Untitled-810x500.png

Vyhlásenie "Dňa viditeľnosti transrodových osôb" na Veľkú noc bolo zámerným útokom na kresťanstvo

18
Kultúra smrti
  • Útok na medzigeneračné normy
  • Deň viditeľnosti transrodových osôb
  • Provokácia voči kresťanstvu
  • Zámerná stratégia a provokácia

Počas víkendu sme boli opäť svedkami jednej z kľúčových stratégií hnutia LGBT v akcii. Po prvé, uskutočnil sa veľký útok na medzigeneračné normy. Potom ľudia reagujú rozrušením a pobúrením. Tí, ktorí reagujú, sú potom obvinení z účasti na kultúrnej vojne, pretože sa odvážili všimnúť si, že sa niečo zmenilo; samotná zmena je vraj normálna. Pranie, oplachovanie, opakovanie. 

Takto sme boli svedkami toho, ako prezident Joseph R. Biden, LGBT aktivista a údajný katolík, vyhlásil Veľkonočnú nedeľu za “Deň viditeľnosti transrodových osôb.”Výzva na podporu radikálnej a skazenej ideológie, ktorá obhajuje mrzačenie detí v deň, keď si kresťania pripomínajú zmŕtvychvstanie Pána Ježiša, je zjavnou provokáciou, ale tlač sa poponáhľala zdôrazniť, že “Transgender Day of Visibility” tam bol vlastne prvý. Bývalý moderátor CNN Brian Stelter zverejnil dlhé vlákno, v ktorom vysvetľoval, že 31. marca vždy oslavujeme transrodovú ideológiu, a Politico zhrnul kolektívne spravodajstvo titulkom: “V nedeľu sa slávi Veľká noc aj Deň viditeľnosti transrodových osôb. Cue the culture war." ” 

Čítajte: Prieskum ukazuje, že čoraz viac ľudí opúšťa organizované náboženstvá kvôli sporom s LGBT 

Ako poznamenal Rod Dreher, bolo by pekné mať pre zmenu deň neviditeľnosti transgenderov. Hnutie LGBT je neustále v popredí kultúrneho diania a zároveň trvá na tom, že sú neustálymi obeťami prenasledovania (alebo v prípade trans aktivistov “genocídy”). Medzitým LGBT aktivisti otvorene hovoria o svojom pohŕdaní kresťanstvom, ktoré kedysi tvorilo základ Západu. Derek Webb, bývalý kresťanský hudobník, zverejnil na X (predtým Twitter) fotografiu ružového lepiaceho lístka s nápisom: “o šťastný deň trans viditeľnosti.” Na lístku sa píše: “Ona je on/ona, naozaj!”Reakcia na toto rúhanie, samozrejme, vyvolala obvinenia z “kultúrnej vojny.” 

V kroku pripomínajúcom Andrewa Cuoma rozsvietenie veže One World Trade Center na oslavu legalizácie potratov do narodenia v roku 2019, guvernérka Kathy Hochul nakázala, aby sa trinásť pamiatok vrátane Empire State Plaza, Niagarských vodopádov a One World Trade Center rozsvietilo v “ružovej, bielej a svetlomodrej” farbe aj pri príležitosti nového sviatku transgenderov. “Som hrdý na silu, ktorú transrodoví Newyorčania každý deň prejavujú, a chcem, aby bolo jasné jedno: v New Yorku ste vždy vítaní. Ste milovaní,” vyhlásila Hochulová.  

Toto je, opakujem, zámerná stratégia a zámerná provokácia. Joe Biden je starý muž. Dosť starý na to, aby to vedel lepšie. Dosť starý na to, aby si pamätal oveľa inú Ameriku. Biden sa narodil v roku 1942. V roku 1956, keď mal štrnásť rokov, sa panoráma New Yorku na Veľkonočnú nedeľu rozžiarila tromi krížmi Kalvárie. Fotografia z tlače je snímkou z iného obdobia: 

Vtedajšie spravodajstvo to opísalo takto:  

Obrovské kríže, tvorené osvetlenými oknami, plápolajú nad panorámou New Yorku ako súčasť veľkonočnej výstavy vo finančnej štvrti Manhattanu . Na tejto scéne, odfotografovanej zo strechy mestskej budovy, sú 150-metrové kríže v budovách City Services Co, City Bank Farmers Trust Co, a budovách Forty Wall Street Corp.

Podľa progresívnych politikov a ich spojencov z tlače si však všimnite epochálny posun medzi New Yorkom osvetľujúcim mrakodrapy s krížmi Kalvárie a newyorským guvernérom, ktorý nariadil osvetliť pamiatky na oslavu krížov, zámenu pohlaví a medikalizáciu zmätených detí je vytváranie kultúrnej vojny, a nie reakcia na jej najnovšiu iteráciu. 

“Deň viditeľnosti transrodových osôb je novým liturgickým sviatkom nového štátneho náboženstva režimu a ich bojovná oslava je schválením predpokladov transrodovej ideológieprikázaní tejto novej viery. 

To sa deje a vy nie ste blázni, že si to všímate.