shutterstock_2025678086-e1695813103852-810x500.jpg

Američania sa vyhýbajú najnovšej podpore COVID: Iba 2 % sa nechali očkovať

29
Kultúra smrti

Aj keď sa najnovšie očkovanie COVID objavilo pred vyše mesiacom v médiách, CDC a Bidenovej administratíve, čoraz skeptickejšia americká verejnosť sa naďalej húfne vyhýba novému očkovaniu.

Pred niekoľkými dňami sa len približne 7 miliónov Američanov, teda približne dve percentá (2 %), rozhodlo pre nové, aktualizované očkovanie, ktoré vyrábajú spoločnosti Moderna (MRNA.O), Pfizer (PFE.N) a BioNTech (22UAy.DE) a ktoré je zamerané na XBB.1.5 Omicron subvariantu koronavírusu.

Pre porovnanie, v roku 2022 dostalo v tomto čase 18 miliónov ľudí - teda viac ako 2,5-krát viac - minuloročnú očkovaciu látku. Nakoniec 17 % populácie USA, teda 56,5 milióna ľudí, nakoniec dostalo minuloročné’verzie vakcíny. Súčasná štatistická trajektória naznačuje, že v konečnom dôsledku počet Američanov, ktorí dostanú tohtoročný booster’s, zďaleka nedosiahne tento počet.

K prudkému poklesu dopytu dochádza napriek tomu, že 91 % Američanov vo veku 12 rokov a viac má v súčasnosti prístup k vakcínam v okruhu piatich míľ od domova, podľa U.S. News & World Report.

Odmietnutie COVID-priemyselného komplexu

Verejnosť v USA ne’kupuje to, čo predáva COVID-priemyselný komplex — Big Pharma spolupracujúca s Big Tech, Bidenovou administratívou a médiami —.

Prijatie “2 % je priepastné,” písal OutKick’Ian Miller. “Aj keď tieto nové dávky nie sú na svete až tak dlho, 7 miliónov ukazuje, že o ďalšie dávky je’malý záujem, bez ohľadu na to, ako veľmi sa priemyselný komplex COVID snaží.”

Miller pokračoval:

Nikto ich už nepočúva, pretože mnohí z verejnosti si konečne uvedomili, že väčšina osôb zapojených do týchto propagačných kampaní vôbec netuší, o čom’hovoria. Povedali im, že masky fungujú, že treba zatvoriť školy, že očkovanie zastaví šírenie a zabráni infekciám, že únik z laboratória je rasistická konšpiračná teória a že sú potrebné výluky.

Všetko toto’sa ukázalo ako nesprávne. A toto je nevyhnutný výsledok.

V dôsledku toho vládne agentúry a médiá naďalej pracujú v mene spoločnosti Big Pharma na vytváraní dopytu pomocou tej istej taktiky, ktorá tak dobre fungovala v minulosti: vyvolávania strachu.

A existuje’veľa dôvodov na udržiavanie strachu z COVID:  Vakcíny a posilňovače COVID sa ukázali ako obrovský nový zdroj príjmov pre priemysel.

Tento rok’môže byť COVID očkovanie prvým z toho, čo sa pravdepodobne stane “každoročným COVID-19 očkovaním”, ktoré sa každý rok obnovuje, Dr. Mark Mulligan, riaditeľ NYU Langone Vaccine Center, povedal TODAY.com.

CCDC a HHS spolupracujú, aby prinútili rodičov, aby sa rozhodli, že ich dojčatá a staršie deti dostanú najnovšiu injekciu od Big Pharma’. Prostredníctvom programu CDC’Vakcíny pre deti”bolo objednaných viac ako 700 000 dávok.

“V tejto krajine máme denne približne 10 000 detí, ktoré sa po dovŕšení 6 mesiacov veku stávajú novo oprávnenými na vakcíny COVID-19, a my’očkujeme len približne 7 000 detí týždenne vo veku do 4 rokov,” lamentoval Dr. Michelle Fiscus, hlavná lekárka Asociácie imunizačných manažérov, podľa U.S. News & World Report.

“Takže máme túto rastúcu populáciu malých, nechránených detí, a to nielenže ovplyvňuje životy týchto detí, ale skutočne oslabuje stádovú imunitu, ktorú máme v spoločnosti, tým, že sa každý deň zvyšuje populácia nechránených detí,” upozornila Fiscusová.

“Odborníci” sa tiež snažia zvýšiť dopyt medzi staršími občanmi.

“Keď sa ešte hlbšie ponoríme do tejto sezóny respiračných vírusov, najviac nás“trápi, aby sa chránili starší ľudia,” Lori Tremmel Freeman, výkonná riaditeľka Národnej asociácie okresných a mestských zdravotníckych úradníkov, povedala pre CNN. “Pre každého, kto má základné zdravotné problémy, môžu všetky tri vakcíny zabrániť vážnym ochoreniam, hospitalizácii alebo smrti.”

História COVID-priemyselného komplexu’vyvolávania strachu

V decembri 2021 prezident Jpe Biden slávne využil svoju rečnícku tribúnu, aby vyhlásil, “Pre neočkovaných vás’čaká zima ťažkých chorôb a smrti pre vás, vaše rodiny a nemocnice, ktoré možno čoskoro prevalcujete.”

Zima smrti pre neočkovaných sa nikdy neuskutočnila.

Vlani prezident zopakoval rovnakú lož: “Neočkovaní majú výrazne vyššie riziko, že skončia v nemocnici, alebo dokonca zomrú,” a odporučil ľuďom, aby obnovili nosenie masiek, pričom tvrdil: “Nosenie masky poskytuje ochranu vám aj ľuďom okolo vás.”

Počas vypočúvania vo Výbore pre vnútornú bezpečnosť a vládne záležitosti Senátu USA na jeseň 2022 republikánsky sen. Ron Johnson z Wisconsinu grilloval manažérov veľkých technologických firiem o cenzúre informácií o COVID a zároveň propagoval lži:

Takže zrejme to bolo zverejnené a zverejňovali aj iné podobné informácie v tom období, keď prezident Biden klamal americkej verejnosti, že ide o pandémiu nevakcinovaných. A ak ste sa dali zaočkovať, nepôjdete’do nemocnice, nebudete’na jednotke intenzívnej starostlivosti a nezomriete.

No, v Anglicku presne v tom istom čase zomrelo 63,5 % plne očkovaných ľudí. Prečo ste to’nestiahli? Označili ste niekedy komentár prezidenta Spojených štátov za ‘dezinformáciu?’ urobili ste to niekedy? Niekto z vás?"

Sen Johnson’na otázku reagoval úplným tichom zo strany Twitteru, Meta, YouTube a TikTok, ktoré sedeli oproti nemu.

“Beriem to ako nie,”Johnson sa vytasil.

Dodal:

“Len by ma zaujímalo, kto sú tie autority? Kto si myslíte, že ste, aby ste cenzurovali informácie od eminentne kvalifikovaných lekárov, ktorí mali odvahu a súcit liečiť pacientov s COVID, keď usmernenie NIH v podstate znelo: Ak máte pozitívny test na COVID, choďte domov. Bojte sa. Izolujte sa. Nerobte nič, kým nebudete takí chorí, že vás pošleme do nemocnice. Dáme vám Remdesivir, kde sme doteraz zaznamenali 1 600 úmrtí. Dáme vás na ventilátor a budeme sa pozerať, ako umierate.

Vy nesiete dosť veľkú zodpovednosť za to, že státisíce ľudí neboli liečení a povedal by som, že pravdepodobne zomreli, ktorí zomrieť nemuseli. Dúfam, že ste’na seba hrdí.”