Story1_5_6_24-2-810x500.jpg

Bývalý moderátor CNN Chris Cuomo prezradil, že trpí vedľajšími účinkami vakcíny COVID

17
Neutral
  • Chris Cuomo priznal, že aj on bol poškodený očkovaním COVID.
  • Vakcíny môžu mať nezamýšľané vedľajšie účinky, o ktorých sa nehovorí.
  • Zdravotná sestra Shaun Barcavage utrpela zranenie po očkovaní COVID.
  • CDC zverejnilo veľký počet hlásení o závažných vedľajších účinkoch očkovania.

Občania USA: V rozhovore s očkovanou zdravotnou sestrou, ktorá utrpela zranenie, pro-očkovací bývalý moderátor CNN Chris Cuomo prezradil, že aj on bol zranený očkovaním COVID.

Počas rozhovoru z 3. mája Cuomo, ktorý je známy presadzovaním nariadení o COVID a experimentálnych vakcínach, priznal, že trpí vedľajšími účinkami očkovania, pričom diskutoval o cenzúre poškodených očkovaním s praktickou zdravotnou sestrou Shaun Barcavageovou. 

“Vieme, že vakcíny môžu mať nezamýšľané následky, tzv. vedľajšie účinky,” povedal Cuomo v úvode. “Ale nikto’o tom naozaj nehovorí, pretože sa’príliš boja obviňovania a chcú, aby to jednoducho zmizlo.”  

“Problémom však je, že ľudia ako Shaun a ja a milióny ďalších, ktorí majú stále čudné veci s krvným obrazom, životom a fyzickými pocitmi, nezmiznú,” dodal.   

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Post zdieľaný: Chris Cuomo (@chrisccuomo)

  

Barcavage počas rozhovoru spomína, že sa zranil v priebehu “15 až 20 minút od mojej prvej dávky”, ktorú dostal v roku 2020.   

“Mal som parestézie, s necitlivosťou, brnením, hore a dole po injekcii, ktoré sa v priebehu niekoľkých dní rozšírili na tvár a oči,” vysvetlil.  

Barcavage navštívil neurológa, ktorý nedokázal diagnostikovať jeho ochorenie, ale odporučil mu druhú injekciu COVID, pretože nemocnica mu ju pravdepodobne nariadila.  

“Všetko v mojej lekárskej mysli a v mojich kostiach mi hovorilo, že ak máte reakciu po niečom, nerobte to znova,” vysvetlil.  

Barcavage však uviedol, že “tlak bol obrovský, a keď uplynuli 3 týždne, dostal som druhú dávku.”  

“Potom všetko vybuchlo,” načrtol. “Zo zdravej 100 % plne funkčnej zdravotnej sestry som sa dostal do úplného zdravotného úpadku. Mal som nespočetné množstvo príznakov.” 

Podľa Barcavagea ho najviac prekvapil nedostatok zdravotnej starostlivosti a výskumu jeho stavu. 

“Myslel som si, že po mojom zranení sa nájdu ľudia, ktorí mi pomôžu,” uviedol. “Oslovil som  NIH, CDC, FDA. Nedostal som žiadne odpovede. Nikto sa toho nechcel dotknúť. Dostal som späť symbolické odpovede alebo žiadnu odpoveď.” 

Cuomo priznal, že diskutovať o účinkoch vakcín je “zlé PR.” 

“Nikto nebude potľapkávaný po pleci za to, že povie: ‘Áno, Sean’má pravdu. existujú’vedľajšie účinky niektorých vakcín alebo všetkých vakcín,"” vysvetlil Cuomo. “Nikto to nechce povedať, pretože je to’teraz všetko politické.” 

Barcavage však upozornil, že “cenzúra a zatajovanie toho [poškodení spôsobených vakcínami] v skutočnosti podnecuje váhanie s očkovaním.”  

“Sean, nemôžem’ti pomôcť, pretože ja’nie som lekár,” povedal Cuomo na konci rozhovoru. “Ja’som sám chorý. Ale spolupracujem s ľuďmi, ktorí na tom pracujú, takže’sa uistím, že sme’v kontakte hneď po skončení šou a pomôžem, ako budem môcť.”  

“Spojím vás s mojimi lekármi a možno sa podelíte o rôzne protokoly a veci, ktoré môžu pomôcť,” sľúbil. “Ale nikdy o tom neprestanem informovať. Jediné, čo’robím, je, že budem biť na bubon za komisiu v štýle 11. septembra, aby sa zistilo, čo fungovalo a čo nie’a aké otázky treba zodpovedať, pretože to’ešte neskončilo.” 

Cuomov’sľub, že bude pátrať po pravde o vakcínach COVID, je zmenou o 180 stupňov oproti jeho propagácie experimentálnych očkovacích látok, keď boli prvýkrát dostupné verejnosti v roku 2020.   

Cuomo bol tiež presvedčeným zástancom nariadení COVID napriek tomu, že odhalený za to, že svojim divákom zdôrazňoval, že nosenie masky je mimoriadne dôležité, pričom sám ju odmietal nosiť. 

Od zavedenia vakcíny však v krajinách, kde sa masovo podávali mRNA vakcíny, prudko vzrástol počet excesívnych úmrtí . Podobne CDC nedávno zverejnilo 780 000 nových hlásení o závažných vedľajších účinkoch očkovania.  

Na najnovší konzervatívny odhad je, že viac ako 17 miliónov ľudí na celom svete zomrelo na následky podania injekcií, čo z tejto lekárskej katastrofy spôsobenej človekom robí najhoršiu katastrofu v histórii.  

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti