme naše deti do toho, aby sa zaoberali takým mätúcim predmetom, ako sú ideológie identity, sexuality alebo nevhodný materiál pre štvorročné deti.”

Ďalšia protestujúca prezradila, že sa na zhromaždení zúčastnila, pretože jej odbory “rozposlali správu, v ktorej nás žiadali, aby sme sa ukázali na tejto strane (na strane protiprotestujúcich).”Rozhodla sa, že sa musí zúčastniť na prorodinnom zhromaždení, aby vyjadrila svoju podporu tejto veci.

“Ako dieťa by som bola hlavným terčom premeny,” prezradila. “Ako dieťa som bola chlapec. Mala som sociálne problémy. Nemala som veľa priateľov. Športovala som. Keby som bola dnešným dieťaťom, povedali by mi, že som chlapec. Ale ja som žena. Som šťastne vydatá žena s dcérou.”

 Občan podporujúci rodinu navyše vyjadril obavy z indoktrinácie detí hodnotami LGBT.

“Snažia sa ich prinútiť, aby zmenili svoje pohlavie,”povedal protestujúci.“Snažia sa ich dotlačiť k iným ideológiám. Nerešpektujú ich také, aké sú. Pochádzame z rôznych kultúr. Chránime a akceptujeme každého. Preto sa pýtam, prečo nás nechcú akceptovať takých, akí sme.”

Protest zostal pokojný aj napriek veľkej prítomnosti protiprotestujúcich. Polícia zatkla jedného muža, ale dôvod zatknutia zostáva neznámy.

Druhý pochod Milióna ľudí, plánovaný v mestách po celej Kanade, nadviazal na úspech prvého Million Person March 20. septembra, počas ktorého vyšli do ulíc tisíce Kanaďanov od pobrežia k pobrežiu, aby požadovali, aby sa radikálne LGBT programy nedostali do kanadských verejných škôl.

Na pochode 20. septembra sa zúčastnil aj stredoškolský študent Josh Alexander, ktorý po tom, ako ho škola zrušila za výrok, že existujú len dve pohlavia, pokračoval v protestoch proti radikálnej rodovej ideológii, ktorá si razí cestu do kanadského vzdelávacieho systému.

Protest zorganizovali moslimskí Kanaďania a použili slogan “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s gender ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a propagandou LGBT.

Kamel El-Cheikh zdôraznil, že hnutie Milión ľudí je “pokojné” a nakoniec je “neospravedlniteľné” s posolstvom “Ruky preč od našich detí.”

“Chceme vychovávať naše deti, kým nebudú mať 18 rokov a nebudú pripravené rozhodovať sa samy, ” povedal.

“Akékoľvek rozhodnutie urobia neskôr, je to’rozhodnutie dospelého človeka.”

El-Cheikh bol nedávno interview LifeSiteNews’s Johnom-Henrym Westonom a o prvom pochode povedal, že to bolo istým spôsobom “víťazstvo” pre “každého Kanaďana,” ale je potrebné ešte viac pracovať.

“Teraz máte Stanleyho pohár. Každý si ho môže priniesť k sebe domov, dať si moriaka na večeru, pozvať si priateľov, oslavovať a vy si zaslúžite oslavovať, pretože sa vám trochu uľavilo,” povedal.