nfl-810x500.jpeg

Biometrické overovanie totožnosti sa bude v roku 2024 používať na všetkých štadiónoch NFL

29
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Bojkotujte NFL kvôli zavedeniu biometrického overovania totožnosti.
  • NFL testuje systém IAM s rozpoznávaním tváre na všetkých 30 štadiónoch.
  • Systém bude centralizovaný a poskytovaný spoločnosťou Wicket, spojenou s Cleveland Browns.
  • Fanúšikovia majú byť spokojní s novým systémom, ktorý sa už testoval na Super Bowle.

Správa z LifeSiteNews: V prípade zavedenia tohto opatrenia dôrazne odporúčame bojkotovať návštevu zápasov NFL. V skutočnosti sa to využíva na testovanie zavedenia Veľkej obnovy kontroly toho, čo obyvateľstvo môže alebo nemôže robiť, vrátane prípadne kontrolovaného prístupu k zdravotnej starostlivosti, bankovníctvu a doslova všetkému. Je to mimoriadne nebezpečný trend.

Ak ste’unavení z cenzúry a dystopických hrozieb voči občianskym slobodám, prihláste sa na odber Reclaim The Net.

Národná futbalová liga (NFL) je na najlepšej ceste zaviesť biometrické overovanie totožnosti na všetkých miestach počas tejto sezóny - to je 30 štadiónov a 32 tímov.

Systém riadenia identity a prístupu (IAM) založený na platforme NFL’Express Access, ktorý bol v testovacej fáze tri a pol roka, priniesol pilotný projekt, do ktorého sa v minulej sezóne zapojilo šesť tímov.

Týka sa to prístupu na ihrisko a podobných zakázaných priestorov a povereného personálu štadióna, hoci dva zo šiestich klubov – Cleveland a Atlanta – vyskúšali rozpoznávanie tváre aj pre fanúšikov.

Metóda sa má teraz zaviesť v celej lige s tým, že systém rozpoznávania tváre bude centralizovaný a že pravdepodobnú kľúčovú zložku bude poskytovať spoločnosť Wicket, ktorá sa zaoberá počítačovým videním.

Wicket sa už podieľa na testovaní a pilotnom procese a prostredníctvom svojej vlastníckej štruktúry je prepojený s jedným z tímov – Cleveland Browns.

Novinka prichádza po predchádzajúcich nie príliš vydarených pokusoch ligy o zavedenie overovania totožnosti, pričom motívom efektívnejšieho systému je údajne snaha NFL “zjednodušiť” proces pre zamestnancov, ale aj zabrániť fanúšikom získať prístup na štadióny pomocou falošných poverení.

Vyzerá to tak, že majitelia tímov sú spokojní s tým, ako spoločnosť Wicket implementovala rozpoznávanie tváre počas Super Bowlu, hoci zatiaľ nie je známe, nakoľko bolo presne účinné. Riaditeľka strategických bezpečnostných programov NFL Andrea Schultzová však povedala, že to fungovalo “úžasne.”

Vyhliadky teraz informuje že systém funguje na základe porovnávania fotografií zhotovených v reálnom čase na kontrolných stanovištiach s preukazmi, ktoré obsahujú fotografiu osoby&nbspa čiarový kód.

Ak ide o spoločnosť Wicket, firma v tlačovej správe uviedla, že to, čo nazýva “bezdotykovým riešením na predaj vstupeniek  t.j, Express Access – pre fanúšikov prišlo spolu s pandéčkom a používa sa na štadióne Cleveland Browns’ od sezóny 2020.

Spoločnosť tiež tvrdí, že fanúšikovia “radi” sa podrobujú rozpoznávaniu tváre ako forme autentifikácie a dôverujú tejto technológii – pripisuje to tímom, ako napríklad Browns, ktorí posielajú fanúšikom “priame e-maily” a zverejňujú na svojich stránkach “výhody Express Solutions”.

Prevzaté so súhlasom Reclaim The Net.