Dažďový pochod hanby 2012

3,213
Kultúra smrti

Čo sa týka homo-pochodu 2012, tak vďaka Bohu, skončil fiaskom pre organizátorov. Tohtoročného pochodu sa zúčastnilo len par stovák aktivistov oproti očakávaným tisícom. Dalo by sa povedať, že Pán  sa o to postaral, lebo pochod obdaroval výdatnými dažďami. Tie sa odrazili aj na nízkej účasti. Treba mu poďakovať, že v nedeľu na sviatok Božieho tela bola procesia centrom mesta za účasti niekoľko tisícov Bratislavčanov za pekného počasia. 

Dúhový pride bol plný rúhania a útokov voči Cirkvi. Možno v tom zohrala aj skutočnosť, že na ďalši ďen sa konala Bratislavou velká procesia Božieho tela. V tomto kontexte boli proticirkevné útoky ešte odpudivejšie. Dokonca zinscenovali  šokujúci, posmešný obrad manželského zväzku. Aktivisti tak "akože" oddávali dva homosexuálne páry. Šokujúce na tom bolo, že celé divadlo sa konalo za prítomnosti malých detí, ktoré boli súčasťou tejto nehanebnej inscenácie.

Otázne je, koľko z prítomných bolo naozaj Slovákov. Mnoho aktivistov pochádzalo totiž zo zahraničia - Čiech, Poľska, Anglicka a Nemecka. Ide zrejme o nový formu sexturizmu, kde si malá skupinka aktivistov robí po celej Európe homo-turné - navštevujú jeden sprievod za druhým tak, ako ich lokálne pobočky LGBT organizujú.

Jedna vec však bola na celej akcii alarmujúca. Jej  otvorene antikresťanský rozmer. Účastníci pochodu nadávali na kresťanov, robili si posmešky z pápeža, Cirkvi, ruženca a panny Márie. Vrcholom tejto provokácie bola poburujúca inscenácia zosmiešňujúca sviatosť manželského zväzku. Išlo o "symbolický" obrad dvoch homosexuálnych párov. Toto nevkusné divadlo bolo dokonca vykonávané v prítomnosti malých detí, ako svedkov celého diania!

POZRI FOTOARCHÍV. Na fotkách vidieť rozpačité pohľady asi 12-16 ročných, nič netušiacich chlapcov. Radikálni aktivisti tak dali najavo svoje posolstvo. "Chceme ovplyvňovať vaše deti a nezastavíme sa ani pred navádzaním ich k homosexuálnemu správaniu!" Vari nemáme na Slovensku zákony chrániace mentálny vývoj detí pred sexuálnymi predátormi?

Napriek všetkej snahe organizátorov, médiá oproti iným rokom prekvapivo pochod ignorovali. Zrejme dážď tu zohral zasa svoju rolu. Pohľad na malú skupinku zmoknutých militantných aktivistov v sprievode policajného doprovodu asi nie je ten obraz, ktorý by bol pre liberálne média lákavý.

Dúhový pochod 2012 tak celkovo pôsobil skôr tragikomicky a určite nesplnil očakávania organizátorov. Vďaka Bohu.

RM

 

- Štúdia: Dopad homovýchovy na duševné zdravie detí
Podľa novej štúdie prezentovanej v renomovanom vedeckom magazíne Social Science Research, deti vychované homosexuálmi majú až 5-násobne vyššiu náklonnosť k samovražde ako deti z normálnych rodín. A to nie je všetko. Čítaj ďalej

 


Verejná poburovanie a paródia na manželský zväzok
 


Deti ako svedkovia sexualneho exibicionizmu


Verejné posmievanie sa a rúhanie.


Satanisti v dave


Predstava novej "rodiny" na výchovu detí.

RM