Parker-Seiber-810x500.jpg

Nedovolili sme, aby slová "niečo s jeho mozgom" prerušili zázrak

43
Kultúra života

MARYSVILLE, Kalifornia (Špeciálne pre LifeSiteNews) - “Niečo’nie je v poriadku s jeho mozgom.”

Tieto slová mi moja žena povedala do telefónu pred viac ako sedemnástimi rokmi. Jej lekár jej zavolal dva dni po rutinnom ultrazvukovom vyšetrení, aby jej oznámil zlú správu. Vlastne s jeho mozgom nebolo niečo v poriadku. Manželka mi statočne sprostredkovala lekárske informácie. Ale samozrejme, jediné, na čo som sa sústredil, bolo: “TAM’JE NIEČO ZLE S JEHO MOZGOM.”

Snažil som sa zostať pokojný a upokojujúci, pripomínal som jej, že ľudia sa budú modliť. Boh mal všetko pod kontrolou. Ale hneď ako zavesila, som vyľakala svojich spolupracovníkov svojím vzlykaním. Nemohla som hovoriť, bola som taká zdrvená. Jediné, čo som zo seba dokázala dostať, bolo: “Niečo’mu nie je v poriadku s mozgom.”

Mala som 38 rokov a toto bola moja jediná šanca byť rodičom. Moja manželka už mala za sebou jeden potrat a lekár nám povedal, že bude ťažké znovu otehotnieť. A potom, zázrak číslo jeden, sa nám to podarilo. Teraz sa zdalo, že nám to všetko uniká. Ale nestalo sa tak, len to bolo ešte ťažšie. Väčšina vecí v živote, za ktoré sa oplatí bojovať, je ťažšia.

Prebehli viaceré ultrazvuky, magnetická rezonancia’s, monitorovanie srdca, konzultácie s chirurgom. Dokonca sme sa mali stretnúť so špecialistom, aby sme prediskutovali naše “možnosti” a zistili, či chceme tehotenstvo ukončiť. Náš syn mal viac lekárov ako celý štát Kansas a to sa ešte ani nenarodil. A neboli sme si istí, či sa niekedy narodí. Povedali nám, že možno nebude žiť. A ak by aj žil, nemusel by chodiť, nemusel by hovoriť a zoznam by pokračoval.

A teraz zvyšok príbehu. Na budúci mesiac pred sedemnástimi rokmi sa mojej krásnej manželke po dlhom a náročnom tehotenstve narodil náš syn Parker, zázrak číslo dva. Po pobyte na jednotke intenzívnej starostlivosti prišiel každý ďalší zázrak – sedel, plazil sa, kŕmil sa, chodil, rozprával. Zázrakov bolo príliš veľa na to, aby sme ich spomínali. Ale musím ich spomenúť. Žijeme v unavenom svete, kde ľudia prestali veriť v zázraky. Viem, že Boh aj dnes koná zázraky. Jeden taký žije v mojom dome. Volá ma “tatko” Možno dôvodom, prečo nevidíme viac zázrakov, je, že po jednom ťažkom telefonáte prerušíme proces zázraku. A keď to’urobíme, je to preto, že s naším mozgom nie je niečo v poriadku.

Toto svedectvo bolo uverejnené na stránke Linked In pred tým, ako ho autor poslal do LifeSiteNews. Ak si chcete prečítať viac o rodine Seiberovcov, pozrite si tento nedávny článok.