Dr.-Mark-Trozzi-810x500.jpg

Dr. Mark Trozzi zdieľa stratégie na boj proti účinkom proteínu COVID spike a prevenciu infekcie

99
Kultúra smrti

Lekár prvého kontaktu s COVID-19 Dr. Mark Trozzi sa počas nedávnej prezentácie v Ontáriu podelil o stratégie na prevenciu COVID a iných infekcií, ako aj na zmiernenie účinkov proteínu COVID spike.

Liečiteľ úrazov a bojovník za lekársku slobodu zdôraznil, že účinná prevencia a liečba COVID-19 boli potlačené s cieľom vyvolať povolenie na núdzové použitie škodlivej injekcie, ako aj uľahčiť “globálnu diktatúru.” 

“Takže COVID bol vopred naplánovaný. Všetko bolo patentované. Dr. David Martin odviedol skvelú prácu, keď nám ukázal, že genetická sekvencia vírusu SARS-CoV-2 bola patentovaná ešte predtým, ako ju uviedli na trh. … Je to jeden z najväčších zločinov, aké boli kedy spáchané proti ľudstvu,” povedal Dr. Trozzi.

Podľa Trozziho reakcia na COVID-19 nebola “nikdy o vašom zdraví”, ale “o peniazoch a moci” a v konečnom dôsledku aj o znížení populácie a pôrodnosti.

Upozornil na tvrdenie, že COVID-19 bol o “globálnej diktatúre s hygienickou zámienkou”, pričom poznamenal, že udalosť 201, cvičenie simulácie pandémie, ktoré sa uskutočnilo len niekoľko mesiacov pred oznámením vypuknutia COVID-19, úplne zanedbalo diskusiu o tom, ako liečiť COVID.

“Hovorilo sa o tom, ako riadiť bankovníctvo, ako riadiť hranice, ako prinútiť ľudí, aby súhlasili so znížením ľudských práv, ako riadiť to, čo si ľudia myslia, a ako riadiť propagandu. Nič o tom, čo urobíme, ak je niekto’chorý? To’nebolo ani na stole,” poznamenal Trozzi.

Upozornil, že učiť ľudí, ako si udržať zdravý imunitný systém, je “prekážkou programu, pretože ak’existuje liečba, už to”nie je núdzové,” a potom nemožno zaviesť núdzovo schválené zákroky.

Preto College of Physicians and Surgeons v Ontáriu “veľmi nezákonne, veľmi zločinne” povedala lekárom, že nemôžu’predpisovať ivermektín alebo hydroxychlorochín alebo udeľovať výnimky z povinnosti očkovania COVID, dodal Trozzi.

Lekársky školiteľ stanovil stratégie, ktorými sa dá predchádzať COVID a iným infekciám alebo ich zmierniť, čo lekársky establišment počas vírusovej epidémie zväčša ignoroval. 

Podľa Trozziho “jedným z najväčších determinantov” zdravia a prežitia infekcií vrátane COVID je hladina vitamínu D.

“Iv skutočnosti, ak by sme mali v tejto krajine legitímne ministerstvo zdravotníctva, nemuseli by sme míňať milióny a milióny dolárov na to, aby sme všetkým robili výtery z nosa a zároveň im hovorili, že nesmú”používať plastovú slamku na pitie popu,” povedal Trozzi.

“To, čo by sme urobili, je … uistili sa, že každý má hladinu vitamínu D nad 50 nanogramov na mililiter, pretože každý, kto má hladinu vitamínu D nad 50 miligramov na mililiter, má štatisticky 0 % šancu na úmrtie,” vyhlásil.

Takisto vyzdvihol mnemotechnickú pomôcku NEWSTART, ktorá sa už roky používa na zapamätanie si toho, čo sa označuje ako “osem zákonov zdravia.

“N” znamená výživa, povedal Trozzi, a “jedným z najväčších trikov” je tu konzumácia širokej škály mnohých rastlín rôznych farieb.  

“E” znamená pohyb, a preto “zatvárať ľudí a hovoriť im, že nemôžu”ísť do parku”, je “kontraproduktívne,” poznamenal.

“W” znamená voda, ktorá by podľa Trozziho mala byť čistá, bez fluoridu a iného “odpadu.”

“S” je pre slnečné žiarenie, ktoré zvyšuje hladinu vitamínu D, “ďalší dôvod, prečo by ste nemali”ľudí zatvárať,” povedal Trozzi.

“T” je pre striedmosť, čo sa vzťahuje na vystavenie sa horúcim a studeným teplotám. “Takže studená sprcha, ako aj horúca sauna, tieto veci naozaj zlepšujú imunitné funkcie,” podelil sa s nami lekár.

“A” je pre čerstvý vzduch, ktorý zvyšuje hladinu kyslíka, pomáha čistiť pľúca a urýchľuje hojenie.

“R” je pre odpočinok, ktorý je rozhodujúci pre optimálnu funkciu imunitného systému, ako aj pre telesné hojenie.

“T” je pre dôveru — konkrétne “Dôvera v Boha,” povedal Trozzi. 

“A chrániš ľudí, ktorí sú zraniteľní. Všetkých ostatných nechajte žiť ďalej. To’je jediný spôsob, ako ukončiť infekciu,” dodal."

Pre tých, ktorí sú vystavení proteínu COVID spike buď prostredníctvom vírusovej infekcie alebo mRNA COVID injekcií, Trozzi odporučil rôzne spôsoby, ako zablokovať jeho účinky.

Jednou z metód, ktorú odporučil, je používanie prerušovaného pôstu na vyvolanie autofágie, ktorou naše telo “recykluje staré bielkoviny,” v podstate “sa zbavuje starého odpadu,” zlepšuje zdravie a uzdravovanie. Odporúčal stravovať sa “v šesť- alebo osemhodinovom okne denne.”

“Nielenže to pomáha ľuďom so špicatými bielkovinami z injekcie, ale”rieši to aj cukrovku druhého typu, hypertenziu, aterosklerózu. Je to’súčasť toho, ako sme sa’naučili vlastne liečiť rakovinu, hoci to je komplikovanejšie,” povedal Trozzi.

Potom sa podelil o metódy, ktoré človek môže použiť na “odbúranie hrotového proteínu,” a ktoré mu poradil aj kolega lekár z prvej línie Peter McCullough ako aj Dr. Joseph Mercola. 

“Takže veľa počujete o nattokináze, bromelaíne. To sú prírodné enzýmy, ktoré pomôžu rozložiť bielkovinu bodliaka,” povedal Trozzi. 

Ďalšie látky “blokujú bielkovinu bodliaka, aby nemohla’interagovať s receptormi na bunkách a škodiť,” ako napríklad ivermektín, kvercetín, extrakt zo zeleného čaju a extrakt z púpavy. 

Nájdite si COVID “vakcíny” Dr. Trozzi’a detox sériu tu.