Canada-vaxx-e1701689286140-810x500.jpeg

Trudeauova vláda vyčlenila ďalších 36 miliónov dolárov na program COVID proti poškodeniu vakcínou

18
Neutral
  • Trudeauova vláda vyčlenila 36 miliónov dolárov pre osoby poškodené vakcínami COVID.
  • Program VISP vypláca finančnú podporu osobám poškodeným injekciami COVID.
  • Údaje ukazujú nárast prípadov myokarditídy a vedľajších účinkov po injekciách COVID.
  • Podľa tradičných katolíkov je dôležité očkovanie, aj keď sú obavy o bezpečnosť.

Liberálna vláda premiéra Justina Trudeaua v nedávno predloženom rozpočte na rok 2024 vyčlenila 36 miliónov dolárov pre osoby poškodené vakcínami COVID - vakcíny, na ktorých stále trvá a ktoré sú bezpečné. 

Zámerom rozpočtu na rok 2024, ktorý bol predložený začiatkom tohto týždňa a ktorý pravdepodobne prejde s podporou Novej demokratickej strany (NDP), je pridať 36 miliónov dolárov do národného Programu pre zranenia spôsobené vakcínami (VISP) a bude použitý, aspoň čiastočne, na urovnanie rastúceho počtu nárokov, ktoré podali Kanaďania zranení vakcínami COVID.

VISP už vyplatil 11 236 314 dolárov osobám poškodeným injekciami COVID, pričom počet ľudí, ktorí podávajú žiadosti do programu, neustále rastie.   

Navýšené finančné prostriedky prichádzajú, keďže z celkového počtu 2 233 podaných žiadostí bolo schválených na vyplatenie len 138 žiadostí. Približne 1 825 žiadostí bolo doteraz úplne zamietnutých. 

Pri potrebe federálneho programu na riešenie problémov osôb poškodených vakcínami, ktorý kedysi nariadila Trudeauova vláda, Health Canada stále vraví “Je’bezpečné dostať vakcínu COVID-19 po infekcii vírusom, ktorý spôsobuje COVID-19. Očkovanie je veľmi dôležité, aj keď ste’mali COVID-19.” 

Nezávisle od tvrdení kanadských orgánov o bezpečnosti, údaje analyzované zoSystému hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) v Spojených štátoch ukazujú na nárast prípadov myokarditídy po injekciách COVID.  

MRNA injekcie boli tiež spájané s množstvom negatívnych a často závažných vedľajších účinkov u detí. 

Program VISP bol zavedený v roku 2020, teda tesne pred zavedením injekcií COVID, ktoré kanadským obyvateľom urýchlene nasadili zdravotnícki úradníci a propagovali ich všetky úrovne vlády.  

Podľa webovej stránky VISP je cieľom programu “zabezpečiť, aby všetci ľudia v Kanade, ktorí utrpeli vážne a trvalé poškodenie v dôsledku prijatia vakcíny schválenej kanadským ministerstvom zdravotníctva, podanej v Kanade 8. decembra 2020 alebo neskôr, mali spravodlivý a včasný prístup k finančnej podpore.” 

Úradníci zo spoločnosti Health Canada, ako aj všetky provinčné zdravotnícke orgány, ďalej propagujú injekcie COVID. Deje sa tak napriek tomu, že začiatkom tohto roka, ako LifeSiteNews informoval, predstavitelia Health Canada priznali, že v injekciách sa nachádza “zvyšková plazmidová DNA”.

V skutočnosti práve včera LifeSiteNews informovali o tom, ako nedávne oznámenie zdravotníckych úradníkov v Alberte odporúčalo ešte viac očkovania COVID, dokonca aj pre deti vo veku šiestich mesiacov, napriek nespočetným hláseným vedľajším účinkom. 

Tí, ktorí boli poškodení injekciami COVID, sa rozhodli bojovať a pokúsiť sa získať spravodlivé odškodnenie za svoje zranenia.  

Pred mesiacom LifeSiteNews informovali ohromadnej žalobe podanej proti vláde provincie Alberta a federálnej vláde v mene Alberťanov, ktorí boli “poškodení vakcínami COVID-19.” 

Koncom minulého roka LifeSiteNews informovali o tom, že viac ako 700 bezvakcínových Kanaďanov, ktorých sa negatívne dotkol federálny diktát na očkovanie vakcínou COVID, sa spojilo, aby podali mnohomiliónovú hromadnú žalobu na Trudeauovu vládu.

Celkovo sa v rozpočte vlády’počíta s výdavkami vo výške približne 111,2 miliardy dolárov a predpokladá sa v ňom deficit vo výške približne 40 miliárd dolárov, čo vyvoláva hnev mnohých popredných predstaviteľov podnikateľského sektora, ktorí odsúdili množstvo zvýšení daní, ktoré obsahuje.