Biden-Easter-810x500.png

Biden popiera vyhlásenie Veľkonočnej nedele za "Deň viditeľnosti transrodových osôb" po veľkom ohlase

22
Kultúra smrti
  • Prezident Biden poprel vyhlásenie Veľkonočnej nedele za Deň transrodových osôb.
  • Široko odsúdený krok Bidena ako velebná urážka kresťanov.
  • Zakázali deťom posielať veľkonočné vajíčka s náboženskými odkazmi.
  • Biely dom zámerne presadzuje odlišné posolstvá pre rôzne jazykovo hovoriace publikum.

Po jednom strašnom a urážlivom prešľape za druhým - vrátane zákazu deťom posielať veľkonočné vajíčka s “otvorene” náboženskými odkazmi na každoročné veľkonočné vajíčko v Bielom dome - prezident Joe Biden poprel, že vyhlásil Veľkonočnú nedeľu za “Deň viditeľnosti transrodových osôb” napriek tomu, že na Veľký piatok vydal veľmi verejné nariadenie.

V piatok 29. marca Bidenov Biely dom vyhlásil 31. marec za “Deň viditeľnosti transrodových osôb”, pričom nevydal žiadne takéto blahodarné vyhlásenie, ktorým by si tento deň uctil ako Veľkonočnú nedeľu.

V krátkom čase bol tento krok Bidena a jeho administratívy široko odsúdený ako velebná urážka kresťanov.

Arcibiskup Carlo Maria Viganò, bývalý apoštolský nuncius v Spojených štátoch amerických, povedal, že ide o “škandalózne vyhlásenie” a spájal ho s “luciferiánskou nenávisťou voči Bohu.”

Kampaň bývalého prezidenta Donalda Trumpa’ju označila za “rúhačské vyhlásenie.”

Republikánsky predseda Snemovne reprezentantov USA Mike Johnson z Louisiany povedal, že “Bidenov Biely dom zradil ústrednú zásadu Veľkej noci” a považuje to za “poburujúce a odporné” rozhodnutie.

“Je to priamy útok na kresťanstvo,” poznamenal republikánsky poslanec Alex Mooney zo Západnej Virgínie) na X. “Ďalší útok na náboženstvo a tradície zo strany tejto administratívy.”

“Bidenovo”pošpinenie Veľkonočnej nedele vymysleným sviatkom transrodových osôb bolo trestným rozhodnutím,” vyhlásil The Federalist v titulku. Autor B. L. Hahn uviedol, že krok Bieleho domu bol “odporným prejavom ideologického šialenstva a kupliarstva najhoršieho druhu.”

Bývalý kandidát na prezidenta za GOP Vivek Ramaswamy, hinduista, nazval tento krok “fackou do tváre každému Američanovi bez ohľadu na jeho vieru.”

Biely dom si dával pozor, aby neurazil španielsky hovoriacich Američanov

Kým Biely dom išiel na plné obrátky s propagáciou 31. marca ako “Dňa viditeľnosti transrodových osôb” pre anglicky hovoriace obyvateľstvo krajiny”nebol žiadny odkaz na 31. marec ako niečo iné než Veľkonočnú nedeľu spanielsky hovoriacim voličom, akoby si administratíva dávala pozor, aby neurazila to, čo považuje za dôležitý voličský blok demokratov.

“Biely dom zámerne presadzuje odlišné posolstvá pre svoje rôzne jazykovo hovoriace publikum,” End Wokeness poznamenal na X.

“Na hlavnom anglickom účte dnes oslavovali Deň viditeľnosti transrodových osôb. Na španielskojazyčnom účte nula odkazov na Trans Day of Visibility. Namiesto toho si uctili Deň César Chávez.”

Veľkonočné vajíčka s náboženskými odkazmi zakázali na každoročnom podujatí pre deti v Bielom dome’

V rámci rozruchu tiež vyšlo najavo, že Biely dom mal vydal usmernenia pre súťaž v zdobení veľkonočných vajíčok pre deti’v rámci každoročnej tradície Veľkonočného kotúľania vajíčok.

Predložené práce detí z Národnej gardy, ktoré sa zúčastňujú na podujatí, “nesmú obsahovať žiadny pochybný obsah, náboženské symboly, otvorene náboženské témy ani stranícke politické vyhlásenia.”

“Je hrozné a urážlivé, že Biely dom Joea Bidena“zakázal deťom predkladať náboženské návrhy vajíčok na ich veľkonočné umelecké podujatie,”uviedol hovorca Trumpovej kampane.

“Umelecká súťaž je tradíciou na Veľkonočnom vajíčkovaní v Bielom dome,”Collin Rugg, spolumajiteľ Trending Politics, napísal na X. “Katolícky prezident však nechce vidieť nič s náboženskou tematikou.”

Biden ‘gaslighted’ Ameriku poprel tým, že poprel to, čo všetci vedeli, že je pravda

V tom, čo sa zdá, že bolo pohotovosťou — alebo skôr rýchlym pokusom o kontrolu škôd — Biely dom vydal v nedeľu neskoro ráno anemické “Šťastnú Veľkú noc” vyhlásenie.

Keď sa Biely dom na Veľkonočný pondelok opäť otvoril, Biden a jeho zástupcovia bezostyšne popreli, že by 31. marec vyhlásil za “Deň viditeľnosti transrodových osôb.”

“‘To som neurobil,’ Biden odpovedal na otázku o vyhlásení Veľkonočnej nedele za ‘deň viditeľnosti transrodových osôb,”” RealClearPolitics’ Philip Melanchthon Wegmann písal.

Biden zašiel tak ďaleko, že obvinil Johnsona, ktorý ho vyzval za vyhlásenie Veľkonočnej nedele za “Transgender Day of Visibility,” ako “úplne neinformovaného.”

Tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre zastala sa svojho šéfa a uviedla, že správy o tom, že Biden vyhlásil Veľkonočnú nedeľu za “Deň viditeľnosti transrodových osôb”, sú “dezinformácie.”

“Hej, Joe Biden — nielenže si to ‘urobil’, ako môžete vidieť v nasledujúcom oznámení Bieleho domu, ale zverejnil si to priamo tu na X,” povedal konzervatívny komentátor Robby Starbuck, kontroloval lži Bieleho domu.

“Akoby to, čo ste urobili, nebolo’dosť zlé, teraz ešte svietiš na plyn Amerike,” povedal Starbuck.

“Si’šialený, nekompetentný, zlý alebo možno všetky tri,” dodal.

‘Chcú, aby ľudia uctievali trans vlajku namiesto Boha’

Na začiatku sporu Donald Trump ml. poznamenal, “Toto je ľavica’nové náboženstvo. Chcú, aby ľudia uctievali trans vlajku namiesto Boha.”

“Musíme ich zastaviť,” varoval.

Potom odkázal na niečo, čo sa rovná liturgickému kalendáru, zoznamu “Dní povedomia o LGBTQ+,”, ktoré v podstate slúžia ako sväté dni pre prebudených neomarxistických LGBTQ+ revolucionárov.

Keď boli kvôli hromom a bleskom odložené aktivity pre deti v rámci Veľkonočného kotúľania vajíčok’, Trump Jr. podotkol, “Po tomto víkendovom rúhaní to musí byť znamenie od Boha!”